- 17 Mart 2015
- 116
- 35
ayy keşke bende böyle olsam haha. Ev gibisi yok ama yaGezmeye alisinca evde durulmuyor :)
Eskiden bende otururduk cikmaya hazırlanmaya usenirdim ama simdi evde duramiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy keşke bende böyle olsam haha. Ev gibisi yok ama yaGezmeye alisinca evde durulmuyor :)
Eskiden bende otururduk cikmaya hazırlanmaya usenirdim ama simdi evde duramiyorum :)
Gezmeye alisinca evde durulmuyor :)
Kız nerelere gittin gelsene sohbete devam :)Herkes gezmelerden gelmiş bi biz evdeymişiz cidden
ayy keşke bende böyle olsam haha. Ev gibisi yok ama ya
Ceylin ben senin yazı tipine taktım kafayı çok güzel ya nasıl ayarladın :/
canım acaba ekran görüntüsünü atarmsın ?Orasi öyle bi yerde çok durunca evi özlüyor insan
O dediğim yerden yapiliyor canim ben karistirirken buldum dene bakiyim belki olur :)
Bide ben gorebilsem mobilden verdana görünüyor
canım acaba ekran görüntüsünü atarmsın ?
Canım bana hergün pazar işsiz olunca insan pazar pazartesi fark etmiyo ne yazık kiHafta sonu evde oturulur mu ?
Canım bana hergün pazar işsiz olunca insan pazar pazartesi fark etmiyo ne yazık ki
Melodiyle biz ev kuşuyuz sanırım :)Bende calismiyorum ama haftasonu insan daha dinamik oluyor :)
En azından ben oyleyim
canımmm ben nereden ayarladığını merak ettim. resim için teşekkürler :)Bak boyle görünüyor bende.
Eki Görüntüle 1464987
Bende calismiyorum ama haftasonu insan daha dinamik oluyor :)
En azından ben oyleyim
Melodiyle biz ev kuşuyuz sanırım :)
canımmm ben nereden ayarladığını merak ettim. resim için teşekkürler :)
Alisinca ucuyorsun evden duramiyorsun :)
c
canım ama buaradan el yazısı olarak görünüyor. sende neden düz ki ??
İşe bi girebilsem ben de uçcam ama tam 9 aydır işsizim
resim için teşekkürler denedim şimdi ama kalıcı değil. sadece prolara özelmiş. neyse artık üzüldüm ama yaNickinin üstüne tiklayinca Forum seçenekleri yaziyorya oraya gir bak burasi iste Eki Görüntüle 1464990
resim için teşekkürler denedim şimdi ama kalıcı değil. sadece prolara özelmiş. neyse artık üzüldüm ama ya
Atanmayi mi bekliyorsun canim :)