Bilgece ile Sohbete ;)))

Ne kadar sempatiksin o biyiklara rağmen:KK70: biyiklarini opesim geldi:KK8::KK70::KK70:

images.jpg
Bunu da öper misin? hahhahaha
Bizim aramızda hiç sorun yok çook şükür ama ailelerin arası bi karışacak gibi
Benim ailem onlara yakın oturmamizi istiyor haklı nedenleri var karşı taraf istemiyor ve nişan bozulacak diye korkuyorum

İki aileye de uzak otursanız? Neden kendi ailenize yakın oturmak istiyorsunuz ki? Bence eşler iki aile arasındaki bağı da korumalı ve iki tarafa da eşit uzaklıkta olmalı...

Eki Görüntüle 1367046 Bunu da öper misin? hahhahaha

İki aileye de uzak otursanız? Neden kendi ailenize yakın oturmak istiyorsunuz ki? Bence eşler iki aile arasındaki bağı da korumalı ve iki tarafa da eşit uzaklıkta olmalı...

Ben istemiyorum
Ailemin bana ihtiyacı olduğu icin onlar istiyor
Tabiki normal sartlarımız olsaydı da bende rahat olsaydım isterdim

Ben istemiyorum
Ailemin bana ihtiyacı olduğu icin onlar istiyor
Tabiki normal sartlarımız olsaydı da bende rahat olsaydım isterdim

Ne gibi bir ihtiyaç mesela arkadaşım? Sırf bu yüzden nişan atılmamalı. Çok acı. Bir ev meselesi yüzünden ayrılmak olur muymuş? Nişanlın ne diyor bu konuda*

Hoş geldin hoş geldin. Olsun böylece seni de tanımış oluruz ve yenilik sendromundan da kurtulmuş olursun. Anlat bakalım kimsein? Nerde yaşıyorsun? Ve en önemlisi nasılsın?
Hoş buldukk :KK24: İstanbulda yaşıyorum iyiyim öğrenciyim okul telaşı iş telaşı öyle geçiyor günler.. hep takip ediyordum bu siteyi sonra da niye üye olmuyorum diye düşündüm :) fırsat buldukça da aktif olmaya çalışıyorum :)) sen nasılsın?

Hoş buldukk :KK24: İstanbulda yaşıyorum iyiyim öğrenciyim okul telaşı iş telaşı öyle geçiyor günler.. hep takip ediyordum bu siteyi sonra da niye üye olmuyorum diye düşündüm :) fırsat buldukça da aktif olmaya çalışıyorum :)) sen nasılsın?

Ohh ne güzel. Ben de şu mülakatlları geçsem de tekrar öğrenci olsam.. Öğrenci olmak gibisi yok. Ben de iyiyim çok şükür. Evliyim, 96 yaşındayım şu fotodaki gibiyim böyle işte :KK70::KK70::KK70:

Kız erkegım falan diye ıtırafta bulynma banlanırsın ha :)
İyi akşamlar hanımlay. Kombim bozuldu ve donuyoruuuuuuum kapıda kar var gonlumde bahar ısınmaya çalışıyorum işte :-)

Ayyy benim de doğalgaz sistemim lanet olası sistemim 4 gündür bozuktu donduk. Bugün şofben taktırdık. Petekler de kendiliğinden açıldı. Ama yarın ufo alacağım inşallah. Bir daha uğraşmak istemiyorum çünkü.. Bu arada hoş geldinnn

Beş sayfa olmus anam biz kadınlarda ne çene var valla :-)

Kadınları farklı kılan çeneleridir, konuşkan çene yapısına sahiptirler :KK70::KK70::KK70:

ben de yeni sayılırım gel canım insan tanışıp gidiyor bak sohbetler bile ediyoruz.

saolsunlar kızlar kısa zamanda sevdiklerim oldu.

sende ortama uyarsan inan keyfine doyamazsın
Kısa bir zaman olmasına rağmen ben de epey keyif aldım siteden, sohbetlerden. Çok yazmıyodum genelde okuyodum mesajları ama asıl keyfi insanlarla sohbet etmekte diye düşündüm Hoppa

X