- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.911
-
- Konu Sahibi kokoshatun
kıslar sezonun en trendlerinde bilekte biten botlar var bende almak istiyorum ama nasıl duruduğuna emin değilim bizim burlarda çok fazla giyen olmuyor yaşım 20 fazla mı kaçar diyorum ama topuklu giymek istiyorum sizce nasıl?
evet cnm yhaa maalesef biraz yüksek bir topuk seçmiştim ayakkabının cazibesine kapılırama ince topuk sayılmazdı. Neyime güvenerek okadar topuklu seçtiysemm.. Dediğin gibi insan ilk kez topuklu giyince kasıntı gibi yürüyoo ben çok rahatsız hissetmiştim kendimi.. ama bu ankle botlardan mutlaka alıcamm haki rengi süyet olabilir meselaa :)) çok çekiyo beni :)
liv85 cnm izmir de yaşıyorsun orda kolaylıkla bulursun bu modellerden olmazsa internetten alırsın eğer alışveriş yapıyorsan sezonu açılsın bulursun kolaylıkla çok tatlı bunlarr
dedigin gibi cnm sezon acılsın iice bakarım ...aslında bu ayakkabının int.te satısı varsa hemen alırım diye dusunmustum ...modeli oldukca hosuma gitti :)
int kesin vardır cnm g.g sitesinde vardır bence=) evt çok hoş=)
bebegim orada da japon style modeller var ...ne kadar kaliteli olduları tartısılır
hmm o zaman bilemicem cnm umarım güvenebilceğin bi markada ve sitede karşına çıkar alırsın bende görürsem bi sitede sölerim sana opuyorumnanaktan
Kızlar ben aldım bir tane bunlardan :)) hiç öle aklımda yokken karşıma çıktı bir tanee baya da beğenerek aldım :)
cnm güle güle kullan almaya korkuyordun aldığına göre içine sinmiş güzel bi model buldun galiba çekte fotosunu koy görelim şansın varsa tabiopuyorumnanaktan