- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Teşekkür ederim gerçekten ALLAH korusun.Allah korusun hirsizlik yapsaniz kapidan cikamamaniz lazim. Taninmi bir firma diyorsunuz çalmış olsaniz kapidan cikarken alarm calar ortalik ayağa kalkardi. Belliki yogunluktan dolayi bir karışıklık olmuş. Düzelir üzülmeyin. Hakaret eden olursa hakkınızı ararsınız.
Diger musteriye söz verilmiş,ayrılmış bir urunmus. Yedeği olsaydı sizi bu kadar rahatsiz etmek istemezdim demek istemiştir. Bence her şeyde bilip bilmeden art niyet aramamak lazım.Yedeği olsa parfüm umurumda değil ne demek ya
Başımın gözümün sadakası olsun demeye mi getiriyor yani?
İşini gördürecek ayağına kadar getirtecek sonuçta niye kibarlık yapmaktan geri durmuş anlamadım
Mağazadan alışveriş yaptığımızda kontrol mu edicez, eksik var mı fazla varmı diye?iyide onlara soruncaya kadar sizin okuma yazmanız mı yok?
sizde bakıp görebilir anlayabilirdiniz
olaya her daim kendini haklı gösteren taraftan bakmak yerine empati kurunuz
bende sizi hırsızlık ile suçlardım sizi
tekrar girmeniz sizi aklamaz
fişinizde yazmıyor sonuçta ve mağaza kurumsal bir mağaza beleş ürünleride fişe yazılıyor sonuçta ve bunu her alışveriş yapan bilir
Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar hırsızlıkla suçlanmayı bu kadar basit görüyorlarsa, yapı olarak da hırsızlıkla suçlamak kolay geliyordur. Ama benim karakterim için bu kadar kolay bir durum değil. Zaten arkadaşın birisi açık açık kendisinin de beni hırsızlıkla suçlayacağını söyledi. ALLAH akıl fikir versin. Başlarına gelirse gocunmazlar artık.Mağazadan alışveriş yaptığımızda kontrol mu edicez, eksik var mı fazla varmı diye?
Hırsızlığın kelime anlamını biliyor musunuz
Konu sahibi hırsız olsaydı dert edinipte burda konu açmazdı.
Bu yazısınızda empatiden bahsetmeniz de ayrı bi ironi
Yoo hediyeler her yerde fişte gecmiyor. Ayrıca kadınlar günü oldugu için gayet hediye sanılabilir. Yanında bir de katalog vrmışMağazadan alışveriş yaptığımızda kontrol mu edicez, eksik var mı fazla varmı diye?
Ben kontrol ediyorum dogrusu. Aldığım ve ucretini ödediğim ürün yanlislikla poşete konmadiysa fiste de aldığım görülüyorsa magazadan ciktiktan sonra almadigimi kanitlamam cok zor. Bazen aceleyle kontrol etmeden de cikabiliyorum o ayrı.Mağazadan alışveriş yaptığımızda kontrol mu edicez, eksik var mı fazla varmı diye?
Aynen şimdiye kadar verilen hediyeleri fişte görmedim, indirimler veriliyor. Bilmiyorum ya, tuhaf yorumlar.Yoo hediyeler her yerde fişte gecmiyor. Ayrıca kadınlar günü oldugu için gayet hediye sanılabilir. Yanında bir de katalog vrmış
Ben de aslında aceleyle çıktım eşim işten gelecekti. Elimde de başka şeyler de vardı. Olabilir insanlık hali dedim ilk aradıklarında. Çünkü ürünü kasiyer benim önüme koymuştu. Yoksa ben nasıl, neden alayım ürünü. Sonrasında ise olanlar ortada.Ben kontrol ediyorum dogrusu. Aldığım ve ucretini ödediğim ürün yanlislikla poşete konmadiysa fiste de aldığım görülüyorsa magazadan ciktiktan sonra almadigimi kanitlamam cok zor. Bazen aceleyle kontrol etmeden de cikabiliyorum o ayrı.
Konuyu açan arkadaşın masumiyeti zaten ortada. Insanlik hali. Olan şeyler bunlar. Düzelir.
Çok teşekkür ederim herkesin açısından olumlu baktığınız için.Burada tuhaf yorum istemediğin kadar çok. GIRLA gidiyor derler ya oyle queen. Boş ver dogrusunu sen ve Allah bildikten sonra kim ne demiş onemli değil. Uzme canını.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.yaşadınığınız olay çok üzücü ben de bir kaç kez böyle poşetime fazladan koyulan ürünlerle karşılaştım ama her seferinde daha onlar ulaşmadan ben fark edip götürdüğümde hem çok özür dileyim hem de teşekkür ettiler olması gereken de odur.çalışanla hiç muhattap olmadan mağaza müdürü ya da hatta varsa bölge müdürünü görmek isteyin bu arada zamanında burada çalışan birinin konuşmasına denk gelmiştim çalınan şeyler için bir limit var bu limite kadar mağaza karşılıyor kalanını da prim alacaklarsa oradan gidiyormuş yani asıl maaşlarına dokunulmadığını demişti çalışan kız.bunun yanında belli ki çalışan azar işitmiş ve size patlayabileceğini düşünmüş ki haksız ve bunun sonuçlarına katlanması gerek gidin ve müdürü ile konuşun bu arada parfümü almaya geldiler mi ?
Aynen öyle teşekkür ederim.karışıklıkta normal böyle şeyler olması da. mağazadaki kişinin tavrı yanlış.Dionee sana katılıyorum. kadın derdini anlatıyor. o an insan öyle düşünebilir.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hayır gelen giden olmadı. Sadece bir özür mesajı ama hala işlemler sürüyor demek ki. Ben arayıp sorsam mı firmayı acaba?
Yok çıkışmam da o şubeyi değil de asış müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum.bence arayabilirsiniz ama hani çıkışacak şekilde değil de yaşananların sizi üzdüğünü bir çözüme ulaştırmalarını istediğinizi belirtebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?