- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Siz benim annemi nerden tanıyorsunuz da melekti diyorsunuz? Ahh yoksa biz kardeş miyiz? hkasjkahkjsdhvksdhfvghjasdgvchddf
Babacığım babacığım size anne diyebillir miyim? agagaggaag ayy Matmazelcim anneniz nasıl? iyidir inşallah??
Allah uzun hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle mutlu ömürler versin inşallah
Hmmmsenin gibilere umutsuz vaka deniyor yavrucugum
Çok seviyorum tabii
Ayrılmayı allahım göstermesin inşallah yıllardır bu günleri bekledim simdi bu sıkıntılarla imtihan oluyoruz hamdolsun ko birbirimizi çok seviyoruz
Yaşına hürmet edip almazlarsa ayıp zatennAmin amin inşallah. Bu yaşta beni yüksek lisansa alırlar mı dersin ha? 96 olmasam da 95.5um
Bende öğrendim artık zincir işini olleyyyy.Seni gormesem boyle bisey oldugunu dusunucem
Bencede. Sonra derdini yine biz cekiyoruz
En guzeli sekerim yine yollarda mahsur kalmayin
annem iyi çok şükür a23 ocakta yanındayım malum sömestir...
bu arada biz harbiyle karı kocamıyız uleynnnnnnnnnnn
nasıl yani ana yıllardır beklediğim kocam harbimiymiş
Hop dedik bende geldim
Şimdi sevgili matmazel. Çoklu alıntıya ekleye basıyorsun saha sonra yorum yazma bölümünde alıntıları ekle var oray basıp karşına çıkan sayfada seçtiğim alıntıları ekle yazıyordu galiba ona basıp yapabiliyorsun.
Amin amin duaya ihtiyacım var çokçaBen acılar çocuğuyum, acıların çocuğuyum. Hakikaten ya millet emrahı gerçekten izliyor muymus o zamanlar acaba? Çok merak ediyorum.
Allah hayırlısıyla kavuştursun o zaman. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Aman dikkat edin. Siz evleniyorsunuz büyükler değil sonuçta.
Geçen gün eşimle dedik bi açalım. Eski türk filmlerini izlemeyi severiz. 10.dk tahammül edemedikBen acılar çocuğuyum, acıların çocuğuyum. Hakikaten ya millet emrahı gerçekten izliyor muymus o zamanlar acaba? Çok merak ediyorum.
Allah hayırlısıyla kavuştursun o zaman. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Aman dikkat edin. Siz evleniyorsunuz büyükler değil sonuçta.
Allah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin
Amanınnn benim aziz dostum gelmiş, hoş gelmiş. Nasılsınız tamdem hanımmm???
Senden şüpheleniyorum zaten ben lacoBende öğrendim artık zincir işini olleyyyy.Bi zincir takmam eksikti.Yakında benimde çıkcak bıyığım.
Allah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin
Bıyığı çok olan irkektir bence.
Geçen gün eşimle dedik bi açalım. Eski türk filmlerini izlemeyi severiz. 10.dk tahammül edemedik
Ne erkekliğimi gördün kime yan bakmışım.üleyyyn.Senden şüpheleniyorum zaten ben laco
Sen bana mi sarkacaktin yoksamana harbi evli çıktı...
vay benim kaderime vayyy sanaldan eş bulayım dedim oda evli çıktı...
Yaşına hürmet edip almazlarsa ayıp zatennhangi alanda yapmayı planlıyorsun yüksek lisansı?
Ya buraya dahil olayım derken topik sayfaları uçmuşParmaklarım donmuş vaziyette zor yazıyorum maşallah size
Valla bilemiyorum şekerim,hep kasin gözün ayri oynuyoNe erkekliğimi gördün kime yan bakmışım.üleyyyn.
Kurabiye yaptık ya beeeaaaa.Ne erkekliğimi gördün kime yan bakmışım.üleyyyn.
Hehe evet biraz araniza gireyim dedimAllah kavuştursun o zaman anneciğinle matmazel.. Evet harbiyle siz karı kocaymışsınız ama hanginiz karı hanginiz koca karar verin