- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
De kuzum,de gülümAh Nalan çok küstahım ben size baba diyebilir miyim?*?
Hoş buldukkBir zamanlar biz yeniydik. Hoş geldin
Bilgecst: 38758495 .!.:Ah Nalan çok küstahım ben size baba diyebilir miyim?*?
29 umda çökmüşken 96 da yerden kazırlar beni tatlımAşk olsun. 96 yaşında böyle genç durabilecek misin acaba seennn???
Hoşbuldum canım.
Oğlusum yeni iyileşmişti yav sabaha kadar napcam bilmiyorum acaba sıcak su torbası na su koysamda yatagının altına koysam ile yarar mı
Ben neyim acabaBaban benim kizim
Ne gibi bir ihtiyaç mesela arkadaşım? Sırf bu yüzden nişan atılmamalı. Çok acı. Bir ev meselesi yüzünden ayrılmak olur muymuş? Nişanlın ne diyor bu konuda*
De kuzum,de gülümsenin annen bir melekti yavrum
Baban benim kizim
29 umda çökmüşken 96 da yerden kazırlar beni tatlım
Sen benim nenem ol hahahBen neyim acabasen amcasisin. Tamam baba yarisi olabilirsin ama sadece yarisi olabilirsin. Tamami benim canli kanli hemide
Sagolasın bilmıyorumki elimdeki imkanları kullanmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemıyorum
Bu büyükler neden gençlerin işine karışır anlamam. Çok seviyor musun? Ayrılma ihtimali seni üzmeyecek mi?İhtiyaç özel nedenler canım
Nişanlımda mutlu olmalım da istemesemde seninle heryerde olurum diyor ama babasının istememesi vicdanını rahatsız ediyor
Kız hani ben senin babandimSiz benim annemi nerden tanıyorsunuz da melekti diyorsunuz? Ahh yoksa biz kardeş miyiz? hkasjkahkjsdhvksdhfvghjasdgvchddf
Babacığım babacığım size anne diyebillir miyim? agagaggaag ayy Matmazelcim anneniz nasıl? iyidir inşallah??
Allah uzun hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle mutlu ömürler versin inşallah
Ahh o mülakatlarOhh ne güzel. Ben de şu mülakatlları geçsem de tekrar öğrenci olsam.. Öğrenci olmak gibisi yok. Ben de iyiyim çok şükür. Evliyim, 96 yaşındayım şu fotodaki gibiyim böyle işte
Kız hani ben senin babandimbenden daha iyiyim taniyabilir anani kizimmm senin devreler yanmis,tutusmus
Ahh o mülakatlarinşallah geçersin bir an önce:)) bende bir an önce bitsin diyorum bu öğrencilik Son kısma inanmadım
HmmmOffff kafam allak bullak oldu. Buna döndüm resmen hahahahhaahha
Eki Görüntüle 1367063
Öfkeli şaşkın her an her şeyi yapmaya hazır ve acıların çocuğuuuuu
Sen benim nenem ol hahah
Sıcak yatağa koyun terlesin hiçbir şeyi kalmaz inşallah..
Bu büyükler neden gençlerin işine karışır anlamam. Çok seviyor musun? Ayrılma ihtimali seni üzmeyecek mi?
bilgecim hazır alıntılar alırkn şunu sorayım bebem ya
ben bir kaç alıntı yaparken çoklu alıntıya basıyorum ama arka sayfadan alıntı alıcak olsam diğerleri yok oluyor.
bunu nasıl yapıcam bi el atıverin bana gece gce