Bıktım :(

Sen yine boşanmazsın

Boşanın ya da boşanmayın diyemem . Onun kararını verecek olan sizsiniz.

Benim anladığım siz paranızın yönetimini yapamıyorsunuz. Mesela dediniz ya ev aldık , sattık. Sattığınızda elinizde bir miktar para kalmıştır illa ki. Küçük de olsa birikim yapmadınız mı ?

Ozaman altın yukselisteydi hatta ozaman Cumhurbaşkanı bile söylemişti altına yatırım yapın diye herkes altın almıştı bilin bakalım kim dinlemedi beni :) biraz para ve bir araba aldık. Yani çok bir para kalmadı çünkü evin geri ödemesi ve elden alınan borçlar vardı. Ama altına yatırım yapsaydık baya karlı oluyorduk ama beyfendi amaaan ne kadar yukselebilir ki dedi.

para olsa mutlu oluruz lafına inanmayın. mutluluk sonuç değil süreçtir.
madem bu kadar mutsuzsunuz neden bunca yıl devam ettiniz ve çocuk yaptınız? bu çocuk böyle ortamda büyümeyi hakediyor mu?

ayrıca istediğiniz miktar paranız olsa da mutlu olamazsınız

Benim ondan maddi bir beklentim yok, hep söyledim ama onun hirsi var. Benim zaten sade bir yasantim var. Çocuğumuz olduğu zamanlarda ev kredisi vs vardı karşılıklı olarak stresimiz olduğu için hep buna yordum ama değilmiş. Sonuçta net şekilde bunu söylüyorum bir erkek olarak daha ne istiyor ben anlamıyorum

Sebep herhangi birşey olabilir , korku , hırs, kendini ispatlama,........ ama sonuç olarak mutsuzsunuz.
O para kazanılınca mutlu oluruz diye düşünmeyin. temelde sebep ne ise o çözülmeden mutlu olamaz, mutlu edemez .
böyle yaşamaya devam edersiniz

Başka konu peşinde, yorum atmış bir üyeye sen hayatında yememişsindir 120 liralık baklava diye, burda da belirtmiş yA kocişi almış dilim ne görgüsüz insanlar var ya
kuzum daha yeni evli hevesli anlatsin bakalim.. yani bana bunlar zaten olmasi gereken gibi geliyor oturupta herseyi detayina kadar anlatmis
Kiyamam

Eski konularını biraz biliyorum.
Bu adam seni yıpratıyor ve mutsuz ediyor.
Ayrıl, ayrılmıyorsanda sağlam bir ayar çek bence
Kadir kıymet bilmiyor.
Senelerdir çalışmışsın türlü borca katlanmışsın ailesine ses etmemişsin daha ne istiyor bu adam?

kuzum daha yeni evli hevesli anlatsin bakalim.. yani bana bunlar zaten olmasi gereken gibi geliyor oturupta herseyi detayina kadar anlatmis
Kiyamam
Ya hadi arkadaşlar arasında mevzu açılır eşlerden, herkes iyi bir şeyini söyler, sende bir iki laf edersin anladık da, konu sahibi burda kocasından dertli bir güler yüz görmüyor oda burada ay canım şöyle benim ki baklava alır özel hastaneye götürür (özel) ne diyim yani övündüğümüz şeyleri kaybedilmesi hep daha kolay geliyor bana.

Ben sasirmiyorum artik bunlaraturk kadinin vazifesi kocisini ovmek her alanda digerine nispet yapmak

Eşiniz, disi için , aylarca agri cekecegine neden devlet hastanesine gitmemiş onu anlamadim

Gecen gün niye altın Hediye almadı da bana, gümüş aldı diye sinir basiyordu sizi, noldu..

Eşiniz tam bir kan emici siz de ailece neden bu kadar vericisiniz biraz talepkâr olun ...

Esiniz aşırı derece de negatif enerji yüklü, ve her olumsuzluğu üzerine çekiyor, düzelmesi lazım..

ARYA cidden bazen sana anlam veremiyorum. Bu bunu kaçıncı yapışın sayamadım. Neden kocasından dert yanan insanların konusuna gidip , kocam şöyledir böyledir diyorsun.
Sana bişi diyim mi ? İnsan hep kendinde ne eksikse onu söyler. Sen bu lafımı bi uzun uzadıya düşün olur mu ? Sürekli kocam şöyle, kocam böyle.
Kim böyle övünüyorsa , evlilikleri batan gemi gibi oluyor. Ve insanların kocalarıya sorunları varken gelip ayhh canım yanlış anlama ama kocam 4 dilim baklava aldı diye de yazma.
Çok önemli bir şey yapmamış eşin.

Başka konu peşinde, yorum atmış bir üyeye sen hayatında yememişsindir 120 liralık baklava diye, burda da belirtmiş yA kocişi almış dilim ne görgüsüz insanlar var ya
Ben yorumculari takip edemiyorum hele ki rumuz hafızam hiç yok :) eğer ki öyle dediyse birisine üzücü, benim için dediğinde ben kötü dusunmemistim

Bu ilk yapışı da değil. Daha evvelde ben tepkş vermiştim.
Sürekli kocam şunu yapar bunu yapar. Nasıl bir eksiklikse 4 dilim baklava aldı diye göbek atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…