- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Bu ney topikte irkeeeek vaaarrrrr.30 yıldır bıyıklarımı almıyorum. Bu 30 yıl önceki foto şimdi böyle oldu bıyıklaım..
Eki Görüntüle 1367045
Soldaki hahahahha
Ne kadar sempatiksin o biyiklara rağmenbiyiklarini opesim geldi
Bizim aramızda hiç sorun yok çook şükür ama ailelerin arası bi karışacak gibi
Benim ailem onlara yakın oturmamizi istiyor haklı nedenleri var karşı taraf istemiyor ve nişan bozulacak diye korkuyorum
Aynenbütün erkekler şefkat dolu şu siralar
Eşim arabaya yeni zincir almış tatbikat yapıyozDonmak iyidir diri kalirsin morcivertim
Bu ney topikte irkeeeek vaaarrrrr.
Eki Görüntüle 1367046 Bunu da öper misin? hahhahaha
İki aileye de uzak otursanız? Neden kendi ailenize yakın oturmak istiyorsunuz ki? Bence eşler iki aile arasındaki bağı da korumalı ve iki tarafa da eşit uzaklıkta olmalı...
Seni gormesem boyle bisey oldugunu dusunucemEki Görüntüle 1367046 Bunu da öper misin? hahhahaha
Bencede. Sonra derdini yine biz cekiyoruzhahhah
aman şevkat dolu olsunlar
En guzeli sekerim yine yollarda mahsur kalmayinEşim arabaya yeni zincir almış tatbikat yapıyoz
Ben istemiyorum
Ailemin bana ihtiyacı olduğu icin onlar istiyor
Tabiki normal sartlarımız olsaydı da bende rahat olsaydım isterdim
Hoş buldukkHoş geldin hoş geldin. Olsun böylece seni de tanımış oluruz ve yenilik sendromundan da kurtulmuş olursun. Anlat bakalım kimsein? Nerde yaşıyorsun? Ve en önemlisi nasılsın?
Seni gormesem boyle bisey oldugunu dusunucem
Kız erkegım falan diye ıtırafta bulynma banlanırsın ha :)İveeettt irkeğiimmmm beeennnn
Hoş buldukkİstanbulda yaşıyorum iyiyim öğrenciyim okul telaşı iş telaşı öyle geçiyor günler.. hep takip ediyordum bu siteyi sonra da niye üye olmuyorum diye düşündüm :) fırsat buldukça da aktif olmaya çalışıyorum :)) sen nasılsın?
Bak bak bakİtiraf ediyorum gerçek fotom bu. Size gösterdiğim Peri padişahının kızının resmiydi. dünyada eşi benzeri olmayan bir kızın
MerhabaKız erkegım falan diye ıtırafta bulynma banlanırsın ha :)
İyi akşamlar hanımlay. Kombim bozuldu ve donuyoruuuuuuum kapıda kar var gonlumde bahar ısınmaya çalışıyorum işte
Kız erkegım falan diye ıtırafta bulynma banlanırsın ha :)
İyi akşamlar hanımlay. Kombim bozuldu ve donuyoruuuuuuum kapıda kar var gonlumde bahar ısınmaya çalışıyorum işte
Beş sayfa olmus anam biz kadınlarda ne çene var valla
Çooıook guzelsin pardon çok yakışıklısın dicektimOhh ne güzel. Ben de şu mülakatlları geçsem de tekrar öğrenci olsam.. Öğrenci olmak gibisi yok. Ben de iyiyim çok şükür. Evliyim, 96 yaşındayım şu fotodaki gibiyim böyle işte
Kısa bir zaman olmasına rağmen ben de epey keyif aldım siteden, sohbetlerden. Çok yazmıyodum genelde okuyodum mesajları ama asıl keyfi insanlarla sohbet etmekte diye düşündümben de yeni sayılırım gel canım insan tanışıp gidiyor bak sohbetler bile ediyoruz.
saolsunlar kızlar kısa zamanda sevdiklerim oldu.
sende ortama uyarsan inan keyfine doyamazsın
Bak bak bakbıyıklı oldugunuz kadar küstahsinizda
Çooıook guzelsin pardon çok yakışıklısın dicektim