başınıza gelen gerçekten panikletici bir durum...
hemşireler tedavilerini yaptıktan sonra çöpleri iğne kutusuna atmalılardır. sanırım pasaklı bir hemşire yüzünden başınıza gelmiş. yanlış hatasız kişiyle tartışmış olabilirsiniz. bu gibi şeylerde hastane yönetimi ile iletişime geçmeniz daha doğru olur...
ayrıca hepatit marker testleri yaptırınız. bu testler negatif çıksa bile 2 ay arayla teyid ediniz.
O şırıngayı o anda yerden aldın ama hemşire iç etti resmen öyle mi.Valla o şırıngaları attığı yerden rus ruleti gibi bi şırınga çeker,direk o çok bilmiş hemşirenin kıç nahiyesine kanırta kanırta saplardım,ömrü billah kıçında sallana enjektörle gezerdi..
Geçmiş olsun bu arada ama bişeycik çıkmayacak inşallah..
Aynen okipim,aynenpopoyu dart tahtası yaparsın değilmi dilarem. dur kıpraşma deyip. valla aynen öyle yapmak gerekirmiş bu hemşire müsvettesine...
Hepinizin dualarını aldım yanıma az sonra gıdıyorum hastaneye.
Tek tek tesekkur edıyorum herbırınıze de destegınız ıyı gelıyor...
ilk hirsla kat hemsiresine gittim.yoksa tabiki sikayetimi yonetime dillendirdim.
halka hizmet eden mesleklerin pasakli olma hakki olmadigi ogrenmesinin zamani gelmis demekki.
testleri onumuzdeki ay ve 3 ay sonra ve 6 ay sonra yaptiracagim zaten ama zor gececek bi zaman dilimi benim icin ne yazik ki...
hepinize dualari icin cik tesekkur ediyorum...