- Konu Sahibi kokoshatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didemm nerden aldın canım?
hemen gidip bakıcam...
collezionede de vardı çok güzellerdi görmüşsündür belki
cnmmm ben hiç collezione a falan bakmadım daha ayakkabı için. Yeni sezonlar yeni yeni geliyor daha. 2 3 gün önce öylesine kipaya gitmiştik. Deichmann a uğradım ben. Oraya da yeni sezon botlar çizmeler gelmiş. Bazı modeller gayet hoş aslında. Ordan aldım bende. yarın fotosunu eklicem şu an makine yok ondan ekleyemiyorum. fiyatları da çok ucuz.
bebegim iyi gunlerde gule gule kullan :)ne kadara aldın tatlım bende modelleni cok merak ettim ...yeni modeller geldiyse bende deichman hemen ugrayım :)
cnmmm ben hiç collezione a falan bakmadım daha ayakkabı için. Yeni sezonlar yeni yeni geliyor daha. 2 3 gün önce öylesine kipaya gitmiştik. Deichmann a uğradım ben. Oraya da yeni sezon botlar çizmeler gelmiş. Bazı modeller gayet hoş aslında. Ordan aldım bende. yarın fotosunu eklicem şu an makine yok ondan ekleyemiyorum. fiyatları da çok ucuz.
didemm nerden aldın canım?
hemen gidip bakıcam...
collezionede de vardı çok güzellerdi görmüşsündür belki
evet ben collezione dan aldım :icecream: ilk görüşte aşk derler ya öyle tutulmuştum:asigim:
kivilcim o begendiklerinin bende siyahi var, tek farkligi bilekte fiyonklari var ve acayip rahat ve hos, gecen kis almistim ve baya giydim, uzun botlar gibi giyip cikarmasida sorun olmuyo:lepi:
canım bıugünde gidip baktım
alıcaktım ama çok kararsız kaldım
tam bileğinde bitiyo onlar
çok güzeller
hala var gidip bak bence
tamam cnmm çekip koyarım resmini uygun bir zamanda. Şu anda havalar nedeniyle zaten dışarda giyemem evde çekerim senin için. modeli güzel cnm öyle yüksek topuklu da deil beni zorlamaz diye düşündüm. kalın topuklu gayet spor duruyorr.
cok begnıorm ben bu aykkbıları ya yşm18 brzda topuk istiorm ama fzlamı kaçar sizce kızlar