- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Eveet canım sıkkın nişanlıyım vee nişanlım asker çok şükür şafak 7 ama gorusemedik çok yoğun
Ahahahakaç gündür akşın yok
bayadır da ben hamilemiyim diyen yok soğuk hava cinselliği bile etkiledi kanımca
Naber nasılsın çılgın kadinYakalandın ben herkesi bulurum
İnşallah canımAllah kavuştursun arkadaşım. Çok az kalmış. Gönlünü ferah tut inşallah sağ salim gelirr
Merhaba kızlarr :) bende katılayım dedim fakat aranızda epey yeni kaldım
Ahahahabu konuda haklısın banyo yapmak zor tabi bu havada,uckurlarina sahip cikiyolar
Biyiklarina kurban bilgeceHoş geldin hoş geldin. Olsun böylece seni de tanımış oluruz ve yenilik sendromundan da kurtulmuş olursun. Anlat bakalım kimsein? Nerde yaşıyorsun? Ve en önemlisi nasılsın?
Ahahahabu konuda haklısın banyo yapmak zor tabi bu havada,uckurlarina sahip cikiyolar
Hadi o zaman ilk hareketi senden alalım da coşalımSoğukta uyuşmuş herkes .hadi
Harekeeeet.
İnşallah canım
Ama insan bazen gelmesine bile sevinemiyormus yaa
Donuyorum nolsun be yaw.Naber nasılsın çılgın kadin
Bir zamanlar biz yeniydik. Hoş geldinMerhaba kızlarr :) bende katılayım dedim fakat aranızda epey yeni kaldım
Biyiklarina kurban bilgece
Aynenherkes eşleriısınma aracı olarak kullanıyor
ufo yakıcı ısıtıcı hahha
Ne kadar sempatiksin o biyiklara rağmen30 yıldır bıyıklarımı almıyorum. Bu 30 yıl önceki foto şimdi böyle oldu bıyıklaım..
Eki Görüntüle 1367045
Soldaki hahahahha
Bizim aramızda hiç sorun yok çook şükür ama ailelerin arası bi karışacak gibipuhahahahahahahahhahhahahaha
Hadi o zaman ilk hareketi senden alalım da coşalım
Neden? Bir sorun mu var aranızda?
Donmak iyidir diri kalirsin morcivertimDonuyorum nolsun be yaw.
Merhaba kızlarr :) bende katılayım dedim fakat aranızda epey yeni kaldım