Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım

Az önce bölge müdürü aradı, özürler dileyerek. Evimde ziyaret edecekleemiş. Ben de ürünü teslim etmek istediğimi belirttim. Ne olursa olsun yanlışlık olabilir suç kasiyerimizde dedi. Ayrıca o ürünü başka yere koyması gerekirken, orta yerde bekletmesi hataydı dedi. Sizinle sen aldın sen getirecektin tarzı konuşması kabul edilemez bunun yaptırımı olmalı dedi ki bölge müdürü bile çok sinirlenmiş durumda. Kesinlikle haklısınız dedi.

İşin tatlıya bağlanmasına sevindim. Geçmiş olsun.

olayın çözülmesine çok sevindim geçmiş olsun :)

İşte bu kadar arkadaş. Yanlış hesap Bağdat'tan dönermiş üzülmene değmedi. Karşıdan bakınca onemsiz gibi görünen şeyler yaşayınca farklı oluyor tabii. Geçmiş olsun tatlıya baglanmasina sevindim.

Aynen öyle çok canım sıkılmıştı gerçekten ama çözüldü şükür :)

konu sahbinin iyi niyetini anlıyorum
empati yapmasını istedim
hırsızlık yapmışsınız demedim sizin suçunuz diye karşı tarafa yüklenmesine empati yapmasını istedim
nasıl onun yaptığı insanlıkdır olur böyle ise diğer taraf da

tatlıya bağlanmasına sevindim zaten siz haklıydınız burada boşuna sinirlendiniz :)

Konu sahibini hırsızlıkla itham eden üyeleri gördüm. Gözlerim kocaman oldu şaşkınlıktan.
Ben mesela genelde rahat biriyimdir ve poşete de fişe de bakmam çoğu zaman. Eve gelince açarım yerleştirirken. Şimdi bu konuyu okuyunca mağazaya güvenim zedelendi. Ya ben fazla ürün almış olsam burdaki gibi yada parasını versem ama eksik ürün almış olsam mağazaya göre ben hep hırsız oluyorum. Bu nasıl iş bu nasıl mantık? Dünyanın parasını verdiğimiz yerler bide bunlar. Bir krem alayım diyosun bi çıkıyosun en az 5 parça ürünle.
Tabiki özür dilemeleri gerekir. Konu sahibi sen çok haklısın ayaklarına yazık gidip götürme bile. Neymiş insanlıkmış o da bunalmış yoğunmuş falan banane kardeşim? Belki de ben ölmüşüm yorgunluktan. Onun hatasını ben niye gideriyorum. Gelsin alsın lazımsa.

Bütün yorumları okumadım, okuyarak gidiyorum fakat burası eminim ki Watsons. Küçücük kıza hırsız muamelesi yapıp, soyarak çamaşırla aradıklarından, üstelik erkek güvenlikçiye arattıklarından beri adım atmadım, atmam da. Öncesinde de zaten müşteriye ters davranan, hırsız muamelesi yapan çalışanları vardı. Bu mağazanın politikası bu yönde. Özür dilemişlerdir eminim, bu olay için de dilemişlerdi ama hiçbir şey değişmemiş gördüğüm kadarıyla. Geçmiş olsun konu sahibi.

Yani çok teşekkür ederim bu yorum için. Cidden ben de hayretler içinde kaldım yorumlara. Çoğunlukla ben de bakmam ki çok alışveriş yaparım. Hırsızlıkla suçlardım ben olsam sizi diyen üye bile oldu.

Neyse ki çözüldü. Bölge müdürü aradı özür diledi uğrayacaklar, bana söylediği sözlerin de kendi hatasının da yaptırımı olacakmış. Müdür de çok sinirlenmiş.

Teşekkür ederim tahmininiz doğru. Bir daha benim için de bitti bu firma. Artık adımımı atmam zaten. Yaptırımı olacak dedi ama bakalım ne yaptırımı uygulayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…