Bıktım :(

Eşiniz parası olsa da mutlu olmaz, çünkü mutsuz insanların hep bir bahanesi vardır. Bu da değişebilen bir özellik değil maalesef. Bir insan pozitifse pozitif değilse değil. Bu değişmez. Bir kere kendiniz için bunu kabullenin. Boşnmak gibi bir planınız varsa işe girmeniz lazım. Sonuçta boşanınca ev ödevi, çocuğunuzun okulu, ev işleri rafa kalkmayacak. O zaman da çözüm üretmeniz gerekecek.

kuzum daha yeni evli hevesli anlatsin bakalim.. yani bana bunlar zaten olmasi gereken gibi geliyor oturupta herseyi detayina kadar anlatmis
Kiyamam
Öyle deme 4 dilim baklava alan koca kolay bulunmuyor demek ki 1 tepsi alsa , bu nickinin altına yazacak kocam goccaaa bi tepsi baklava aldı daa , övünmek için söylemiyorum , bana çok aşıq

Oglum u düşünüyorum gerçekten, şuanda bosanirsam düzenim nasıl olacak onu düşünüyorum zaten takıntılı bir çocuk. Okul öncesi psikolojik destek aldık gibi bir şey oldu tan bitiremesekte. Annemde yasarsam ki bu hiç istediğim bir şey değil. Orda anlasamadigim kardeşim ve ablam var. Gitsem yer yok zaten. Evde kalmaya çalışsam, ise girsem okulla birlikte ne yapacağım onu düşünüyorum. Çünkü erkekler bosaninca bekar oluyor kadınlar öyle olmuyor maalesef .
Yoksa bir boşanma davası açmak istiyorum ki anlasın artık bir şeyleri.

Peki mesela bu kadar zordayken ve mutsuzken neden 2. Çocuk ? Çünkü maddiyatınız hiç bir zaman iyi olmamış. Hani bebek tamamen masraf. Sadece zıçmaso ile aylık rahat 500₺.

Bu tip adamlar allahtan belalarını istiyor sanırım. Böyle anlayışlı kadınlardan ayrılıp daha sonra , iliğini kemiğini sömüren kadınlarla evlenip başlarını taşlara vuruyorlar genellikle.

Bu ilk yapışı da değil. Daha evvelde ben tepkş vermiştim.
Sürekli kocam şunu yapar bunu yapar. Nasıl bir eksiklikse 4 dilim baklava aldı diye göbek atıyor
Yani insanın aşırı moralini bozan bir durum bu. Resmen dertli insanların üzerinden ego kasmak yani. Kendisini böyle tatmin ediyor demek ki. Başka yorumlarına da denk gelmiştim bende.

Bu tip adamlar allahtan belalarını istiyor sanırım. Böyle anlayışlı kadınlardan ayrılıp daha sonra , iliğini kemiğini sömüren kadınlarla evlenip başlarını taşlara vuruyorlar genellikle.
Beni öyle bir hale getirdi ki küfür ediyorum kavga esnasında çünkü karşımda sürekli gülümsemeye çalışması yada susması deli ediyor beni normalde o da küfür eder trafikte arabada vs. Ben edince ağzını düzelt diyor.

Yani insanın aşırı moralini bozan bir durum bu. Resmen dertli insanların üzerinden ego kasmak yani. Kendisini böyle tatmin ediyor demek ki. Başka yorumlarına da denk gelmiştim bende.
A R Y A Keşke seni şöyle ben başardım , kendi paramı kazandım , kendimi geliştirecek bir şey yaptım minvalinde konularda görsek. Keşke orada kendi yaptığın bir şeyle övünsen. Keşke desen ki Çince öğrendim , Flemenkçe öğrendim vs.
Ama kocanın aldığı 4 dilim baklavayla hava atınca karşıdan konik duruyor.

