Bilgece ile Sohbete ;)))

En yakın cuma günü aldım randevuyu üniversite hastanesinden gidicem bakalım
Hayirlisi olsun, icini ferah tut canim. Bak benim anneannem kisa bir süre önce hastaneye yatti, cok affedersin diskisi cok koyu renkte oldugu icin kan kaybediyor deyip mide kanamasindan süphelendiler sonra iste endoskopi yapilinca basur oldugu ortaya cikti. Rabbim acil sifalar versin, ben sende basur/hemoroid den süpheleniyorum.

En yakın cuma günü aldım randevuyu üniversite hastanesinden gidicem bakalım
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım linke bnde baktım da bnde yıllardır kanama var canım bn doktora gittim çatlak dedi bu aralar yine yanma kaşıntı falan yapıyor ama bnm teyzem kolon kanseriydi mide bulantısı gibi bir belirti vermedi bnce panik yapma üzme kendini bu kadar çok geçmiş olsun

aynen atasim var ama benim ev birinci katta atsam bisi olmaz

yarın acele gel diyor ama cumaya kadar gidemem cumartesi gidicem mecburen

feraceli ben seninle tanismismiydim

Merhaba affedersiniz de kabızlık sorunum var zaten 5 gündür çok kan geliyor bilmiyorum internette okuduğum tüm belirtiler var evhamlıyım zaten çok taktım kafaya çatlak hemoroid hepsine razıyım yeter ki diğeri olmasın

Of öyle olsun nolur komik ama kolonoskopi yaparlar mı acaba bana da ondan da çok korkuyorum herşeyden çok korkuyorum

bnm bir akımda 5 yıl olmadı tüp bebekler aşılamalar en son doktor bıraktı dinlenmeye kızın hiç umutlu olmadığı bir anda geldi kuzusu kız sok oldu tabi bizde ya stres çok etkiliyor tabi bir de Rabbim doğru zamanımızı daha iyi bildiği için o an gönderiyor çünkü çocuk gerçekten cok zor bir i,ş :)

bn 17 yasındaydım canım kabız olmuştum afedersin o kadar ıkındım ki ter içinde kaldım rahatsız oldum çünkü kalktığımda tuvalet sanki regli olmuşum tövbe doğurmusum gibi kanlar içindeydi dedim galiba sonum geliyor çok çok kötü olmuştıum sonrasında aniden kramp giriyordu makttan düşün otobüs minibüs olsun birden kramp girince ayağa kalkıyordum tabi millet bana bakıyor bnde yalandan aa yok daha gelmemişim falan diye ayak yapıyordum düşün halimi çok sıkma canını o tarz bişi değildir inşallah ailende var mı peki

Of öyle olsun nolur komik ama kolonoskopi yaparlar mı acaba bana da ondan da çok korkuyorum herşeyden çok korkuyorum
Onu bilmiyorum iste canim, sislik var demissin belki sorun disardan belli oluyordur ve kolonoskopi ye ihtiyac duyulmaz.
Ilk etapta sadece bakacaktir

aman canim sakin nettten hastalik teshisi yapma sonradan takinti haline geliyor netten hersey teshis edilseydi doktorlara hastahanelere gerek olmazdi.
randevunu al doktora git yasadigin rahatsizligi kaynim yasiyor hala doktora gidiyor tam teshis koymalari icin. Allah korusun kotu bisey degildir.

Hemoroid annemde de babamda da var bir de babamın halası kolon kanseriydi çok severdim onu geçen sene o yüzden kaybettik şimdi bende böyle olunca çok korktum umarım çatlak ya da hemoroiddir sana da çok geçmiş olsun

Çok sağol inşallah randevumu aldım cuma günü gideceğim

Onu bilmiyorum iste canim, sislik var demissin belki sorun disardan belli oluyordur ve kolonoskopi ye ihtiyac duyulmaz.
Ilk etapta sadece bakacaktir
Öyle olsa keşke hemoroidde bile yapan doktorlar varmış napayım artık yapacağız derlerse yapma diyemem ya

Aynen evlenmeden önce kolay zannediyodum oysa. Korunmayı bırakırsın hamile kalırsın gibi düşüncelerim vardı hepsi yalan oldu.. Rabbim bilir doğru zamanı.. Bakalım bizim pıtırcık ne zaman teşrif edicek hayatımıza? Senin ufaklık kaç yaşında? Adı ne?

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra yine gelirim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…