Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım

Arkadaşlar konumda haklı haksız aramıyorum. Yapabileceğim şeyleri soruyorum. Kasiyerin avukatlığını yapıp konumu sabote edecek arkadaşlar da bir zahmet konumu muhalefete çevirmeyin. Amacım haklı haksız şu bu değil. Ben yaşadım ve asıl kusurun kasiyerde olduğunu biliyorum. Böyle olmasa firma özür mesajı yollamazdı. Ben ne yapabilirim diye soruyorum.

Allah korusun hirsizlik yapsaniz kapidan cikamamaniz lazim. Taninmi bir firma diyorsunuz çalmış olsaniz kapidan cikarken alarm calar ortalik ayağa kalkardi. Belliki yogunluktan dolayi bir karışıklık olmuş. Düzelir üzülmeyin. Hakaret eden olursa hakkınızı ararsınız.

Teşekkür ederim gerçekten ALLAH korusun.

Diger musteriye söz verilmiş,ayrılmış bir urunmus. Yedeği olsaydı sizi bu kadar rahatsiz etmek istemezdim demek istemiştir. Bence her şeyde bilip bilmeden art niyet aramamak lazım.

Mağazadan alışveriş yaptığımızda kontrol mu edicez, eksik var mı fazla varmı diye?
Hırsızlığın kelime anlamını biliyor musunuz
Konu sahibi hırsız olsaydı dert edinipte burda konu açmazdı.
Bu yazısınızda empatiden bahsetmeniz de ayrı bi ironi

Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar hırsızlıkla suçlanmayı bu kadar basit görüyorlarsa, yapı olarak da hırsızlıkla suçlamak kolay geliyordur. Ama benim karakterim için bu kadar kolay bir durum değil. Zaten arkadaşın birisi açık açık kendisinin de beni hırsızlıkla suçlayacağını söyledi. ALLAH akıl fikir versin. Başlarına gelirse gocunmazlar artık.

Yoo hediyeler her yerde fişte gecmiyor. Ayrıca kadınlar günü oldugu için gayet hediye sanılabilir. Yanında bir de katalog vrmış

Ben kontrol ediyorum dogrusu. Aldığım ve ucretini ödediğim ürün yanlislikla poşete konmadiysa fiste de aldığım görülüyorsa magazadan ciktiktan sonra almadigimi kanitlamam cok zor. Bazen aceleyle kontrol etmeden de cikabiliyorum o ayrı.
Konuyu açan arkadaşın masumiyeti zaten ortada. Insanlik hali. Olan şeyler bunlar. Düzelir.

Yoo hediyeler her yerde fişte gecmiyor. Ayrıca kadınlar günü oldugu için gayet hediye sanılabilir. Yanında bir de katalog vrmış
Aynen şimdiye kadar verilen hediyeleri fişte görmedim, indirimler veriliyor. Bilmiyorum ya, tuhaf yorumlar.

Ben de aslında aceleyle çıktım eşim işten gelecekti. Elimde de başka şeyler de vardı. Olabilir insanlık hali dedim ilk aradıklarında. Çünkü ürünü kasiyer benim önüme koymuştu. Yoksa ben nasıl, neden alayım ürünü. Sonrasında ise olanlar ortada.

Burada tuhaf yorum istemediğin kadar çok. GIRLA gidiyor derler ya oyle queen. Boş ver dogrusunu sen ve Allah bildikten sonra kim ne demiş onemli değil. Uzme canını.

yaşadınığınız olay çok üzücü ben de bir kaç kez böyle poşetime fazladan koyulan ürünlerle karşılaştım ama her seferinde daha onlar ulaşmadan ben fark edip götürdüğümde hem çok özür dileyim hem de teşekkür ettiler olması gereken de odur.çalışanla hiç muhattap olmadan mağaza müdürü ya da hatta varsa bölge müdürünü görmek isteyin bu arada zamanında burada çalışan birinin konuşmasına denk gelmiştim çalınan şeyler için bir limit var bu limite kadar mağaza karşılıyor kalanını da prim alacaklarsa oradan gidiyormuş yani asıl maaşlarına dokunulmadığını demişti çalışan kız.bunun yanında belli ki çalışan azar işitmiş ve size patlayabileceğini düşünmüş ki haksız ve bunun sonuçlarına katlanması gerek gidin ve müdürü ile konuşun bu arada parfümü almaya geldiler mi ?

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hayır gelen giden olmadı. Sadece bir özür mesajı ama hala işlemler sürüyor demek ki. Ben arayıp sorsam mı firmayı acaba?

Ben olsam o paketi alır magazaya giderim durumdan cok müteessir olduğumu, ARTIK kolaylikla buradan guvenipte alışveriş yapamayacagimi, üzüldüğümü soyler iade eder çıkarım.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hayır gelen giden olmadı. Sadece bir özür mesajı ama hala işlemler sürüyor demek ki. Ben arayıp sorsam mı firmayı acaba?

bence arayabilirsiniz ama hani çıkışacak şekilde değil de yaşananların sizi üzdüğünü bir çözüme ulaştırmalarını istediğinizi belirtebilirsiniz.

bence arayabilirsiniz ama hani çıkışacak şekilde değil de yaşananların sizi üzdüğünü bir çözüme ulaştırmalarını istediğinizi belirtebilirsiniz.
Yok çıkışmam da o şubeyi değil de asış müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum.

Şimdi şöyle düşünelim. Biz sizi tanımıyoruz, kasiyer de sizi tanımıyor. Günde kaç kişi hırsızlık yapmak için giriyor. Mecburen temkinli yaklaşıyor.
Siz tabiki hırsızlık yapmadınız ama fişteki ürün sayısıyla poşetteki ürün sayısını karşılaştırsaydınız ürünü gösterip ben böyle bir şey almadım demeniz gerekiyordu. Ama kafanız karışmış olabilir tabiki, ben hiç hediye verildiğini duymadım, hediye verecekleri zaman da bu da hediyemiz diyorlar zaten.
Ayrıca evet poşetleri itip önünüze atması kasiyerin suçu, fakat o kadar yoğundu ki kafam karıştı diyorsunuz bir de onu düşünün. O yoğunlukta herkese yetişmeye çalışıyor, herkes kendi poşetine de kendisi sahip çıkmalı.
Ve dediğim gibi sizin getirip getirmeyeceğinizden emin olamaz. Çünkü sizin gibi bir müşteri parfümümü istiyorum böyle rezillik olmaz diye mağazayı inletiyordur büyük ihtimal. O da bu ihmal sebebiyle şikayet ediyordur. Kız da artık bunalmış olabilir ama asla size böyle kaba konuşmasını haklı çıkarmaz fakat bazen empati yapmamız gerekiyor.
Parfümünü isteyen müşterinin belki acele işi var, kıyameti koparıyor belki? Bu ihtimaller de göz önüne alınmalı.
Ben olsam asla eşimin gelmesini beklemez kalkar gider verirdim, çünkü kimsenin hakkına giremem. Evet kasiyerin suçu ama o parfümü alanın suçu değil. Belki parfümü alan da hamile belki çok acele işi var. Sizin keyfinizi bekleyemez ki? Değil mi?
O yüzden böyle konularda yapmamız gereken tek şey farkettiğimiz anda yorgunluk şu bu demeden götürüp iade etmek. Markayı düşündüğümüz için değil, bizim gibi bekleyen bir müşterinin olduğunu düşündüğümüz için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…