Bilgece ile Sohbete ;)))

güzelliklerr ben geldimmm coşmuşsunuz yine yetişemiyorm valla yazdıklarnızaa @Bilgece kaç gün gecikti adetin idrar testinde hemen çıkmaz canım evli deilm ama bilgim var biraz bu konuda hcg hormunun salgılanacakta kana karışacakta sonra idrar olarak atılacaktaa 10-15 gün gecikince kesin çıkar diye biliyorm canm evet birde sabah ilk uyandığında yapmalısın en az 4 saat lavaboya çıkmamş olmalısın aklın kalmasn canm şüphelniyorsan direk kan testi yaptr ama sıkma canını kuzum Rabbim hayırlısını versin inş. sıcak günler geliyor bebişin seni düşünüyr sıcakta annem bulantıyla flan ugraşmasın diyrdur iyi gezmeleeer canm

tşk ederm canımm bitti şükür ya bugün halılar geldi serdik son bikez süpür sil toz al 1 haftadr canım çıktı ama mutlu soon

ayy canim 2015 kasim annelerinde ferrace diye bi arkadas varda seni bi an o sandim.

tanisalim hemen o zaman 28 yasinda evliyim bi oglum 4,5 yasinda ellerinden oper ikinciye gebeyim
yutdisinda yasiyorum. senide tanimak isterim
adım rabia yarışmaya kocaeliden katılıyorum 20 yaşında açık lise okuyan ailesiyle yaşayan bir kızçeyim bebişini allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğluşunun yanaklarından öpüyorummm hangi ülke?

aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzunda kuzum 2,5 yasında adı Elif Mira tam bir cadı teyzesi ellerinden öper :)

@fullofcrazy canımm çok geçmişş olsunn aklına kötü şeyler getirme sakın günümüz insanlarn çoğunda bu tarz şikayetler var fazlasyla makatında çatlak falan varmı yada afedersnz kızlarda meme gibi et parçası bir çıkıntı varmı yoksa ağrısız sadece kanmı geliyor

kendini deşifre etmek istemedn ama birazdan tüm KK özel mesj isticek senden canm

hahahaha banane kimseye demem bi bu gruptakilere
onceden burda yasadigin ulke seceneklerinde bulundugum ulkenin ismi yoktu mune yada kazenmiydi ozel mesaj atmisti yasadiginiz ulke hangisi secenek listesinde yoksa ekliyelim diye bi ben varim kk da galiba yasadigim ulkede katilan

özel insansın şekerimm farkın iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…