- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Aslında ben kız öyle konuşmasa acele bile ediyordum, ürünü götürmek için. Eşime hadi diyordum. 1 saat geçmemişti yani.Aslında geri dönmüşken sormalıydınız ben bunu almadım bu nedir? Hediye mi diye?
Poşetlere bakıp paketi görüp,fişle karşılaştırmalarına rağmen onlar demediyse bu fazla,sizin değil diye,onlarda hatalı tabi.
Aranızda iletişim problemi kaynaklı bir durum olmuş başta siz net şekilde sormadığınız için,mağazaya geri dönüp kontrol ettirdiğinizde onlar da baştan savma iş yaptıkları için olaylar bu noktaya gelmiş.
Ha bu sizi arayıp kaba saba konuşmalarını gerektirmez. Kibar bir şekilde kusura bakmayın yanlışlık olmuş vs şeklinde konuşsaydı zaten bu noktaya gelmezdi.
Üniversite zamanı bir arkadaşım markette çalışırken,ürün iadesi için gelen adamın sadece 1 ürününü iade almasi gerekirken fişteki 5 ürünün iadesini almıştı,diğer 4 ürün adamdaydı yani iade edilmeyecekti,adam gidince farketti tabi,adamı aradılar dedi ki" banane işini düzgün yapsaydın,gelemem ben,parayı da veremem"
Cidden gelmedi,o zamanın parasıyla tanesi elli küsür liraydı radyatör almıştı adam,kızın maaşından ikiyüz küsür lira kesilmişti.
Yani herkes koşa koşa gitmiyor bu tip durumlarda,sizi tenzih ederim ama böyle insanlar da var,adamın umurunda dahi olmadı,arkadaşım o parayı getirmem diyen adama bile böyle kaba davranmadı. Kaldı ki siz getiricem demişsiniz.
Böyle konuşamaz kesinlikle.
Ama ürünü diğer müşteriye yer açmak için bana doğru iten kendisiydi. Ayrılan ürünün kasanın altına falan konması lazım. O an dikkat etmedim ama bir kere de postiş aldığım mağazada ek poşet vermişlerdi bir şey demeden, eve geldim açtım cüzdan çıkmıştı, hediye. O tarz bir durum sandım valla ama oladabilir. Yüksek bir mebla da alışveriş yapınca hediye sandım. Ama asıl o kutunun orda benim ürünlerimin yanında olması hata. Ben kontrol etmeden direk eve de gidebilirdim gitsem yine hediye sanardım