Pasaport kontrolde başörtünüzü çıkarsanız?
Yeniden cikarmaniz gerekmez seyahatiniz sirasinda yuzunuzu kapatacak (pece)seklinde kapatmazsiniz olur biter.Selam kızlar
Sormak istediğim bir mevzu var. Ben pasaport cikarmistim geçen sene ama daha sonrasında kapandım. Pasaportumu yeniden mi cikaricam sıfırdan ? Yoksa sadece resim değişikliği yapılabiliyor mu ? 10 senelikti baya masraf yapmıştım sıfırdan o kadar masraf yapmak istemiyorum
Düşünmem bile böyle bi ihtimal :)Pasaport kontrolde başörtünüzü çıkarsanız?
Kafanız yerinde mi sabah sabah ?Pasaport kontrolde başörtünüzü çıkarsanız?
O şekilde kapatıyorum şal takıyorum genelde zatenYeniden cikarmaniz gerekmez seyahatiniz sirasinda yuzunuzu kapatacak (pece)seklinde kapatmazsiniz olur biter.
Netten randevu alıp emniyet e mi gitmeliyim tekrar ?Süresi bulunan pasaport yenilemelerinde sadece pasaport cüzdan bedelinin yatırılması yeterlidir.
Pasaport başvurusunda bulunmanız halinde başvuru tarihi itibariyle geçerli olan süreleriniz Pasaportunuza kanuni süreyi aşmayacak şekilde harçsız olarak aktarılacaktır.
Netten randevu alıp emniyet e mi gitmeliyim tekrar ?
Cok mantikli gercekten (!)muslukmu bu acip kapatsinPasaport kontrolde başörtünüzü çıkarsanız?
Tamam çok teşekkürler :)
Kafanız yerinde mi sabah sabah ?
Şaka yaptığını Farzet mek istiyorum o yorumu yapan arkadasin :)Cok mantikli gercekten (!)muslukmu bu acip kapatsin
Onemli olan alin ve cene kisminin acik olup yuzu gizleyen golgeli unsurlarin olmamasi, yoksa ordaki fotograflar gercekteki halimize hic benzemiyor, uyusturucu baronu ve mafyatik gorunumler mumkun potansiyel suclu gibi cikiyoruz.O şekilde kapatıyorum şal takıyorum genelde zaten
Tamam çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?