Öyle deme 4 dilim baklava alan koca kolay bulunmuyorkuzum daha yeni evli hevesli anlatsin bakalim.. yani bana bunlar zaten olmasi gereken gibi geliyor oturupta herseyi detayina kadar anlatmis
Kiyamam
Al dedi, git dedi, gel dedi, ver dediBu ilk yapışı da değil. Daha evvelde ben tepkş vermiştim.
Sürekli kocam şunu yapar bunu yapar. Nasıl bir eksiklikse 4 dilim baklava aldı diye göbek atıyor
Pembiş gelin her halll…. Ama Aryanın bileziği falan yoq. Olsa onu da mutlaka bir yerde yazardıAl dedi, git dedi, gel dedi, ver dedi
Oglum u düşünüyorum gerçekten, şuanda bosanirsam düzenim nasıl olacak onu düşünüyorum zaten takıntılı bir çocuk. Okul öncesi psikolojik destek aldık gibi bir şey oldu tan bitiremesekte. Annemde yasarsam ki bu hiç istediğim bir şey değil. Orda anlasamadigim kardeşim ve ablam var. Gitsem yer yok zaten. Evde kalmaya çalışsam, ise girsem okulla birlikte ne yapacağım onu düşünüyorum. Çünkü erkekler bosaninca bekar oluyor kadınlar öyle olmuyor maalesef .Eski konularını biraz biliyorum.
Bu adam seni yıpratıyor ve mutsuz ediyor.
Ayrıl, ayrılmıyorsanda sağlam bir ayar çek bence
Kadir kıymet bilmiyor.
Senelerdir çalışmışsın türlü borca katlanmışsın ailesine ses etmemişsin daha ne istiyor bu adam?
Peki mesela bu kadar zordayken ve mutsuzken neden 2. Çocuk ? Çünkü maddiyatınız hiç bir zaman iyi olmamış. Hani bebek tamamen masraf. Sadece zıçmaso ile aylık rahat 500₺.Oglum u düşünüyorum gerçekten, şuanda bosanirsam düzenim nasıl olacak onu düşünüyorum zaten takıntılı bir çocuk. Okul öncesi psikolojik destek aldık gibi bir şey oldu tan bitiremesekte. Annemde yasarsam ki bu hiç istediğim bir şey değil. Orda anlasamadigim kardeşim ve ablam var. Gitsem yer yok zaten. Evde kalmaya çalışsam, ise girsem okulla birlikte ne yapacağım onu düşünüyorum. Çünkü erkekler bosaninca bekar oluyor kadınlar öyle olmuyor maalesef .
Yoksa bir boşanma davası açmak istiyorum ki anlasın artık bir şeyleri.
Bu tip adamlar allahtan belalarını istiyor sanırım. Böyle anlayışlı kadınlardan ayrılıp daha sonra , iliğini kemiğini sömüren kadınlarla evlenip başlarını taşlara vuruyorlar genellikle.Eski konularını biraz biliyorum.
Bu adam seni yıpratıyor ve mutsuz ediyor.
Ayrıl, ayrılmıyorsanda sağlam bir ayar çek bence
Kadir kıymet bilmiyor.
Senelerdir çalışmışsın türlü borca katlanmışsın ailesine ses etmemişsin daha ne istiyor bu adam?
Yani insanın aşırı moralini bozan bir durum bu. Resmen dertli insanların üzerinden ego kasmak yani. Kendisini böyle tatmin ediyor demek ki. Başka yorumlarına da denk gelmiştim bende.Bu ilk yapışı da değil. Daha evvelde ben tepkş vermiştim.
Sürekli kocam şunu yapar bunu yapar. Nasıl bir eksiklikse 4 dilim baklava aldı diye göbek atıyor
Yok 2. Çocuk eğer profil için diyorsaniz o oğlumdan kalma 7 sene önce değiştirmiştim öyle kaldıPeki mesela bu kadar zordayken ve mutsuzken neden 2. Çocuk ? Çünkü maddiyatınız hiç bir zaman iyi olmamış. Hani bebek tamamen masraf. Sadece zıçmaso ile aylık rahat 500₺.
Beni öyle bir hale getirdi ki küfür ediyorum kavga esnasında çünkü karşımda sürekli gülümsemeye çalışması yada susması deli ediyor beni normalde o da küfür eder trafikte arabada vs. Ben edince ağzını düzelt diyor.Bu tip adamlar allahtan belalarını istiyor sanırım. Böyle anlayışlı kadınlardan ayrılıp daha sonra , iliğini kemiğini sömüren kadınlarla evlenip başlarını taşlara vuruyorlar genellikle.
