- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.241
Soyledim canim ya önce muhasebeci unutmus dedi şimdide ben unuttum diyor kesin evraklarimi da kaybetti yine delircem yaaa neden yapmiyorlar sigorta senin en dogal hakkin. konustunmu canim neden yapmiyorsunuz diye. onlar senin hakkini yiyorlarsa hicde acimam gereken neyse yaparim insani keriz yerine koyuyorlar bi ceza alsinlarda akilari baslarina gelsin
o nasil yalan ama ya :/ Bence bile bile yapmamislar bacim, inanma onlara, 3 ay 3 aydir, kardir onlara. sen hakkini ara. yatirmadiklari sigorta parasini nakit iste.Soyledim canim ya önce muhasebeci unutmus dedi şimdide ben unuttum diyor kesin evraklarimi da kaybetti yine delircem ya
Tabiiki bahane canim biliyorum çıkarken öyle yapicam da aylık ne kadara geliyor ki vermez o adam sanmıyorumo nasil yalan ama ya :/ Bence bile bile yapmamislar bacim, inanma onlara, 3 ay 3 aydir, kardir onlara. sen hakkini ara. yatirmadiklari sigorta parasini nakit iste.
film gibi :) inş benm de olur cnm gel zaman git zaman elbet iyi yanlarnı görürü annemde ilk başta herkes yok der deilmi kız vermek kolay deildir sevindm senin adına canm aşkında huzurnda mutlulugunda hiç bitmesn inş :*
Valla anti'cim, annemi ikna etmek zor oldu, zaten zor bir kadındır kendisi, ama benim birtanemdir orası ayrı..
Başlangıç olarak anne benim görüştüğüm biri var dedim, o da nereli ne iş yapar ünv okumuş mu gibi sorular yöneltti. Bende işte sırasıyla cevap verdim, tabi ikinci ünv okuduğunu duyunca, öğrenci mi yani dedi...Bende evet dedim, olmaz kızım dedi, biraz daha konuştuk sonra konu kapandı. Ben tabi sevgili eşim o zamanlar sevgilim olan adama dedim annem olmaz diyo diye. O hiç vazgeçmedi, ikna ederiz bitanem dedi. Ve ikna etti gerçekten. Gel zaman git zaman ailesini gönderdi tanışmaya, annem red etmedi. Ki bizde yedi yabancı olsa gelene hayır denilmez asla.. Ailece tanışıldı filan annem aileyi beğendi,ama hala "öğrenci" kısmındaydı aklı. Bir kaç ay onun o fikri sabit kaldı. Sonrasında ben savundum kendimi,
anne bu benim hayatım eğrisiyle doğrusuyla ben bu insanı seçmişim evlenmek için. Evet ünv okuyo şu an hazır değil evlenmeye biliyorum ama en azından yüzük takalım istiyo dedim.. Derken söz oldu.. Eşimin okulunun son senesinde de nişan oldu. Ünv bitti 3 ay geçti biz evlendik.. Nasıl mı oldu? Ailesinin desteği gördük, ve babadan kalma bir dairesi vardı o nedenle sıkıntı yaşamadık.. Bu dediklerimde 3 sene sürdü canım..
bi kere once "alo 170". onlar sana calisma sartlarina gore karsilanmasi gereken sigorta bedelini soyerler herhalde, neler yapabilecegini de soylerler. Hele suaralar ayrilmayi dusunuyorsan, kesinlikle arayip sikayet et. he sonra seni gonderebilirler diye diyorum.Tabiiki bahane canim biliyorum çıkarken öyle yapicam da aylık ne kadara geliyor ki vermez o adam sanmıyorum
film gibi :) inş benm de olur cnm gel zaman git zaman elbet iyi yanlarnı görürü annemde ilk başta herkes yok der deilmi kız vermek kolay deildir sevindm senin adına canm aşkında huzurnda mutlulugunda hiç bitmesn inş :*
Kesin canim şikayet edersem işsizliği kabullencembi kere once "alo 170". onlar sana calisma sartlarina gore karsilanmasi gereken sigorta bedelini soyerler herhalde, neler yapabilecegini de soylerler. Hele suaralar ayrilmayi dusunuyorsan, kesinlikle arayip sikayet et. he sonra seni gonderebilirler diye diyorum.
inşallah dua edicem canımaynen canım benim sende dua et hayrlısı olsun inş
Allah razı olsun canım beniminşallah dua edicem canım
Aminn canım benimAmin canım darısı başına inşallah. Bizimkisi bir aşk hikayesi
heheheheGünaydın kızlar
Ablam bugün bekliyorum bak :)))
Ellerine sağlık, ne güzel annene yardımcı oluyorsun.
SELAM...Selam kızlar
nasılsın mero :))SELAM...
aleykum selam hosgeldin gecmisi bende bi okuyum dedim basta ama ciks okuyamadim direk girdim sohbete:)SELAMUN ALEYKÜMMM
HERKESE MERHABA :)
MESAJLARI OKUMAKTAN YAZAMADIM YAHUU..
hosgeldin aylincimSelam kızlar
canim assagidaki mesajina yorum yapicam simdi cok sinirlendim.Pek iyi değilim canim ya
insaALLAH hamilesindir canim
hayirdir canim neyin var anlat dinleriz seni
Hemen bimere sikayet ediyorsun. Alsinlar para cezalarini da ne halleri varsa gorsunler. Bak sakin sikayet etmemelizk yapma. Hemen ediyorsun. MCanım çalışıyorum ben ama kendi bolumumde degil lojistik bitirdim is bulamadim idareten avmde çalışıyorum paraya ihtiyacım var. 3 ay oldu nerdeyse dayanamiyorum artık bi haftadir sabah 10 aksam 10 çalışıyorum ekstra ücret falan da vermiyorlar hemde tekim lavaboya bile gidemiyorum. Geçen hafta hastaneye gittim orda öğrendim ki sigortami baslatmamislar tekrar evrak hazırladım verdim 10 gün oldu hala yatirmamislar hastaneye gitmem gerekiyor onlari bekliyorum ama yok. Ciksam olmuyor calissam olmuyor. Sikayet edeyim diyorum yasak ya boyle çalıştırmak ona da vicdanim el vermiyor baya paa cezasi varmış galiba. Tam bilgimde yok napacam bilmiyorum
SELAMUN ALEYKÜMMM
HERKESE MERHABA :)
MESAJLARI OKUMAKTAN YAZAMADIM YAHUU..
hoş buldumaleykum selam hosgeldin gecmisi bende bi okuyum dedim basta ama ciks okuyamadim direk girdim sohbete:)
hosgeldin aylincim
Selam kızlar
İyiyim bende haber yok sen bahset canımSelam tatlim ne haber???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?