- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.181
Kizlar ben okuyorum musait olunca yazarim.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederm canımm bitti şükür ya bugün halılar geldi serdik son bikez süpür sil toz al 1 haftadr canım çıktı ama mutlu soonBende o da olmuyor canim, aslinda var ya hersey bahane. Iste kürlermis, ates ölcmelermis, gün asiri iliskiymis... Hersey Allah'tan, o ol dediginde ol diyor. Hormonlarima bakildi, hersey yolundaymis, klamidya testinin ve spermiogramin sonucunu bekliyoruz canim bakalim hayirlisi.
Hayirlisi canim
tamamdir, kolay gelsin![]()
adım rabia yarışmaya kocaeliden katılıyorum 20 yaşında açık lise okuyan ailesiyle yaşayan bir kızçeyim bebişini allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğluşunun yanaklarından öpüyorummm hangi ülke?ayy canim 2015 kasim annelerinde ferrace diye bi arkadas varda seni bi an o sandim.
tanisalim hemen o zaman28 yasinda evliyim bi oglum 4,5 yasinda ellerinden oper
ikinciye gebeyim
yutdisinda yasiyorum. senide tanimak isterim![]()
aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzundaAynen evlenmeden önce kolay zannediyodum oysa. Korunmayı bırakırsın hamile kalırsın gibi düşüncelerim vardı hepsi yalan oldu.. Rabbim bilir doğru zamanı.. Bakalım bizim pıtırcık ne zaman teşrif edicek hayatımıza? Senin ufaklık kaç yaşında? Adı ne?
adım rabia yarışmaya kocaeliden katılıyorum 20 yaşında açık lise okuyan ailesiyle yaşayan bir kızçeyim bebişini allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğluşunun yanaklarından öpüyorummm hangi ülke?
benim günahımm nee
amin canim sagolasin sanada ozelden yaziyim yasadigim ulkeyi![]()
benim günahımm nee![]()
kendini deşifre etmek istemedn ama birazdan tüm KK özel mesj isticek senden canmhehehhe canim ya sanda yaziyim dur
kendini deşifre etmek istemedn ama birazdan tüm KK özel mesj isticek senden canm![]()
20Feraceli kaç yaşındaın canım
özel insansın şekerimm farkın işteehahahaha banane kimseye demem bi bu gruptakilere
onceden burda yasadigin ulke seceneklerinde bulundugum ulkenin ismi yoktu mune yada kazenmiydi ozel mesaj atmisti yasadiginiz ulke hangisi secenek listesinde yoksa ekliyelim diye bi ben varim kk da galiba yasadigim ulkede katilan![]()
özel insansın şekerimm farkın iştee
eneee öyle mi oldu kusura bakma ya 20 yaşşındayım yarışmaya kocaeliden katılıyorum sen kaç yaşındasınkız niye döveck gibi cvp yazdın![]()
![]()
![]()
he kocaeli kısmını okudum canm yaşnı merk ettm onu sorym dedm de ondan şeyettim yanii :) 22 yaşndym bende canmeneee öyle mi oldu kusura bakma ya 20 yaşşındayım yarışmaya kocaeliden katılıyorum sen kaç yaşındasın
evli misin?he kocaeli kısmını okudum canm yaşnı merk ettm onu sorym dedm de ondan şeyettim yanii :) 22 yaşndym bende canm