Yani insanın aşırı moralini bozan bir durum bu. Resmen dertli insanların üzerinden ego kasmak yani. Kendisini böyle tatmin ediyor demek ki. Başka yorumlarına da denk gelmiştim bende.
Öyle deme 4 dilim baklava alan koca kolay bulunmuyordemek ki 1 tepsi alsa , bu nickinin altına yazacak kocam goccaaa bi tepsi baklava aldı daa , övünmek için söylemiyorum , bana çok aşıq
A R Y A Keşke seni şöyle ben başardım , kendi paramı kazandım , kendimi geliştirecek bir şey yaptım minvalinde konularda görsek. Keşke orada kendi yaptığın bir şeyle övünsen. Keşke desen ki Çince öğrendim , Flemenkçe öğrendim vs.
Ama kocanın aldığı 4 dilim baklavayla hava atınca karşıdan konik duruyor.
Gercek hayatini bilmemizw gerek yok bence, sen anlatmissin zatenGerçekten çok komik olmuş.
Ben İstanbul'da özel bir üniversitede tam burslu ve eğitim dili %100 ingilizce olan güzel bir bölüm okudum, şuanda da farklı bir şehirde master yapıyorum tez dönemindeyim. YDS- ALES çalışıyorum akademik ilerlemek için...
Tabii sizin gibi linç tayfaların anlayabileceği eleştirel konular değil bunlar. Anca duyar kasıp, buradaki insanların gerçek hayatlarını bilmeden saçma sapan yorumlar yaparsınız.
Hahahhaha dur kız gülecemGerçekten çok komik olmuş.
Ben İstanbul'da özel bir üniversitede tam burslu ve eğitim dili %100 ingilizce olan güzel bir bölüm okudum, şuanda da farklı bir şehirde master yapıyorum tez dönemindeyim. Tabii sizin gibi linç tayfaların anlayabileceği eleştirel konular değil bunlar. Anca duyar kasıp, buradaki insanların gerçek hayatlarını bilmeden saçma sapan yorumlar yaparsınız.
Ben böyle bir hava atmadım sadece zor şartlarda bile eşlerimizin bizler için fedakarlıklar yaptığını anlatmak istedim. Senin gibiler ne anlar, kıymet görmediğin okadar belli kiHahahhaha dur kız gülecem
Sen ha sen ? Altınım yokta gümüşüm var ügüühühühühühü diye ağlayan sen ?
Çok üzgünüm boşa okumuşsunaman dur sana bişi yazmıyım mazallah yine o ponçik kalbin kırılır da kocan ÖZEL hastaneye para saçmak zorunda kalır sen varya Acıbadem de falan doğum yapsan bunu bi 3-5 sene anlatırsın jxjjdjdj
Aslında üzücü olan eğitimli birinin 4 dilim baklava ve ÖZEL hastane ile hava atması
Ben hiç bi tayfadan falan değilim. Bak laf çarpmadan direkt olarak yazıyorum.
Böyle kendine yandaş arama :)
Gorgusuzse bi insan okumak fayda etmez bazenBen böyle bir hava atmadım sadece zor şartlarda bile eşlerimizin bizler için fedakarlıklar yaptığını anlatmak istedim. Senin gibiler ne anlar, kıymet görmediğin okadar belli kiotur ağla
Ayrıca bunların yanında farklı 2 bölüm daha okuyorum, biri sosyal bilgiler öğretmenliği biri de çocuk gelişimi ve eğitimi ( Lisans)
Özele gelirsen sana e devlet üzerinden aldığım belge görüntülerini de atarım
Ya öyle birşey yok, buradaki gereksiz birinin konuyu çarpıtarak anlatması sadeceGorgusuzse bi insan okumak fayda etmez bazenyani altin degil diye agladin mi hakket yani calisip kendin alsaydin madem
Nereden biliyorsun benim eğitim durumumu ? Ama tabi senin eğitim dediğin 4 adet baklava ile hava atmaya çalışmakBen böyle bir hava atmadım sadece zor şartlarda bile eşlerimizin bizler için fedakarlıklar yaptığını anlatmak istedim. Senin gibiler ne anlar, kıymet görmediğin okadar belli kiotur ağla
Ayrıca bunların yanında farklı 2 bölüm daha okuyorum, biri sosyal bilgiler öğretmenliği biri de çocuk gelişimi ve eğitimi ( Lisans)
Tam donanımlı ilerlemek nedir sen bilmezsin, bilemeyeceğin konulara da yorum yapma
Özele gelirsen sana e devlet üzerinden aldığım belge görüntülerini de atarım
Alakasi yokYa öyle birşey yok, buradaki gereksiz birinin konuyu çarpıtarak anlatması sadeceGörgüsüz kim yazdığınız yorumdan belli
Siz de sırf yandaşçı olucam diye konuyu uzatmayın