• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler yardimci olabilir mi

Gayet pratik bir çözüm, neden olmasın? Pasaport kontrolü yapan polis de size çok meraklı değil korkmayın bu kadar. Altı üstü saç görünmesinden genel olarak bu kadar korkmayın ya neyse.

Ankara Emniyetteki o pasaport sırasına gidip gireceğime 5 dk başı açmak daha pratik dedim o kadar. Beğenmeyen yapmaz olur biter.
Meraklı demedim. Ama ben kapattigim başımı niye bana yabancı olan bi adama açayım ? Biraz mantıklı düşünelim lütfen. Ayrıca sorumu net bi şekilde yazdım şimdi farklı tartışmalara dönmesin

2016 Yılı için defter bedeli 87,50 TL dir.
2016 bitmeden gidip almanızı tavsiye ederim. Zam gelebilir yeni yılda
Tamamdır çok sevindim şu an. Netten pasaport başvurusu yapayım. Yalnız tekrar bilmedigimden soruyorum yenilemek istediğimi belirtebilirim değil mi sıfırdan yeni cikarmayacagimi

Onemli olan alin ve cene kisminin acik olup yuzu gizleyen golgeli unsurlarin olmamasi, yoksa ordaki fotograflar gercekteki halimize hic benzemiyor, uyusturucu baronu ve mafyatik gorunumler mumkun potansiyel suclu gibi cikiyoruz.
Aynen seri katile benziyorum önceki resmimde :) boneyle çekerler heralde sadece

Tamamdır çok sevindim şu an. Netten pasaport başvurusu yapayım. Yalnız tekrar bilmedigimden soruyorum yenilemek istediğimi belirtebilirim değil mi sıfırdan yeni cikarmayacagimi

Evet yenileme yapma seçeneği mevcut

Aynen seri katile benziyorum önceki resmimde :) boneyle çekerler heralde sadece
Boneyle cekmiyorlar acik olanlarin kulaklari gorunecek ama tesettur kullananlarda cene ve alin kismi diye biliyorum, biraz geriye takarsaniz yuzunuz net gozukur. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ilce emniyet mudurluklerinde islem cok hizli sekilde yapiliyor, masraf yapmadan once telefonla ya da mail yoluyla sorun, ben degistirmeniz gerektigini dusunmuyorum. Sacini boyatan ve kestirenler icin boyle bir degisim beklenilmiyor cunku.

Boneyle cekmiyorlar acik olanlarin kulaklari gorunecek ama tesettur kullananlarda cene ve alin kismi diye biliyorum, biraz geriye takarsaniz yuzunuz net gozukur. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ilce emniyet mudurluklerinde islem cok hizli sekilde yapiliyor, masraf yapmadan once telefonla ya da mail yoluyla sorun, ben degistirmeniz gerektigini dusunmuyorum. Sacini boyatan ve kestirenler icin boyle bir degisim beklenilmiyor cunku.
Tamamdır teşekkür ederim

Gayet pratik bir çözüm, neden olmasın? Pasaport kontrolü yapan polis de size çok meraklı değil korkmayın bu kadar. Altı üstü 5 dk saç görünmesinden genel olarak bu kadar korkmayın ya neyse.

Ankara Emniyetteki o pasaport sırasına gidip gireceğime 5 dk başı açmak daha pratik dedim o kadar. Beğenmeyen yapmaz olur biter.
Ne deyim bilemedim. Kapalı bir bayanın bunu yapmayacağını bildiğiniz halde bu tavsiyeyi vermekteki niyetiniz de belli zaten.

Pasaportunuzun süresi devam ediyorsa değişim icin sadece belli bir miktar (harc bedeli yanlis bilmiyorsam) ödeniyor diye biliyorum... benimde soy ismim değişti o zaman araştırırken görmüştüm.

Back
X