Öyle deme 4 dilim baklava alan koca kolay bulunmuyor demek ki 1 tepsi alsa , bu nickinin altına yazacak kocam goccaaa bi tepsi baklava aldı daa , övünmek için söylemiyorum , bana çok aşıq
ya yaptigin tespit guzeldi.. eksik oldugu konuyu insanlar cok goze sokuyo sanirim. Ya da kendini ispat etmeye calisiyo. Daha oncede gorduk yani, burda..cok iyi saniosun kisilerin hayatlari bi bakiyosun bosanma konusu acmis. Kimsenin yuvasi bozulmasin isterim ama buldumcuk gibi oluyor bu kizlar

Gerçekten çok komik olmuş.

Ben İstanbul'da özel bir üniversitede tam burslu ve eğitim dili %100 ingilizce olan güzel bir bölüm okudum, şuanda da farklı bir şehirde master yapıyorum tez dönemindeyim. YDS- ALES çalışıyorum akademik ilerlemek için...
Tabii sizin gibi linç tayfaların anlayabileceği eleştirel konular değil bunlar. Anca duyar kasıp, buradaki insanların gerçek hayatlarını bilmeden saçma sapan yorumlar yaparsınız.

Gercek hayatini bilmemizw gerek yok bence, sen anlatmissin zaten

Hahahhaha dur kız gülecem
Sen ha sen ? Altınım yokta gümüşüm var ügüühühühühühü diye ağlayan sen ?
Çok üzgünüm boşa okumuşsun aman dur sana bişi yazmıyım mazallah yine o ponçik kalbin kırılır da kocan ÖZEL hastaneye para saçmak zorunda kalır sen varya Acıbadem de falan doğum yapsan bunu bi 3-5 sene anlatırsın jxjjdjdj
Aslında üzücü olan eğitimli birinin 4 dilim baklava ve ÖZEL hastane ile hava atması
Ben hiç bi tayfadan falan değilim. Bak laf çarpmadan direkt olarak yazıyorum.
Böyle kendine yandaş arama :)

Ben böyle bir hava atmadım sadece zor şartlarda bile eşlerimizin bizler için fedakarlıklar yaptığını anlatmak istedim. Senin gibiler ne anlar, kıymet görmediğin okadar belli ki otur ağla

Ayrıca bunların yanında farklı 2 bölüm daha okuyorum, biri sosyal bilgiler öğretmenliği biri de çocuk gelişimi ve eğitimi ( Lisans)

Tam donanımlı ilerlemek nedir sen bilmezsin, bilemeyeceğin konulara da yorum yapma

Özele gelirsen sana e devlet üzerinden aldığım belge görüntülerini de atarım

Gorgusuzse bi insan okumak fayda etmez bazen yani altin degil diye agladin mi hakket yani calisip kendin alsaydin madem

Nereden biliyorsun benim eğitim durumumu ? Ama tabi senin eğitim dediğin 4 adet baklava ile hava atmaya çalışmak
Valla Arya senin ne özel hastanen ne devlet hastanen beni zerre ilgilendirmiyor ama 4 dilim baklavaya sevinenin , gittiği özel hastane de eminim o ayardadır
İstediğini okuyabilirsin, istersen prof ol ama bu kafayla daha kendini çok komik duruma düşürürsün. Her kocasıyla arası kötü olan konuya gelip ayyyhhh nasıl olurrr Kocam benim için şunu yapar , bunu yapar diyen ben değilim

Ya öyle birşey yok, buradaki gereksiz birinin konuyu çarpıtarak anlatması sadece Görgüsüz kim yazdığınız yorumdan belli

Siz de sırf yandaşçı olucam diye konuyu uzatmayın
Alakasi yok yillardir bu forumdayim asla kimseye yaranmaya ugrasmam kim boyle davransa gorsem ayni tepkiyi veriyorum yazini ilk okudugumda aklima gelmisti insan 2 dilim baklavayla filan hava atar mi? Hadi neyse kendi konunu ac at havani, ama kadin dert yaniyo kocasindan, birde yanlis anlama deyip kocani ovuyorsun. Sence etik mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…