Bilgece ile Sohbete ;)))

Siz benim annemi nerden tanıyorsunuz da melekti diyorsunuz? Ahh yoksa biz kardeş miyiz? hkasjkahkjsdhvksdhfvghjasdgvchddf :KK70:

Babacığım babacığım size anne diyebillir miyim? agagaggaag ayy Matmazelcim anneniz nasıl? iyidir inşallah??

Allah uzun hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle mutlu ömürler versin inşallah :KK76:

annem iyi çok şükür a23 ocakta yanındayım malum sömestir...:KK60:

bu arada biz harbiyle karı kocamıyız uleynnnnnnnnnnn

nasıl yani ana yıllardır beklediğim kocam harbimiymiş:KK70::KK59::KK70:

Hmmmo_O senin gibilere umutsuz vaka deniyor yavrucugum:KK70:

Ben acılar çocuğuyum, acıların çocuğuyum. Hakikaten ya millet emrahı gerçekten izliyor muymus o zamanlar acaba? Çok merak ediyorum. :KK70:

Çok seviyorum tabii
Ayrılmayı allahım göstermesin inşallah yıllardır bu günleri bekledim simdi bu sıkıntılarla imtihan oluyoruz hamdolsun ko birbirimizi çok seviyoruz

Allah hayırlısıyla kavuştursun o zaman. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Aman dikkat edin. Siz evleniyorsunuz büyükler değil sonuçta.

annem iyi çok şükür a23 ocakta yanındayım malum sömestir...:KK60:

bu arada biz harbiyle karı kocamıyız uleynnnnnnnnnnn

nasıl yani ana yıllardır beklediğim kocam harbimiymiş:KK70::KK59::KK70:

Allah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin :KK70::KK70:

Hop dedik bende geldim:KK3:

Amanınnn benim aziz dostum gelmiş, hoş gelmiş. Nasılsınız tamdem hanımmm???:KK60:

Ben acılar çocuğuyum, acıların çocuğuyum. Hakikaten ya millet emrahı gerçekten izliyor muymus o zamanlar acaba? Çok merak ediyorum. :KK70:

Allah hayırlısıyla kavuştursun o zaman. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Aman dikkat edin. Siz evleniyorsunuz büyükler değil sonuçta.
Amin amin duaya ihtiyacım var çokça

Geçen gün eşimle dedik bi açalım. Eski türk filmlerini izlemeyi severiz. 10.dk tahammül edemedik:KK70:

Yaşına hürmet edip almazlarsa ayıp zatenn :KK70:hangi alanda yapmayı planlıyorsun yüksek lisansı? :KK51:

Temel İslam Bilimleri inşallah

:KK3:
Ya buraya dahil olayım derken topik sayfaları uçmuş:KK53: Parmaklarım donmuş vaziyette zor yazıyorum maşallah size:KK48:

Hoş geldin.. Sen de katıl sen de doldur sayfalarımızı.... Ama bırakmak yok söz mü??? Beraber hayatıyasayalımm :KK70:

Allah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin :KK70::KK70:

Amanınnn benim aziz dostum gelmiş, hoş gelmiş. Nasılsınız tamdem hanımmm???:KK60:
Hehe evet biraz araniza gireyim dedim :KK48:iyiyim cok sükür bilgece gardas seni sormali :KK19:

X