Bilgece ile Sohbete ;)))

jouska jouska canımm çok geçmişş olsunn aklına kötü şeyler getirme sakın günümüz insanlarn çoğunda bu tarz şikayetler var fazlasyla makatında çatlak falan varmı yada afedersnz kızlarda meme gibi et parçası bir çıkıntı varmı yoksa ağrısız sadece kanmı geliyor
Çok sağol meme de yok kan ağrısız geliyor canım o_O

Maderzad Maderzad Bende evlenmeye karar verdiğimde sıkıntı olmuştu canım, çünkü eşim ikinci ünv'i okuyordu. Annem şu bilinçteydi öğrenciye kız verilmez... :) Şimdi gülüyorum o zamanlar çok sıkıntılar yaşamıştım senin gibi anneme söyleme konusunda.. Şimdi eşim o zaman sevgilim olan adam, bana baskı yapıyodu düşün. NE ZAMAN ANNENLERE SÖYLİCEKSİN? Benim tüm sülalem biliyo seni diyodu. Ve haklıydı.. Velhasılı, bir akşam kendime güvenimi toplayıp söyledim anneme, o gün bizde annemin çok yakın bir arkadaşı vardı. Bende o teyzeden de destek alırım diyordum içimden, ama köstek oldu bana başka taliplerin var demez mi.. Uzun hikaye yani. Eşim ünv okuyo diye eleştirildi baştan sonra hepsi halledildi bir şekilde.. Ay çok uzun yazmışım kızlar hakkınızı helal edin..
eeeecanım sonra nasıl kabul ettilerr yaz yazzz sen ben okurumm :)

Nasılsınız canlarımmm
sohbet içindeyiz canım hoşgeldn sen nasılsın :)

Çok sağol meme de yok kan ağrısız geliyor canım o_O
hmm anladım canım içten çatlak vardır ozaman baharatlı acılı yediysen tetikliyor bu hastalıgı yedgin içtign çok önmli çilek bile etkiliyr yani sen dr git muhakkak amma aklına kötü şeyler getrme bendede çok oluyrdu özellkle 2 sen öncesinde kan gördkçe korkuyrdum ama şükr öyle bişe çıkmadı şimdi hemoroid için patlıcn suyu falan yapıyorum bitkisel çözmler işte

hmm anladım canım içten çatlak vardır ozaman baharatlı acılı yediysen tetikliyor bu hastalıgı yedgin içtign çok önmli çilek bile etkiliyr yani sen dr git muhakkak amma aklına kötü şeyler getrme bendede çok oluyrdu özellkle 2 sen öncesinde kan gördkçe korkuyrdum ama şükr öyle bişe çıkmadı şimdi hemoroid için patlıcn suyu falan yapıyorum bitkisel çözmler işte
Cuma günü gitcem işte bakalım bende çok korkuyorum umarım hemoroiddir :KK17: ettiğim duaya bak çok zor durumdayım o_O

hahahaha banane kimseye demem bi bu gruptakilere :KK70::KK70:
onceden burda yasadigin ulke seceneklerinde bulundugum ulkenin ismi yoktu mune yada kazenmiydi ozel mesaj atmisti yasadiginiz ulke hangisi secenek listesinde yoksa ekliyelim diye bi ben varim kk da galiba yasadigim ulkede katilan :KK45:
Bende merak ettim hangi ülke bana da yazar mısın? :confused:

Acilin bende geldimmmmmmm

eeeecanım sonra nasıl kabul ettilerr yaz yazzz sen ben okurumm :)

Valla anti'cim, annemi ikna etmek zor oldu, zaten zor bir kadındır kendisi, ama benim birtanemdir orası ayrı.. :KK36:

Başlangıç olarak anne benim görüştüğüm biri var dedim, o da nereli ne iş yapar ünv okumuş mu gibi sorular yöneltti. Bende işte sırasıyla cevap verdim, tabi ikinci ünv okuduğunu duyunca, öğrenci mi yani dedi... :KK34: Bende evet dedim, olmaz kızım dedi, biraz daha konuştuk sonra konu kapandı. Ben tabi sevgili eşim o zamanlar sevgilim olan adama dedim annem olmaz diyo diye. O hiç vazgeçmedi, ikna ederiz bitanem dedi. Ve ikna etti gerçekten. Gel zaman git zaman ailesini gönderdi tanışmaya, annem red etmedi. Ki bizde yedi yabancı olsa gelene hayır denilmez asla.. Ailece tanışıldı filan annem aileyi beğendi,ama hala "öğrenci" kısmındaydı aklı. Bir kaç ay onun o fikri sabit kaldı. Sonrasında ben savundum kendimi,
anne bu benim hayatım eğrisiyle doğrusuyla ben bu insanı seçmişim evlenmek için. Evet ünv okuyo şu an hazır değil evlenmeye biliyorum ama en azından yüzük takalım istiyo dedim.. Derken söz oldu.. Eşimin okulunun son senesinde de nişan oldu. Ünv bitti 3 ay geçti biz evlendik.. Nasıl mı oldu? Ailesinin desteği gördük, ve babadan kalma bir dairesi vardı o nedenle sıkıntı yaşamadık.. Bu dediklerimde 3 sene sürdü canım..

insaALLAH hamilesindir canim :KK19:

hayirdir canim neyin var anlat dinleriz seni
Canım çalışıyorum ben ama kendi bolumumde degil lojistik bitirdim is bulamadim idareten avmde çalışıyorum paraya ihtiyacım var. 3 ay oldu nerdeyse dayanamiyorum artık bi haftadir sabah 10 aksam 10 çalışıyorum ekstra ücret falan da vermiyorlar hemde tekim lavaboya bile gidemiyorum. Geçen hafta hastaneye gittim orda öğrendim ki sigortami baslatmamislar tekrar evrak hazırladım verdim 10 gün oldu hala yatirmamislar hastaneye gitmem gerekiyor onlari bekliyorum ama yok. Ciksam olmuyor calissam olmuyor. Sikayet edeyim diyorum yasak ya boyle çalıştırmak ona da vicdanim el vermiyor baya paa cezasi varmış galiba. Tam bilgimde yok napacam bilmiyorum :(

Canım çalışıyorum ben ama kendi bolumumde degil lojistik bitirdim is bulamadim idareten avmde çalışıyorum paraya ihtiyacım var. 3 ay oldu nerdeyse dayanamiyorum artık bi haftadir sabah 10 aksam 10 çalışıyorum ekstra ücret falan da vermiyorlar hemde tekim lavaboya bile gidemiyorum. Geçen hafta hastaneye gittim orda öğrendim ki sigortami baslatmamislar tekrar evrak hazırladım verdim 10 gün oldu hala yatirmamislar hastaneye gitmem gerekiyor onlari bekliyorum ama yok. Ciksam olmuyor calissam olmuyor. Sikayet edeyim diyorum yasak ya boyle çalıştırmak ona da vicdanim el vermiyor baya paa cezasi varmış galiba. Tam bilgimde yok napacam bilmiyorum :KK43:

aa neden yapmiyorlar sigorta senin en dogal hakkin. konustunmu canim neden yapmiyorsunuz diye. onlar senin hakkini yiyorlarsa hicde acimam gereken neyse yaparim insani keriz yerine koyuyorlar bi ceza alsinlarda akilari baslarina gelsin :KK67:

Back
X