- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.161
Kızlar canım çok sıkkın
Hayirlisi olsun, icini ferah tut canim. Bak benim anneannem kisa bir süre önce hastaneye yatti, cok affedersin diskisi cok koyu renkte oldugu icin kan kaybediyor deyip mide kanamasindan süphelendiler sonra iste endoskopi yapilinca basur oldugu ortaya cikti. Rabbim acil sifalar versin, ben sende basur/hemoroid den süpheleniyorum.En yakın cuma günü aldım randevuyu üniversite hastanesinden gidicem bakalım
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım linke bnde baktım da bnde yıllardır kanama var canım bn doktora gittim çatlak dedi bu aralar yine yanma kaşıntı falan yapıyor ama bnm teyzem kolon kanseriydi mide bulantısı gibi bir belirti vermedi bnce panik yapma üzme kendini bu kadar çok geçmiş olsunEn yakın cuma günü aldım randevuyu üniversite hastanesinden gidicem bakalım
Link attım bakabilirsin canım
Ne oldu canım?
Sağol canım. Allah razı olsun.
Ondan soğudum için kendince sebepler arıyor. Halbuki en büyük etken yine kendisi, biliyor ama yine de bana saldırmaya devam ediyor. Haklısın insan eşine bunu söylememeli. Rabbime havale ettim. Gülüyorum sadece...
Başından beri anlaşamadığımız bir gerçek ama çok aşıktim. Üstünü kapattım hep. 5 yıldır evliyim. 5 yıldır kavga.
Kaldır at o pc yi pencereden aşağı. Kesin çözüm.
yarın acele gel diyor ama cumaya kadar gidemem cumartesi gidicem mecburen
Merhaba affedersiniz de kabızlık sorunum var zaten 5 gündür çok kan geliyor bilmiyorum internette okuduğum tüm belirtiler var evhamlıyım zaten çok taktım kafaya çatlak hemoroid hepsine razıyım yeter ki diğeri olmasınmerhaba canım ben aranıza yeni katıldım linke bnde baktım da bnde yıllardır kanama var canım bn doktora gittim çatlak dedi bu aralar yine yanma kaşıntı falan yapıyor ama bnm teyzem kolon kanseriydi mide bulantısı gibi bir belirti vermedi bnce panik yapma üzme kendini bu kadar çok geçmiş olsun
hayır cnm tanışmadıkaynen atasim var ama benim ev birinci katta atsam bisi olmaz
feraceli ben seninle tanismismiydim
Of öyle olsun nolur komik ama kolonoskopi yaparlar mı acaba bana da ondan da çok korkuyorum herşeyden çok korkuyorumHayirlisi olsun, icini ferah tut canim. Bak benim anneannem kisa bir süre önce hastaneye yatti, cok affedersin diskisi cok koyu renkte oldugu icin kan kaybediyor deyip mide kanamasindan süphelendiler sonra iste endoskopi yapilinca basur oldugu ortaya cikti. Rabbim acil sifalar versin, ben sende basur/hemoroid den süpheleniyorum.
bnm bir akımda 5 yıl olmadı tüp bebekler aşılamalar en son doktor bıraktı dinlenmeye kızın hiç umutlu olmadığı bir anda geldi kuzusu kız sok oldu tabi bizde ya stres çok etkiliyor tabi bir de Rabbim doğru zamanımızı daha iyi bildiği için o an gönderiyor çünkü çocuk gerçekten cok zor bir i,ş :)Soğan suyu kullandım canım bu ay gene deniycem.
İyi demiş görümcen.. On numara beş yıldız bir cevap olmuş..
Nasip bu işler, benim bir arkadaşımın da 5 senedir olmuyo ve bi sebebi de yok tıp dilinde.
Doktorlar nedeni bulamadılar..
bn 17 yasındaydım canım kabız olmuştum afedersin o kadar ıkındım ki ter içinde kaldım rahatsız oldum çünkü kalktığımda tuvalet sanki regli olmuşum tövbe doğurmusum gibi kanlar içindeydi dedim galiba sonum geliyor çok çok kötü olmuştıum sonrasında aniden kramp giriyordu makttan düşün otobüs minibüs olsun birden kramp girince ayağa kalkıyordum tabi millet bana bakıyor bnde yalandan aa yok daha gelmemişim falan diye ayak yapıyordum düşün halimiMerhaba affedersiniz de kabızlık sorunum var zaten 5 gündür çok kan geliyor bilmiyorum internette okuduğum tüm belirtiler var evhamlıyım zaten çok taktım kafaya çatlak hemoroid hepsine razıyım yeter ki diğeri olmasın
Onu bilmiyorum iste canim, sislik var demissin belki sorun disardan belli oluyordur ve kolonoskopi ye ihtiyac duyulmaz.Of öyle olsun nolur komik ama kolonoskopi yaparlar mı acaba bana da ondan da çok korkuyorum herşeyden çok korkuyorum
Merhaba afedersiniz de kabızlık sorunum var zaten 5 gündür çok kan geliyor bilmiyorum internette okuduğum tüm belirtiler var evhamlıyım zaten çok taktım kafaya çatlak hemoroid hepsine razıyım yeter ki diğeri olmasın
Hemoroid annemde de babamda da var bir de babamın halası kolon kanseriydi çok severdim onu geçen sene o yüzden kaybettik şimdi bende böyle olunca çok korktum umarım çatlak ya da hemoroiddirbn 17 yasındaydım canım kabız olmuştum afedersin o kadar ıkındım ki ter içinde kaldım rahatsız oldum çünkü kalktığımda tuvalet sanki regli olmuşum tövbe doğurmusum gibi kanlar içindeydi dedim galiba sonum geliyor çok çok kötü olmuştıum sonrasında aniden kramp giriyordu makttan düşün otobüs minibüs olsun birden kramp girince ayağa kalkıyordum tabi millet bana bakıyor bnde yalandan aa yok daha gelmemişim falan diye ayak yapıyordum düşün halimiçok sıkma canını o tarz bişi değildir inşallah ailende var mı peki
hayır cnm tanışmadık
Çok sağol inşallah randevumu aldım cuma günü gideceğimaman canim sakin nettten hastalik teshisi yapma sonradan takinti haline geliyor netten hersey teshis edilseydi doktorlara hastahanelere gerek olmazdi.
randevunu al doktora git yasadigin rahatsizligi kaynim yasiyor hala doktora gidiyor tam teshis koymalari icin. Allah korusun kotu bisey degildir.
Öyle olsa keşke hemoroidde bile yapan doktorlar varmış napayım artık yapacağız derlerse yapma diyemem yaOnu bilmiyorum iste canim, sislik var demissin belki sorun disardan belli oluyordur ve kolonoskopi ye ihtiyac duyulmaz.
Ilk etapta sadece bakacaktir
bnm bir akımda 5 yıl olmadı tüp bebekler aşılamalar en son doktor bıraktı dinlenmeye kızın hiç umutlu olmadığı bir anda geldi kuzusu kız sok oldu tabi bizde ya stres çok etkiliyor tabi bir de Rabbim doğru zamanımızı daha iyi bildiği için o an gönderiyor çünkü çocuk gerçekten cok zor bir i,ş :)
Bunlari düsünme simdi biraz rahatlamaya calis, cuma ola hayrola.Öyle olsa keşke hemoroidde bile yapan doktorlar varmış napayım artık yapacağız derlerse yapma diyemem ya
Görüsürüz canim, üzülme Allahin izniyle hersey yolundadirKızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra yine gelirim görüşürüz
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra yine gelirim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?