- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Evet müşteri hizmetlerine de şikayetimi bildirdim sonrasında da şikayet var' a da yazdım ama çok canım sıkıldı. Hırsız nuamelesi gördüm resmen.Hem kendi hataları hem arayıp ters konuşuyorlar ne ayıp şey ya.
Yollasınlar birini, gelsin alsın
Onların hatası yüzünden bir de sizin üstünüze geliyorlar ilk defa duydum böyle bir şeyi
Siz geri dönmeseniz bir derece anlardım ama geri dönüp sormuşsunuz
Şikayetvar’a yazabilirsiniz
Hızlı dönüş olur
Aslında tutumlarından o kadar rahatsız oldum ki onlar vermese de ben onlara hukuki olarak bir yaptırımda bulunmak istiyorum, canımı çok sıktılar.Musterilere tek tek yardimci olunur.. ogrenememisler demek :) bence iyi etmissin .. en fazla ne olabilirki yani? Muebbet verecek halleri yok ya :)
Aradıkları numara kendi bayilerinin numarası. Ama ben müşteri hizmetlerini aradım orada şikayetimi oluşturdular.Sizi genel müdürlüğe bildirip ne diyecekler ki? Hırsızlık yaptığınızı mı?
Kendi suçunu kapatmaya çalışmış.
Hiç bir şey yapamazlar.
Müşteri hizmetleri kaydediyor mu konuşmayı?
Bilmiyorum ki. Yarım saate bırakacaktık aramasaydı. Hiç de kötü düşünmemiştim, yanlışlık oldu diye. Hatta eşim bile dedi yazık maaşından falan keserler bırakalım diye. Ama yazıklar olsun diyorum. Sen aldın sen getireceksin diyor. Sanki çaldık.Yedeği olsa parfüm umurumda değil ne demek ya
Başımın gözümün sadakası olsun demeye mi getiriyor yani?
İşini gördürecek ayağına kadar getirtecek sonuçta niye kibarlık yapmaktan geri durmuş anlamadım
Bilmiyorum ki. Yarım saate bırakacaktık aramasaydı. Hiç de kötü düşünmemiştim, yanlışlık oldu diye. Hatta eşim bile dedi yazık maaşından falan keserler bırakalım diye. Ama yazıklar olsun diyorum. Sen aldın sen getireceksin diyor. Sanki çaldık.
Çalsam neden oraya tekrar gireyim. Sizde ürün kalmış dediklerinde parfüm mü diyerek akşam bırakırım da demem. Hamile halimle beni bu kadar üzdüler, yarın tüketici haklarını arayıp soracağım.İnsan üzülüyor tabii.
Maaşlarından kesiliyor, zaten ne kadar alıyorlar diye düşünüyor.
Çalacak olsan oraya telini, adını mı bırakacaksın hem.
Aslında düşünüyorum ama kazanır mıyım ? Bu konuda bilgisi olan birinden de cevap bekliyorum aslında dava etsem sonuç ne olur?ben senin yerinde olsam bir avukat ile dava sürecie girerim davayı kazandıktan sonra avukatlık ödememi yapar oradan çıkıp mağazaya gidip o parfümü satın alırım .. buda bir ders olur
Kuzum kenar şubesi olduğu için müdür olur mu? Hiç laftan anlayacak bir tipe benzemiyorlar ki. Kameradan baktık diyor poşetin birini almışsınız sonra diğerini almışsınız diyor o kargaşada önüme koyarsan alırım ne bileyim dedim. Valla sinirden öleceğim. Perişan etmek istiyorum yani resmen, sen aldın sen getireceksin diyor, getirmiyorum diyorum gelin alın o zman diyorum, genel nüdürlüğe bildiriyorum sizi diyor.Queencim, direkt kendimi yerine koyarak cevap vereceğim, ne dava ne avukat, ne bir şey.
İlk işim hemen yarın mağaza açılışında/Hala açıksa bugün o mağazaya gitmek ve çalışanların yanına giderek "Bana sizden sorumlu müdürü çağırın, çabuk!" diyerek müdür gelene kadar orada beklemek ve durumu anlatarak bu "Nasıl rezilliktir, kesinlikle böyle bir çalışanınızın bünyenizde barınması utanç verici, ne ile itham ediliyorum, ne hakla azarlanıyorum, azar, itham ve tehdidin üzerine bir de şu halde ayağınıza kadar geliyorum, siz ne yapıyorsunuz, bu nedir nasıl bir rezilliktir?!" diye rezilliği çıkarıp, direkt firmaya şikayet ettiğinizi ve şikayetinizi daha ileri taşımakta ısrarcı olduğunu da ilave ederek köpek gibi özür diletmek olurdu o kızdan kuzum.
Bu işler böyle çözülür, evde oturup bekleme.
Kuzum kenar şubesi olduğu için müdür olur mu? Hiç laftan anlayacak bir tipe benzemiyorlar ki. Kameradan baktık diyor poşetin birini almışsınız sonra diğerini almışsınız diyor o kargaşada önüme koyarsan alırım ne bileyim dedim. Valla sinirden öleceğim. Perişan etmek istiyorum yani resmen, sen aldın sen getireceksin diyor, getirmiyorum diyorum gelin alın o zman diyorum, genel nüdürlüğe bildiriyorum sizi diyor.
Kuzum kenar şubesi olduğu için müdür olur mu? Hiç laftan anlayacak bir tipe benzemiyorlar ki. Kameradan baktık diyor poşetin birini almışsınız sonra diğerini almışsınız diyor o kargaşada önüme koyarsan alırım ne bileyim dedim. Valla sinirden öleceğim. Perişan etmek istiyorum yani resmen, sen aldın sen getireceksin diyor, getirmiyorum diyorum gelin alın o zman diyorum, genel nüdürlüğe bildiriyorum sizi diyor.
Şikayetime olduğu gibi anlattım. Ben tekrar mağazaya girdiğimde neden bir şey demediler dedim. Şikayetime bunları da yazın dedim. Götürecekken 1 saat geçmeden arayıp böyle ithamda bulundular ben hırsız mıyım? dedim.sen arayıp şikayet ettiğinde götürmeyeceğim gelip evimden alınmasını talep ediyorum dedin mi?
Aynen öyle yapıyorum da bir yandan da buraya yazıyorum, internette araştırıyorum. Yarın avukata da soracağım, tüketici haklarını da arayacağım. Sen aldın sen getireceksin lafından sonra zaten çok kötü oldum.Hmm, o zaman şikayetini takip edecek ve tanıdık avukat varsa sorup uğraşmak için araştıracaksın. Yüz yüze, arkadaşlarından-akrabalardan avukat olanları biraz darla sor. Bir şey çıkmasa da gözleri korksun. Sen de stres neyim yapma, bırak şimdi Karpe diem, o an bitti geçti, şimdi başka bir andasın, eşinle evinde tv keyfinin gözüne vur, hamileliğin sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak tatlı matlı, meyve filan artık ne varsa azcık bi kemir ucundan takılı kalma. Yarın daha sakin düşünür bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?