Bıktım

Nafaka falan düşünmeden boşanıp çalışmaya başlayın bence. Kendinizin yıpranması , o çocugun öyle bir ortamda büyümesi gerçekten kötü.
Tabı bu kadar sıkıntılı bir adam nafaka almadığınız halde boşanmak istediğinizde sıkıntı çıkarır mı o kısmı var.
İş, boşanma süreci sıkıntıları vs. bu mücadeleleri kaldırabilir misiniz? Bana kalırsa çocuğunuzun öyle bir ortamda büyümesindense mücadele etmeniz lazım.

Ya kusura bakmayın okurken istemsiz güldüm kılları dökülüyor yazmışsınız ya Allah iyiliğinizi versin vurdum duymaz eşiniz biraz yardım etsin ataerkil toplumun zararları işte . Anlayış hoşgörü olsa biraz siz ne düşünüyorsunuz?

Esin adam olmaz. Aklin varsa bosan. Annen cocuguna baksin calis. Basin dinc olsun. Ne hayri var da bu adami koca diye basinda tutuyorsun? Degmez. Cocuguna da iyi bir ornek degil. Hic bir is yapmasa cocuguyla oynayip, ilgilenip sana yemek is yapman icin vakit kazandirmasi lazim. Bosa tabletiyle evlensin.

Kimsenin kocası beyaz atlı prens değil ama sizinki de tam bir boz ayıymış, değmez, bi yolunu bulup hayatınızı düzene sokun ayrılın derim

keşke boşalabilseniz katlanılacak bir adam değil

Sizin konularınız hep benzer...Boşanamaz mısınız bu adamdan ?

Konu çok daldan dala atlayınca gerçek değil mi acaba dedim ama yorumunuza bakılırsa gerçek galiba.

Konu sahibi aranızda hiç saygı yok gibi eşinizle. Sevgi kısmı da göreceli sanırım.
Normal de birinin eşine veya çocuğuna yardımı dokununca insan minnettar olur. Mahçup olur. Teşekkür eder. Sanki temel ahlak kavramında problem var.
Eşini karşına alıp ciddi konuşma yapmanın vakti gelmiş sanırım. Çok sevdiğini ama seni üzen şeyleri sıralayıp, yapmamasını rica edebilirsin. Çocuğunuzun selameti için, daha huzurlu ve mutlu bir yaşam için emek sarf etmeniz gerektiğini söylenilirsin. Mümkünse çocuk yokken, eğer birine emanet edebiliyorsan.
Bir kere geliyoruz dünyaya. İnan daha iyi yaşamayı hak ediyorsun.

Anladıgım sey adam bosanmak kesınlıkle ıstemıyor ama, bır yandan da bu kadın benım her turlu kahrımı cekmek zorunda dıye dusunuyor. Istedıgım gıbı davranırım mecbur cekecek dusuncesınde.
Yanı ruh hastası kısacası. Ne emmeye celıyor ne gommeye

Canım sürekli boşanma konusunu açıyorum ben nafaka veremem diyor. (Gıcıklığından)
Bahsettiğiniz tavırlara sahip adama rica ederseniz tabi ki nafaka vermem der. Gidip boşanın bakın nasıl veriyor paşa paşa nafakasını. Zaten kimse boşayacağız ama nafaka verir misin lütfen diye rica etmeyecek boşarken.

bu nafaka vermem muhabbetini bir arkadaşım yaşadı, hem de ex kocası mevki makam sahibi, varlıklı bir adamdı, nafaka vereceksem boşamam sürundururum dedi resmen ruh hastası, eli kolu da uzun , çocuğunu da perişan etti, kıza hayatı cehennem etti resmen , kurtulmak için velayeti ona verip nafaka tazminat hiçbişey almadan boşandı arkadaşım, oğlunu da haftasonları tatillerde alıyor, bütün okul, kıyafet,oyuncak alışverişini cebinden yapıp babasına teslim ediyor, adam nafaka vermeyi bırak hala dolaylı yoldan maaşını yiyor kadının, bir de üstüne hala mobbingi devam ediyor, işiyle, çevresiyle uğraşıyor, arkadaşim çocuğu için sesini çıkaramıyor.....kabus gibi

Simdi bu organizmayi uykusunda falan bogsan insan yerine koyup seni iceri atarlar iste yapacak bir sey yok en guzeli bosamak. Bu devirde,bu yasta bir adamin bu kafayla ilkokulu okuduguna bile sukretmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…