Bıktım :(

Bunun yüzünden bi daha ban alamam

Maddi destegi kesin kalkan totosu bi insin. Benimde annem destek oluyor ben destek oluyorum.bezini bile annem aliyor cocugun.beyfendi kuaforune gider arkadaslariyla yemege gider.gunler oldu sokaga cikmadim.tek cikma sebebim hastane cocugun kontrolleri icin. Cogunlukla 5 karis surat. Yani cok farkli degil saniyorum baskalarinin kocasi. Hep boyle yapmiyosa katlanilabilir diye dusunuyorum gecicidir muhtemelen.

İnsan evladını hastaneye götürme işini de mihnet ile yapar mı ya!kiymetinizi bilmiyor sizin.. siz alyansiniza kadar satan koca yürekli bir kadın ,cefakar eşsiniz,adam kot kafa hiç kusura bakmayın.ama şunu hep söylüyorum"bekleyerek alamadığımız değeri zorla alamaliyiz."yine olmuyorsa o zaman; sen kendim degerliyim diyip yoluna devam edeceksin.

Her ailenin hayat dinamikleri birbirinden farkı olayı benim eşim, senin esin haline getirmeyi bu konu için doğru bulmuyorum ben!çocuklar yapar ya benim şekerim seninkinden soyle güzel ohh!ben burda konu sahibesinin vericiligine rağmen karşılık görmesine cidden üzüldüm az önceki msj yazmayı unuttum ilk işiniz eşinizden bir alyas istemek olsun ve saçınızı boyatmak istiyor iseniz uygun bir zamanda çok da sikilmayacaksaniz boyatin luften kıymetli olan önce sizsiniz!çok vermişsiniz şimdi karsinizdakinin ödeme vakti gelmiş bakalım ödeyecek mi?

Eşiniz biraz şükürsüz.Şükretmeyi öğrenirse kerametin parada olmadığını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…