Bilgece ile Sohbete ;)))

aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzunda kuzum 2,5 yasında adı Elif Mira tam bir cadı teyzesi ellerinden öper :)

Oy oy maşallah Elif Mira'ya öpücükler istanbuldan :)
Benim yerime de öp canım, Elif'leri çok severim.

inşallah kavuşursunuz neden kabul etmiyor ailen anlamadım ki
ablam bekarda 29 yaşında ben evlenmeden sen evlenemezsn diyr canm açıkca sölemedm ciddi bir şeklde konuşmadm henüz cesaret edemedm amma zarf falan attım tepkilerne bakmak için pek ılımlı deillerdi yani ondan geri çektm bende diyemedm bir türlü

ablan çok büyük ve çözümü olman bi engel cnm sabret....sabret

Anti peki sevgilin evliliğe hazır mı canım..
:)
evett evett zaten ondan öyle bir adım görmesem kendi kendme nasl geln güvey olaym canım o bendende beter aileside biliyr istekli gayet çok şükr işte beni bekliyrlar aileme sölememi bekliyrlarki tanışmaya gelsinler diye

Canim bir gun tek gecikti. Dun olmam gerekiyordu. Fakat gecen sene ocak ayinda gecirdigim gebeli adet olacağım ilk gun idrar testinde hafif cizgi gormustum.
Eltim de adetine daha 5 gun kala yapmisti onda da silik cikmisti ve su an kizi dogdu bile
varsa gösteriyor bence ama bilemedim.
Nasip bu hayirlisi tabiki.. goguslerimde damarlarim cok belirgin..

Maderzad Bende evlenmeye karar verdiğimde sıkıntı olmuştu canım, çünkü eşim ikinci ünv'i okuyordu. Annem şu bilinçteydi öğrenciye kız verilmez... :) Şimdi gülüyorum o zamanlar çok sıkıntılar yaşamıştım senin gibi anneme söyleme konusunda.. Şimdi eşim o zaman sevgilim olan adam, bana baskı yapıyodu düşün. NE ZAMAN ANNENLERE SÖYLİCEKSİN? Benim tüm sülalem biliyo seni diyodu. Ve haklıydı.. Velhasılı, bir akşam kendime güvenimi toplayıp söyledim anneme, o gün bizde annemin çok yakın bir arkadaşı vardı. Bende o teyzeden de destek alırım diyordum içimden, ama köstek oldu bana başka taliplerin var demez mi.. Uzun hikaye yani. Eşim ünv okuyo diye eleştirildi baştan sonra hepsi halledildi bir şekilde.. Ay çok uzun yazmışım kızlar hakkınızı helal edin..

ben senin nickini hep animutluluk diye okuyorum ya senin nick antimutlulukmus
gozumde lensde var ama niye yanlis gorduysem
kenidme bi nick bulamadım zaten 3 defa değiştm beğenemedm bi türlü 2 hakkım kaldı kalktm ergen gibi bunu yaptım halbuki mutluyumda neyin kafasnı yaşıyorsam artık bana nick bulun kızlaar afilli bişe olsun yaa

hmm anladım canım hayrlısı olsun ya sen yarına kadar hastalanmazsan sabha uyandgn da tekrarla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…