- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.201
özel insansın şekerimm farkın iştee
ahhh nerdee yok canım bekarım 2 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyorm artık ama bi ablam ve bir annem var vermiyrlar beniievli misin?
hayırlısı yaşın daha çok erken bence evlenmek içinahhh nerdee yok canım bekarım 2 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyorm artık ama bi ablam ve bir annem var vermiyrlar benii
acizeneyle karıştıdımm hazalımmŞanlı Urfa' dayım şimdilik
Son iki hafta. Defolup gidecem.
Sıcak , çok sıcak, daha da sıcak olacaaaaak.
Sahil yok ama balıklı göl var.
Dondurma iyi fikir.
gençliğimi evde çürüttüm kızz sıkıldım valla bu hayattan nevar yani sevdiceğimle olsammhayırlısı yaşın daha çok erken bence evlenmek için
aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzundakuzum 2,5 yasında adı Elif Mira tam bir cadı teyzesi ellerinden öper :)
inşallah kavuşursunuz neden kabul etmiyor ailen anlamadım kigençliğimi evde çürüttüm kızz sıkıldım valla bu hayattan nevar yani sevdiceğimle olsamm
acizeneyle karıştıdımm hazalımm
ablam bekarda 29 yaşında ben evlenmeden sen evlenemezsn diyrinşallah kavuşursunuz neden kabul etmiyor ailen anlamadım ki
he yaaa bende bu kafa oldktan sonraa daha çok karıştırırımdunku gibi yanlis anlamalar basladi
ahhh nerdee yok canım bekarım 2 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyorm artık ama bi ablam ve bir annem var vermiyrlar benii
ablan çok büyük ve çözümü olman bi engel cnm sabret....sabretablam bekarda 29 yaşında ben evlenmeden sen evlenemezsn diyrcanm açıkca sölemedm ciddi bir şeklde konuşmadm henüz cesaret edemedm amma zarf falan attım tepkilerne bakmak için pek ılımlı deillerdi yani ondan geri çektm bende diyemedm bir türlü
Anti peki sevgilin evliliğe hazır mı canım..:)
aynen canım benim sende dua et hayrlısı olsun inşablan çok büyük ve çözümü olman bi engel cnm sabret....sabret
he yaaa bende bu kafa oldktan sonraa daha çok karıştırırım
Canim bir gun tek gecikti. Dun olmam gerekiyordu. Fakat gecen sene ocak ayinda gecirdigim gebeli adet olacağım ilk gun idrar testinde hafif cizgi gormustum.güzelliklerr ben geldimmm coşmuşsunuz yine yetişemiyorm valla yazdıklarnızaa @Bilgece kaç gün gecikti adetin idrar testinde hemen çıkmaz canım evli deilm ama bilgim var biraz bu konuda hcg hormunun salgılanacakta kana karışacakta sonra idrar olarak atılacaktaa 10-15 gün gecikince kesin çıkar diye biliyorm canm evet birde sabah ilk uyandığında yapmalısın en az 4 saat lavaboya çıkmamş olmalısın aklın kalmasn canm şüphelniyorsan direk kan testi yaptr ama sıkma canını kuzum Rabbim hayırlısını versin inş. sıcak günler geliyor bebişin seni düşünüyr sıcakta annem bulantıyla flan ugraşmasın diyrduriyi gezmeleeer canm
ben senin nickini hep animutluluk diye okuyorum ya senin nick antimutlulukmus
gozumde lensde var ama niye yanlis gorduysem
hmm anladım canım hayrlısı olsun ya sen yarına kadar hastalanmazsan sabha uyandgn da tekrarla bakalımCanim bir gun tek gecikti. Dun olmam gerekiyordu. Fakat gecen sene ocak ayinda gecirdigim gebeli adet olacağım ilk gun idrar testinde hafif cizgi gormustum.
Eltim de adetine daha 5 gun kala yapmisti onda da silik cikmisti ve su an kizi dogdu bile
varsa gösteriyor bence ama bilemedim.
Nasip bu hayirlisi tabiki.. goguslerimde damarlarim cok belirgin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?