Bilge adam yardm

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
merhaba .. ben bilge adam hakkında bilgi almak istiyorum ..
eşim lise mezunu böyle bir programa göndersem bitirince iş bulabilirmi rahat bir şekilde ..
ne kadar ücretleri birde bilen varmı

bilge adam bu konuda en iyilerinden ama yüksek bi meblası var genelde kurs bitince iş hazır oluyo ama dediğim ghibi kurs ücretibiraz tuzlu googleye yaz sana en yakın subeyle konuş gene cnm

hiçte hazır olmuyor iş. Verdiğiniz paraya acımaya başlıyorsunuz bir süre sonra. Daha az ücretle diğer kursları araştırın yüksek rakamlar almadanda eğitimin en iyisini veren yerler var. Ama burada kendini geliştirmesi çok önemli. Herşey değişiyor. Yazılım veya sistem ve ağ uzmanlığı kurslarına katılabilir. Şuan en çok arananlar arasında.

Merhaba,
Kesinlikle katılıyorum, Dünyanın parasını veriyorsunuz, sizi görüşmeye yolladıkları bazı yerler çok enteresan olabiliyor, o zamanki kurs arkadaslarımdan da dinlemiştim.
Verdiğiniz paraya göre ilgi görmüyorsunuz ne kurs sırasında ne de sonrasında.
Daha uygun fiyata aynı eğitim içeriğini araştırın,bulabilirsiniz.

bende pek tavsiye etmiyorum gecen sene bende grafik için düşünüyordum ama 4.500 tl çok geldi ve ark var ordan mezun olan şuan çok alakasız bi işle ugraşıyor çok kaliteli bi eğitim anlayışlrı olabilir ama birazda kişiye bağlı başarısoft ve bilgi eğitim teknolojilerinede bi bak derim o kadar para vermeye değmez ..

Bilge Adam'ın bence sadece adı var. Başarı Soft bu alanda en iyilerden birisi. Daha önce Grafik Eğitimi aldığım için geniş bir araştırma yapmıştım.

eşim lise mezunu böyle bir programa göndersem bitirince iş bulabilirmi rahat bir şekilde ..

Eşine bağlı birşey bilge adamda kaliteli hocalarda var microsoft ürünlerini kullanıyolar. Yazılım uzmanlığını bitirirse hemen iş bulamıyabilir ama kendini geliştirmesi lazım yazılımda mesleki ingilizce çok önemli ve kendini geliştiren insanlar aranıyor. Eşiniz yazılım işini sevmeden yapamaz o yüzden hem paranıza yazık olur. Bana sorarsanız eşiniz için başka şeyler düşünün iyi bir yerde yazılım uzmanı olabilmek içinde diplomaya bakıyorlar.

teşekkürler arkadaşlar ..
araştırıyorum .. evde oturmakla geçmez ömür bir yerden başlamak gerek ..

tamamen arkadaşlara katılıyorum bılge adama ben gıttım web tasarıma iş filanda hazır değil bırde pahalı sadece adı var benım merak sardığım yorktrade var dış ticaret ile alakalı ama gıdemıyoum cocuğum oldugu ıcın hem ıs sözü de verıyolar tavsıye ederım

kesinlikle önermiyorum ..eğitim çok zayıf paranın karşılığını asla ama asla alamıyorsun..

iş güvencisi evet var ama sana önerdikleri firmaların verdiği maaş yol paranı karşılamıyor...

sana tavsiyem eşin lise mezunuymuş özel güvenlik eğitimi veren kurslar var silahlı ve silahsız eğitim.. silahlı 700 ytl filan silahsızda 250-350 arası bişey kurs fiyatı eşin böyle bir kursa yazılıp 4 hafta gibi kısa bir sürede sertifikasını alsa güzel bir işe girebilir. çünkü güvenlik işi gerçekten güzel ve iyi maaş veriyorlar yan haklar olarak da hemen hemen hepsi ssk, agi ,yol, yemek ,ücretini karşılıyor maaşta en düşün 750 ytl bence bunu bi düşünün derim

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar .. eşime öncedende demiştim güvenlik işini ama sinirli oldugu için bilemiyorum o tarz işte yapabilirmi ..
çok imkanları var daha rahattır hem şimdiki işinden ..

maalesefki ülkemizde torpil olamadan hiçsin iş dünyasında

hımm .. olsun sinirli olsun güvenlik işi bence öyle fazla sinirlenilecek bi iş deil.. alışveriş merkezlerinde iş merkezi danışmalarında oturan güvenlikçiler var şöyle bi bakıldı mı pek sinirli bi işe benzemiyo... tabii uzaktan

ama bence sen yine bi düşün ve eşini bu yönde ikna et .. en azından iyi bir maaş ve ssk güvencesi var işsiz kalmaktan çok çok iyi
bol şanslar...

canım,
ben bilge adamda eğitim aldım. Ağzı olan konuşuyor... çalışmayınca olmaz bu yazılım işleri. kocan azimli, çalışkan değilse uğraşma. ama aksi halde tavsiye ederim. para fazla olabilir. böldürürsün. yeterki zamanında ödeyebil. bence gidin bir görüşün.

Boşa para verme düz lise mezunu arkadasım isim vermeyeyim orada hocalık yapıyor .. iş ararken hiç bir faydası olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…