- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.221
Çok sağol meme de yok kan ağrısız geliyor canımjouska canımm çok geçmişş olsunn aklına kötü şeyler getirme sakın günümüz insanlarn çoğunda bu tarz şikayetler var fazlasyla makatında çatlak falan varmı yada afedersnz kızlarda meme gibi et parçası bir çıkıntı varmı yoksa ağrısız sadece kanmı geliyor
eeeecanım sonra nasıl kabul ettilerr yaz yazzz sen ben okurumm :)Maderzad Bende evlenmeye karar verdiğimde sıkıntı olmuştu canım, çünkü eşim ikinci ünv'i okuyordu. Annem şu bilinçteydi öğrenciye kız verilmez... :) Şimdi gülüyorum o zamanlar çok sıkıntılar yaşamıştım senin gibi anneme söyleme konusunda.. Şimdi eşim o zaman sevgilim olan adam, bana baskı yapıyodu düşün. NE ZAMAN ANNENLERE SÖYLİCEKSİN? Benim tüm sülalem biliyo seni diyodu. Ve haklıydı.. Velhasılı, bir akşam kendime güvenimi toplayıp söyledim anneme, o gün bizde annemin çok yakın bir arkadaşı vardı. Bende o teyzeden de destek alırım diyordum içimden, ama köstek oldu bana başka taliplerin var demez mi.. Uzun hikaye yani. Eşim ünv okuyo diye eleştirildi baştan sonra hepsi halledildi bir şekilde.. Ay çok uzun yazmışım kızlar hakkınızı helal edin..
hmm anladım canım hayrlısı olsun ya sen yarına kadar hastalanmazsan sabha uyandgn da tekrarla bakalım
Nasılsınız canlarımmm
Nasılsınız canlarımmm
sohbet içindeyiz canım hoşgeldn sen nasılsın :)Nasılsınız canlarımmm
hmm anladım canım içten çatlak vardır ozaman baharatlı acılı yediysen tetikliyor bu hastalıgı yedgin içtign çok önmli çilek bile etkiliyr yani sen dr git muhakkak amma aklına kötü şeyler getrme bendede çok oluyrdu özellkle 2 sen öncesinde kan gördkçe korkuyrdum ama şükr öyle bişe çıkmadı şimdi hemoroid için patlıcn suyu falan yapıyorum bitkisel çözmler işteÇok sağol meme de yok kan ağrısız geliyor canım
Cuma günü gitcem işte bakalım bende çok korkuyorum umarım hemoroiddirsohbet içindeyiz canım hoşgeldn sen nasılsın :)
hmm anladım canım içten çatlak vardır ozaman baharatlı acılı yediysen tetikliyor bu hastalıgı yedgin içtign çok önmli çilek bile etkiliyr yani sen dr git muhakkak amma aklına kötü şeyler getrme bendede çok oluyrdu özellkle 2 sen öncesinde kan gördkçe korkuyrdum ama şükr öyle bişe çıkmadı şimdi hemoroid için patlıcn suyu falan yapıyorum bitkisel çözmler işte
Pek iyi değilim canim yaAynen olmazsam sabah tekrar yapicam insallaj..
Iyiyiz sekerim sen nasislin bakalim??
Nasılsınız canlarımmm
inş hiççbirşeyy yoktr canım benimm tekrardan geçmiş olsunnnCuma günü gitcem işte bakalım bende çok korkuyorum umarım hemoroiddirettiğim duaya bak çok zor durumdayım
Bende merak ettim hangi ülke bana da yazar mısın?hahahaha banane kimseye demem bi bu gruptakilere
onceden burda yasadigin ulke seceneklerinde bulundugum ulkenin ismi yoktu mune yada kazenmiydi ozel mesaj atmisti yasadiginiz ulke hangisi secenek listesinde yoksa ekliyelim diye bi ben varim kk da galiba yasadigim ulkede katilan
Aynen olmazsam sabah tekrar yapicam insallaj..
Iyiyiz sekerim sen nasislin bakalim??
Pek iyi değilim canim ya
Hoşbuldum canim kahveni içmeye geldim
uuu pirayem gelmiş hoşgelmiş
Çok geç hazalim bu yolda seninle değilim artikHoşbuldum canim kahveni içmeye geldim
Bende merak ettim hangi ülke bana da yazar mısın?
Acilin bende geldimmmmmmmsohbet içindeyiz canım hoşgeldn sen nasılsın :)
hmm anladım canım içten çatlak vardır ozaman baharatlı acılı yediysen tetikliyor bu hastalıgı yedgin içtign çok önmli çilek bile etkiliyr yani sen dr git muhakkak amma aklına kötü şeyler getrme bendede çok oluyrdu özellkle 2 sen öncesinde kan gördkçe korkuyrdum ama şükr öyle bişe çıkmadı şimdi hemoroid için patlıcn suyu falan yapıyorum bitkisel çözmler işte
eeeecanım sonra nasıl kabul ettilerr yaz yazzz sen ben okurumm :)
Mantıklı olabilirhahahah ben bu isi ticarete dokuyum en iyisi bilmek isteyenler pamuk eller cebe
dur sanada yaziyim
Canım çalışıyorum ben ama kendi bolumumde degil lojistik bitirdim is bulamadim idareten avmde çalışıyorum paraya ihtiyacım var. 3 ay oldu nerdeyse dayanamiyorum artık bi haftadir sabah 10 aksam 10 çalışıyorum ekstra ücret falan da vermiyorlar hemde tekim lavaboya bile gidemiyorum. Geçen hafta hastaneye gittim orda öğrendim ki sigortami baslatmamislar tekrar evrak hazırladım verdim 10 gün oldu hala yatirmamislar hastaneye gitmem gerekiyor onlari bekliyorum ama yok. Ciksam olmuyor calissam olmuyor. Sikayet edeyim diyorum yasak ya boyle çalıştırmak ona da vicdanim el vermiyor baya paa cezasi varmış galiba. Tam bilgimde yok napacam bilmiyoruminsaALLAH hamilesindir canim
hayirdir canim neyin var anlat dinleriz seni
Canım çalışıyorum ben ama kendi bolumumde degil lojistik bitirdim is bulamadim idareten avmde çalışıyorum paraya ihtiyacım var. 3 ay oldu nerdeyse dayanamiyorum artık bi haftadir sabah 10 aksam 10 çalışıyorum ekstra ücret falan da vermiyorlar hemde tekim lavaboya bile gidemiyorum. Geçen hafta hastaneye gittim orda öğrendim ki sigortami baslatmamislar tekrar evrak hazırladım verdim 10 gün oldu hala yatirmamislar hastaneye gitmem gerekiyor onlari bekliyorum ama yok. Ciksam olmuyor calissam olmuyor. Sikayet edeyim diyorum yasak ya boyle çalıştırmak ona da vicdanim el vermiyor baya paa cezasi varmış galiba. Tam bilgimde yok napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?