- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Bizde izlemeyi çok seviyoruz ama Kemal Sunal falan yani. Emrahmış bilmem neymiiş ne işim olur ya hahhahahGeçen gün eşimle dedik bi açalım. Eski türk filmlerini izlemeyi severiz. 10.dk tahammül edemedik
kız bende koca neyim olmaz...
hahhaha
hem ben bilmem eşim bilir..
Allah cezanı vermesin harbiSen bana mi sarkacaktin yoksamkocamdan sidikli ve zenginsen sana varabilirim
Temel İslam Bilimleri inşallah
Hoş geldin.. Sen de katıl sen de doldur sayfalarımızı.... Ama bırakmak yok söz mü??? Beraber hayatıyasayalımm
Hehe evet biraz araniza gireyim dedimiyiyim cok sükür bilgece gardas seni sormali
Sen bana mi sarkacaktin yoksamkocamdan sidikli ve zenginsen sana varabilirim
Kizzzz duzelt cabuk alintiyiAllah cezanı vermesin harbi
yaşayalım Frida bacım
Konunuz bdv ye taşınmıstır.
yok kız ne sarkması bilgece bana anne dedi sana baba dedi dolasıyla bu kızı biz yaptık sandım evli karı kocayız sandım meğer sen evliymişin yıkılan hayaller ve ortada kalan bir kızla kala kaldım
Beni ortada bıraktınız. Hem yetim hem öksüz kaldım. Anam babam belli değil mi benim? Ahhh ahhhh
yok kız ne sarkması bilgece bana anne dedi sana baba dedi dolasıyla bu kızı biz yaptık sandım evli karı kocayız sandım meğer sen evliymişin yıkılan hayaller ve ortada kalan bir kızla kala kaldım
Sen manevi babasisin ama
Temel İslam Bilimleri inşallah
İnşallah en yakın zamanda mülakatları da geçip yaparsın başarılar diliyorumm
Ormantik sair seni. Sözlerine karsilik vereyim dedim ama bende bu odunluk varken biraz zorİyi yaptın. Burasını kendi topiğinmiş gibi kullan. Sana her şey serbest.
Ben de iyiym çok şükür. Dışarda kar içerde aşk pcnin içinde de siz varsınız
İnşallah en yakın zamanda mülakatları da geçip yaparsın başarılar diliyorumm
Ormantik sair seni. Sözlerine karsilik vereyim dedim ama bende bu odunluk varken biraz zorAllah iyilik versin
Konumuzu rahat birakir misin lütfenKonunuz bdv ye taşınmıstır.
Konunuz bdv ye taşınmıstır.
Sen manevi babasisin amamor catiya git mor catiya
Beni ortada bıraktınız. Hem yetim hem öksüz kaldım. Anam babam belli değil mi benim? Ahhh ahhhh
Konumuzu rahat birakir misin lütfen
bizim mahallede bir tane bekar var. Çok yakışıklı,fakir ama gururlu,mahallenin delisi onu talip olarak getirrim matmazeleİzdivaç programı yapalım. Seni de everelim ya matmazel
Iyi gidiyo canim.. Büyük bi hata yapiyomusum meger. Birden gözümde degerleniverdi o günden sonraEstağfurullah hiç öyle olur mu?
Bu arada senin işler ne oldu? Nasıl gidiyor?