Bilgece ile Sohbete ;)))

aa neden yapmiyorlar sigorta senin en dogal hakkin. konustunmu canim neden yapmiyorsunuz diye. onlar senin hakkini yiyorlarsa hicde acimam gereken neyse yaparim insani keriz yerine koyuyorlar bi ceza alsinlarda akilari baslarina gelsin
Soyledim canim ya önce muhasebeci unutmus dedi şimdide ben unuttum diyor kesin evraklarimi da kaybetti yine delircem ya

Soyledim canim ya önce muhasebeci unutmus dedi şimdide ben unuttum diyor kesin evraklarimi da kaybetti yine delircem ya
o nasil yalan ama ya :/ Bence bile bile yapmamislar bacim, inanma onlara, 3 ay 3 aydir, kardir onlara. sen hakkini ara. yatirmadiklari sigorta parasini nakit iste.

o nasil yalan ama ya :/ Bence bile bile yapmamislar bacim, inanma onlara, 3 ay 3 aydir, kardir onlara. sen hakkini ara. yatirmadiklari sigorta parasini nakit iste.
Tabiiki bahane canim biliyorum çıkarken öyle yapicam da aylık ne kadara geliyor ki vermez o adam sanmıyorum

film gibi :) inş benm de olur cnm gel zaman git zaman elbet iyi yanlarnı görürü annemde ilk başta herkes yok der deilmi kız vermek kolay deildir sevindm senin adına canm aşkında huzurnda mutlulugunda hiç bitmesn inş :*

Tabiiki bahane canim biliyorum çıkarken öyle yapicam da aylık ne kadara geliyor ki vermez o adam sanmıyorum
bi kere once "alo 170". onlar sana calisma sartlarina gore karsilanmasi gereken sigorta bedelini soyerler herhalde, neler yapabilecegini de soylerler. Hele suaralar ayrilmayi dusunuyorsan, kesinlikle arayip sikayet et. he sonra seni gonderebilirler diye diyorum.

Amin canım darısı başına inşallah. Bizimkisi bir aşk hikayesi

Kesin canim şikayet edersem işsizliği kabullencem

Pek iyi değilim canim ya
canim assagidaki mesajina yorum yapicam simdi cok sinirlendim.

insaALLAH hamilesindir canim

hayirdir canim neyin var anlat dinleriz seni

Amin canim cok sagil Allah razi olsun.

Hemen bimere sikayet ediyorsun. Alsinlar para cezalarini da ne halleri varsa gorsunler. Bak sakin sikayet etmemelizk yapma. Hemen ediyorsun. M
SELAMUN ALEYKÜMMM
HERKESE MERHABA :)
MESAJLARI OKUMAKTAN YAZAMADIM YAHUU..

A.selam tatlim hos geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…