Bilqe'nin Başarı Öyküsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ben yılbaşına kadar 75 olma hedefi koydum kendime isterseniz hepberaber ilk hedefimizi yılbaşı yapalım herkes yılbaşına kadarki hedef kilosunu yazsın dahada hırslanırız ne dersiniz?

hımm ben şuan 87.8 falanım yılbaşınada tam 1 ay olduğuna göre kaç olsam olsam hım hım benim hedefim 82-83 olmak :)

kızlar ben de geldim beni de aranıza alın. ben pazar gününden beri yani üç gün oldu lahana diyeti yapıyorum. bir hafta sürdürüp daha sonra normal bir diyete başlamayı düşünüyorum. birbirimizi destekleyelim....

hoşgeldin! kaç kilosun kaç kilo olmak istiyosun anlat cnm biraz

Bende geldimm kızlarrr benide alın:))
Bende şuan 61 kiloyum ve 52 kilo olmak istiyorum. Gerçi arkadaşım 55 ol yeter çok fazlalığın yok diyo ama bende kararsız kaldım bakıcam artık:)
Bende yarından itibaren başlamak istiyorum inş. en yakın zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız hepimiz :sm_cool:

arkadaşlar aranıza benide alın.boyum 1.75 kilo 89 yılbaşına kadar 85. 7ayda 68kiloya gelmek istiyorum yani toplam 21 kilo vermek.bana kalırsa imkansız ama önemli olan bunu başarmak burdaki kişiler hırsımı arttırdı birbirimizi motive edelim

İmkansız diye bişey yoktur arkadaşım:) sadece birazcık zaman alır unutma:))
İnşallah hepimiz bir an önce vericez kilolarıııııııı savaş açalımmmmm bu kötü kilolaraa kaydirigubbakcemile3

süper valla çoğaldık iyice ama böyle bi gelip kaybolmayın kızlar hergün ne yaptık ne yedik içtik sporlar yapılıyomu takip edelim! ben yarış başlatalım diyorum ilk hedef yılbaşına kadar ben bi liste oluşturuyum yarışalım kim kaç kilo vercek bakalım isteyenler kilosunu ve yılbaşına kadarki hedef kilosunu yazsın yılbaşından sonra da yeni bi hedef koyarız! ne yediğimizi sporumuzu falan paylaşalım ki birbirimizi dürtebilelim dimi ama! arkadaşlar ilk yazandan sonra kopyalıyarak devam edelim ki liste karışmasın yani sizden bi önce yazılanı kopyalayaıp kendi kilo ve hedef kilonuzu yazın örneğin: handecem- 83.6- 75

Evet arkadaşlar benim o 15 kilo veren ve 30 kilo daha vermek isteyen :)

İmkansız diye bir şey yok, onu söyleyenlere kızdım şimdi.Neden imkansız olsun ?

Boğaz bizim boğazımız değil mi ? Onu kısmak bizim elimizde değil mi ? Bize zorla mı yemek yediriyorlar ?

İstediğimiz görünüş şekline ulaşmamız imkansız değil zor evet ama biz neyi başaramadık ki ?

Yani çoğunuz en zor olan şey çocuk doğurup bakmayı başardınız da bi kilo verme işini mi başaramayacaksınız canlarım yaa.Olmaz öyle şey.

Bakın ben kalktım az önce maydanoz-limon kürünü yapıp içtim.15-20 dakka sonra da kahvaltı yaptım.

biraz yarım yağlı peynir,

1 kupa şekersiz yeşilçay,

1 orta boy domates,

3 dilim kepekli ekmek,

öğleye doğru meyva ya da leblebi veya yoğurt yerim.Öğle salata ve çorba, ara öğünde yine boş kalmam, havuç, salatalık falan yerim akşama da ne yapacağımı gün içinde yazarım.

Ilık suyu da unutmayın sakın ha!

Kalkınca hemen 1 koca bardak ılık su içtim ben :)

bilgecim sanırım imkansız kelimesinde bana demek istedin ya ben imkansız derken tamamen imkansız demek istemedimki zaten cümlenin tamamını okuyunca nedemek istediğimi anlarsınız imkansız ama ömenli olan bunu başarmak demek istedim imkansız olan şey bile zaten başarılmıcak demek değildir önemli olan imkansızı başarmak değilmi:))ve hepimizde başarıcaz

Az önce 1 kase yağsız yoğurda 1 dilim kepekli ekmek doğradım ve yidim :) ve tabi bol bol da su içiyorum.Yeşilçayımı da demledim 2 kupa içeceğim. Tavsiye ederim kızlar siz ne yaptınız hadi bakalım siz de söyleyin.

bende geldim kızlar 5 kilo vermem lazım boyum 1,58 kilom 61 diyelim sanırım en kısanızda benim kısaca evliyim bir oğlum var hamilelikte 18 kilo aldım 9 kilosu doğumda gitti doğumdan sonra 5 kilo daha aldım sonra sıkı bir rejimle 6 ayda 17 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum fakat bir türlü veremiyorum metobolizmam sanki durmus gibi yarın bende baslayacagım dilerim 1 ayda 5 kilo hep birlikte veririz elma sirkesi içmeyi düsünüyorum bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…