Hayır sen yazmazsan yaşayamamŞuan sizinle uğraşamam, malum tezimi yazmam lazım. Savunma yapacağımsizin yaptığınız gibi boş teneke boş tantanalarla vakit öldüremem bubendegilim üye adınızdan bile kendiniz gibi olmadığınız okadar belli ki, değer görmemişsiniz hiç. Birdaha da bana yazmayın, gidin sataşacak başka birini bulun.
Benim yazdığım konular veya yorumlar da sizi neden bu kadar gerdi ben çok iyi anladım.
Dimi? BizimŞuan sizinle uğraşamam, malum tezimi yazmam lazım. Savunma yapacağımsizin yaptığınız gibi boş teneke boş tantanalarla vakit öldüremem bubendegilim üye adınızdan bile kendiniz gibi olmadığınız okadar belli ki, değer görmemişsiniz hiç. Birdaha da bana yazmayın, gidin sataşacak başka birini bulun.
Benim yazdığım konular veya yorumlar da sizi neden bu kadar gerdi ben çok iyi anladım.
Bazı şeyleri hazmedemeyip sataşan sen olduğuna göre sana iyi gelir bol limonlu bir bardak soğuk suHayır sen yazmazsan yaşayamamen azından adım senin gibi Kezban olup , ARYA yapmıyorum valla ben değeri kendime veriyorum , ondan dolayı kim vermiş , kim vermemiş önemli değil.
Bu arada inş 4 dilimi bi anda yememişsindirsaklaya saklaya ye olur mu ? adam da bu kadar fedakarlık yapmak zorunda kalmasın işinize gelmeyince ne de güzel Boş vaktim yoq yhaa diyorsunuz
Aryacığım şimdi gidip bol limonlu bi maden suyu iç xD
Tamam oldu, alıp kendime hayat felsefesi yapacağım çok teşekkür ederim iyi ki yazdın iyi kiDimi? Bizim
Kadar vakit geciriyorsun burda biz bos teneke oluyoruz
Neyse sana son birsey yazicam, kendine ait olan kismi
Alirsin büyürsün insallah canisi
elindekini ötekinin gözüne sokanlara hz.ali'den uyarılar: fakirin yanında malından, hastanın yanında sağlığından, dertlinin yanında mutluluğundan, mahkumun yanında özgürlüğünden, zayıfın yanında gücünden, çocuksuzun yanında çocuğundan, yetimin yanında annenden/babandan bahsetme!
İşim sensinBazı şeyleri hazmedemeyip sataşan sen olduğuna göre sana iyi gelir bol limonlu bir bardak soğuk susırf kendini haklı göstermek için konuları çarpıtarak öyle güzel laf yapmışsın ki, beyaza kara çalmayı çok iyi beceriyorsun maşallah
Hadi daha fazla yazıp uzatma işine bak
Tontik fazla yüklenme yine bi tansiyon filan düşer gocası mahalle arası ÖZEL hastaneye götürüp 200₺ harcamak zorunda kalırDimi? Bizim
Kadar vakit geciriyorsun burda biz bos teneke oluyoruz
Neyse sana son birsey yazicam, kendine ait olan kismi
Alirsin büyürsün insallah canisi
elindekini ötekinin gözüne sokanlara hz.ali'den uyarılar: fakirin yanında malından, hastanın yanında sağlığından, dertlinin yanında mutluluğundan, mahkumun yanında özgürlüğünden, zayıfın yanında gücünden, çocuksuzun yanında çocuğundan, yetimin yanında annenden/babandan bahsetme!
Yaw he yandasimTamam oldu, alıp kendime hayat felsefesi yapacağım çok teşekkür ederim iyi ki yazdın iyi kisen bunu yazmasaydın ben napardım canısı, yandaşçılığın da bu kadarına pes doğrusu
Birde oTontik fazla yüklenme yine bi tansiyon filan düşer gocası mahalle arası ÖZEL hastaneye götürüp 200₺ harcamak zorunda kalıro da yetmez 5 dilim baklava alır ahdbhwbxhs
Ben o kısımla ilgili dalga geçecek tek bir kelime dahi yazmadım, öyle güzel algı yaratmaya çalışıyorsunuz ki...Yaw he yandasimbos yapiyorsun suan.. sana gayet ciddi ve samimi birsey yazdim onla bile dalga geciyorsun.. hz. Ali’ nin sozuyle bile dalga gecebiliyosan ar damarin catlamis demektir.
O neyin ne olduğunu biliyor.Birde o
Cok zeki beyniyle dalga gecmis yazdigim sozle…vaktim yok deyip deyip yazmayanda ne bilim
Arya zaten aynı şeyleri yazıp duruyorsunBen o kısımla ilgili dalga geçecek tek bir kelime dahi yazmadım, öyle güzel algı yaratmaya çalışıyorsunuz ki...
Burada rahatsız olduğunuz bir konu varsa güzelce uyarıp geçersiniz. Ama yok illa sataşacak dalga geçeceksiniz. Gerçekten çok sıkıldım bu gereksiz, insanı aşağılamaya çalışan yorumlarınızdan. Daha fazla yazmayacağım
Asaglamiyorum, tamBen o kısımla ilgili dalga geçecek tek bir kelime dahi yazmadım, öyle güzel algı yaratmaya çalışıyorsunuz ki...
Burada rahatsız olduğunuz bir konu varsa güzelce uyarıp geçersiniz. Ama yok illa sataşacak dalga geçeceksiniz. Gerçekten çok sıkıldım bu gereksiz, insanı aşağılamaya çalışan yorumlarınızdan. Daha fazla yazmayacağım
Ya sen bunları nereden uyduruyorsun arkadaşım yeter artık ya, gereksiz gereksiz olmayan şeyleri yazıp durmaArya zaten aynı şeyleri yazıp duruyorsunsürekli br ajitasyon. Geç bunları yaw. Kendi yaptığın ayıba bak bence. Her sorunlu koca konusunda senin 4 dilim baklavan , sana aldığı 1 milyoncuda ki yüzüğü falan övünerek anlatman ayıp.
4 dilim baklavayı sen söyledin ben değilYa sen bunları nereden uyduruyorsun arkadaşım yeter artık ya, gereksiz gereksiz olmayan şeyleri yazıp durma
Uyarı da bu şekilde olmaz. Önce kendi yazdıklarına bir bak sonra konuşAsaglamiyorum, tam
Tersi uyardim.. bir daha kimseye nispet yapmazsin boylelikle.. guzel bir soz yazdim sana uygun, tesekkur edecegine nankorluk yapiyorsun. Vallahi komik duruma dusuyorsun boyle yapinca.. bunun bizim deger gormememizle ilgisi yok tam tersi senin ilgi gormemisliginle ilgisi var bence.. bu kadar ufak seyleri dert yanan birine ballandira ballandira anlattigin icin.
Sen ancak olayı evirip çevirip istediğin gibi anlatırsın başka işin yok çünkü4 dilim baklavayı sen söyledin ben değilben uydursam bi tepsi derdim
Nasil olur peki? Demek boyle yazmakUyarı da bu şekilde olmaz. Önce kendi yazdıklarına bir bak sonra konuş
Yanlış yaptığını kabul etmek çok güzel bir erdemdir oysa ki.Şuan sizinle uğraşamam, malum tezimi yazmam lazım. Savunma yapacağımsizin yaptığınız gibi boş teneke boş tantanalarla vakit öldüremem bubendegilim üye adınızdan bile kendiniz gibi olmadığınız okadar belli ki, değer görmemişsiniz hiç. Birdaha da bana yazmayın, gidin sataşacak başka birini bulun.