Bilgece ile Sohbete ;)))

annem iyi çok şükür a23 ocakta yanındayım malum sömestir...

bu arada biz harbiyle karı kocamıyız uleynnnnnnnnnnn

nasıl yani ana yıllardır beklediğim kocam harbimiymiş

Hmmm senin gibilere umutsuz vaka deniyor yavrucugum

Ben acılar çocuğuyum, acıların çocuğuyum. Hakikaten ya millet emrahı gerçekten izliyor muymus o zamanlar acaba? Çok merak ediyorum.

Çok seviyorum tabii
Ayrılmayı allahım göstermesin inşallah yıllardır bu günleri bekledim simdi bu sıkıntılarla imtihan oluyoruz hamdolsun ko birbirimizi çok seviyoruz

Allah hayırlısıyla kavuştursun o zaman. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Aman dikkat edin. Siz evleniyorsunuz büyükler değil sonuçta.

Ya buraya dahil olayım derken topik sayfaları uçmuş Parmaklarım donmuş vaziyette zor yazıyorum maşallah size

annem iyi çok şükür a23 ocakta yanındayım malum sömestir...

bu arada biz harbiyle karı kocamıyız uleynnnnnnnnnnn

nasıl yani ana yıllardır beklediğim kocam harbimiymiş

Allah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin

Hop dedik bende geldim

Amanınnn benim aziz dostum gelmiş, hoş gelmiş. Nasılsınız tamdem hanımmm???

Amin amin duaya ihtiyacım var çokça

Geçen gün eşimle dedik bi açalım. Eski türk filmlerini izlemeyi severiz. 10.dk tahammül edemedik

Yaşına hürmet edip almazlarsa ayıp zatenn hangi alanda yapmayı planlıyorsun yüksek lisansı?

Temel İslam Bilimleri inşallah

Ya buraya dahil olayım derken topik sayfaları uçmuş Parmaklarım donmuş vaziyette zor yazıyorum maşallah size

Hoş geldin.. Sen de katıl sen de doldur sayfalarımızı.... Ama bırakmak yok söz mü??? Beraber hayatıyasayalımm

Hehe evet biraz araniza gireyim dedim iyiyim cok sükür bilgece gardas seni sormali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…