- 13 Mayıs 2008
- 209
- 7
kedijik bu olayın ölece kapanıp gitmesine izin vermemelisin. diyelimki testlerde hiçbişey çıkmadı. yinede bu dikkatsizliklerinin cezasını ödemeleri gerekli. sağlık bakanğına hastanenin ismini ve servisin ismini yazarak internetten şikayet et. yada bilgi edinme başvurusunu kullanarak yaşadıklarını yaz mutlaka. en azında uyarı yazısı falan gönderirler hastaneye. ama mutlaka bakanlığa bi şekilde ilet
ah canim ya
tüylerim diken diken oldu
cok kötü oldum daha okurken
canim büyük gecmis olsunnnnnn
kiyaamam ben sana insallah
negatif sonucu almissindir
ama o sorumsuzlukda affedilir gibi diil hayret bisey ya
bi insanin hayati bukadar basit olmamali
yeminler veripde bukadar vurdum duymaz ve duyarsiz olmamalilar
ne insanlar var ya
canim benim annelik isde bu kendi caninla bogusurken bile olasi ihtimalleri düsünmek
ya canimdan parca olan kizima batsaydi diye düsünmek
melegimsin benim ya
kedijik çok çok geçmiş olsun canımmmm
ama lütfen kötü düşünüp kendini üzmeeee
görüceksin tüm testlerin sonuçları çok güzel çıkıcakkk
ve sen yaşadığın stresle kalıcaksınnnn
belki elinde değil ama lütfen güzel düşün güzel şeyler yaşaaaaa
canım okudum ve şok oldum inanamıyorum cok geçmiş olsun bu olayın peşini bırakma kalbini ferah tut tatlım bişey cıkmayacak emin ol ama sakın olayın peşini bırakmaa ...
Kedİcİk okurken İÇİm Ürperdİn İnan cok gecmİŞ olsun .
geçmiş lsun.
bu nasıl bir ihmalkarlık nasıl bir rahatlık.
deneden ülkemizde insan salığı denen bir kavram oturmamış hala anlamıyorum.
Hiç değerimiz yok hiç
o hemşire elinden o şırıngayı alıp pişkinlik yapacağına özür dileyip poşetleyip neden teste vermiyor da sizi bukadar uğraştırıyor.
Ne diyim ki testleriniz temiz çıkmış Allaha şükür.
Devamında da bir sorun olmaz inşallah.
Ama suçlular ve cezalandırılmaları gerek.
İnşallah yaptığınız suç duyurusu sonuçsuz kalmaz
geçmiş olsun
bırakma tabıı..
nerde yasıyoz ınsan hayatı bı ıgne ucunda olmamalı
bu korkuyla yasanmazkı!..
kedıjım sen nasılsın canım?..
inanmıyorum yaa yuh artık. bu kadar sorumsuzluk bukadar rahatlık neden onu çözemiyorum. burda insan hayatı söz konusu. nekadar kolay geliyo bu işini doğru yapmayan, kazandığı parayı haketmeyen insanlara.
İnşallah sonuçlar kötü çıkmaz. şok oldum yaaa. inanamıyorum hala. dualarım seninle kedijik. Rabbim korumuştur seni inşallah.
sonuçlar negatif almana çok sevindim tatlım
allah korudu valla
gelişmelerden mutlaka haberdar et tatlım
tekrar geçmiş olsun
Saat 9 da hastaneye gıttım.SABİM e yaptıgım en son sıkayet dogrultusunda cagırılmısım.Saglık bakanlıgının gorevlendırdıgı bır doktor tarafından o gun olanlar hakkında ılk once konusduk daha sonra aramızdakı dıyalogu yazılı hale getırdık.Bır kac gun ıcınde kurul toplanacagını ıstersem bu kurul toplantısına katılabılecegımı basda kat hemsıresı olmak uzere dıger sorumlular hakkında ıslemın şu an ıtıbarı ıle basladıgını soyledı.Tam hastaneden cıkdım eve gelecekken telefon caldı.Bu kezde hastane hasta haklarından bı hanım arıyodu.Ona da daha once ıl saglık mudurlugune yaptıgım sıkayet ulasmıs.Oda onunla konusmak ıcın cagırmıs.Tekrar hastaneye gıttım.Onunla da konusdukdan sonra oda kurula katılabılecegımı tum sıkayetlerımın bırlesecegını ve bu konuda benı posta yolu ıle bılgılendıreceklerını soyledıler.
Bır kac gune kadar kurula davet edılecegımı 10 ıle 15 gun ıcınde de kuruldan sonuc cıkacagını soyledıler.
Saat 9 da hastaneye gıttım.SABİM e yaptıgım en son sıkayet dogrultusunda cagırılmısım.Saglık bakanlıgının gorevlendırdıgı bır doktor tarafından o gun olanlar hakkında ılk once konusduk daha sonra aramızdakı dıyalogu yazılı hale getırdık.Bır kac gun ıcınde kurul toplanacagını ıstersem bu kurul toplantısına katılabılecegımı basda kat hemsıresı olmak uzere dıger sorumlular hakkında ıslemın şu an ıtıbarı ıle basladıgını soyledı.Tam hastaneden cıkdım eve gelecekken telefon caldı.Bu kezde hastane hasta haklarından bı hanım arıyodu.Ona da daha once ıl saglık mudurlugune yaptıgım sıkayet ulasmıs.Oda onunla konusmak ıcın cagırmıs.Tekrar hastaneye gıttım.Onunla da konusdukdan sonra oda kurula katılabılecegımı tum sıkayetlerımın bırlesecegını ve bu konuda benı posta yolu ıle bılgılendıreceklerını soyledıler.
Bır kac gune kadar kurula davet edılecegımı 10 ıle 15 gun ıcınde de kuruldan sonuc cıkacagını soyledıler.