Bilgece ile Sohbete ;)))

Hoşbuldum canım.
Oğlusum yeni iyileşmişti yav sabaha kadar napcam bilmiyorum acaba sıcak su torbası na su koysamda yatagının altına koysam ile yarar mı

Ne gibi bir ihtiyaç mesela arkadaşım? Sırf bu yüzden nişan atılmamalı. Çok acı. Bir ev meselesi yüzünden ayrılmak olur muymuş? Nişanlın ne diyor bu konuda*

İhtiyaç özel nedenler canım
Nişanlımda mutlu olmalım da istemesemde seninle heryerde olurum diyor ama babasının istememesi vicdanını rahatsız ediyor

De kuzum,de gülüm senin annen bir melekti yavrum

Siz benim annemi nerden tanıyorsunuz da melekti diyorsunuz? Ahh yoksa biz kardeş miyiz? hkasjkahkjsdhvksdhfvghjasdgvchddf

Baban benim kizim

Babacığım babacığım size anne diyebillir miyim? agagaggaag ayy Matmazelcim anneniz nasıl? iyidir inşallah??

29 umda çökmüşken 96 da yerden kazırlar beni tatlım

Allah uzun hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle mutlu ömürler versin inşallah

Ben neyim acaba sen amcasisin. Tamam baba yarisi olabilirsin ama sadece yarisi olabilirsin. Tamami benim canli kanli hemide
Sen benim nenem ol hahah

Sagolasın bilmıyorumki elimdeki imkanları kullanmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemıyorum

Sıcak yatağa koyun terlesin hiçbir şeyi kalmaz inşallah..

İhtiyaç özel nedenler canım
Nişanlımda mutlu olmalım da istemesemde seninle heryerde olurum diyor ama babasının istememesi vicdanını rahatsız ediyor
Bu büyükler neden gençlerin işine karışır anlamam. Çok seviyor musun? Ayrılma ihtimali seni üzmeyecek mi?

Kız hani ben senin babandim benden daha iyiyim taniyabilir anani kizimmm senin devreler yanmis,tutusmus

Ohh ne güzel. Ben de şu mülakatlları geçsem de tekrar öğrenci olsam.. Öğrenci olmak gibisi yok. Ben de iyiyim çok şükür. Evliyim, 96 yaşındayım şu fotodaki gibiyim böyle işte
Ahh o mülakatlar inşallah geçersin bir an önce:)) bende bir an önce bitsin diyorum bu öğrencilik Son kısma inanmadım

bilgecim hazır alıntılar alırkn şunu sorayım bebem ya

ben bir kaç alıntı yaparken çoklu alıntıya basıyorum ama arka sayfadan alıntı alıcak olsam diğerleri yok oluyor.

bunu nasıl yapıcam bi el atıverin bana gece gce

Sen benim nenem ol hahah

Sıcak yatağa koyun terlesin hiçbir şeyi kalmaz inşallah..

Bu büyükler neden gençlerin işine karışır anlamam. Çok seviyor musun? Ayrılma ihtimali seni üzmeyecek mi?

Çok seviyorum tabii
Ayrılmayı allahım göstermesin inşallah yıllardır bu günleri bekledim simdi bu sıkıntılarla imtihan oluyoruz hamdolsun ko birbirimizi çok seviyoruz

Şimdi sevgili matmazel. Çoklu alıntıya ekleye basıyorsun saha sonra yorum yazma bölümünde alıntıları ekle var oray basıp karşına çıkan sayfada seçtiğim alıntıları ekle yazıyordu galiba ona basıp yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…