Bıktım

Bu sizinki evlilik değil daha 26 yaşında gencecik kadınsınız. Bu kişinin aşağılamalarını hak etmiyorsunuz. Ömrünüzü böyle mi geçirmek istiyorsunuz? Üstelik kızınız için de hiç sağlıklı bir ortam değil. Boşanmayı ciddi ciddi düşünün bence.

Benim ailemde babam ve abimde böyle hanzo, saygsızlık çok kötü aşılamayan onur kırıcı birşey.

Kendinize gelecek inşa edin, kursa yazılın işe girin erkekler değişmez. Boşanmanız gerekiyor.

boşan demek çok kolay ..
bu adama nasıl katlanabiliyorsun ki..

tüketici mahkemesini aradım onlar da kullanıcı hatası dediler
Çünkü kullanıcı hatası.
garantisi faturası olmasına rağmen.....
Garantinin anlamını biliyor musunuz?
Tablete kendiliğinden birşey olursa, yazılımında bir sorun varsa bu garantiye girer.
Sizin kızınız afacan diye eline tableti verip o da atıyorsa bu sizin hatanız. Oldu kırın kırın "ama garantisi vaağğrr" diyin. Bir zahmet ilk attığından sonra kızınıza tableti vermeseydiniz.
Adam evlendikten sonra bi anda kıllanmaya başlamadı değil mi? Evlilikte hakaret katlanılacak şey değil. Boşanmaktan başka çareniz yok, bu adam düzelmez. Eşiniz cahil, saygısız ve terbiyesiz bir adam. O zaman başkasıyla evlenseydi. Sizinle aynı alkol masasına oturmasaydı. Bir de birşey soracağım siz neden 2 yaşındaki çocuğun eline tablet veriyorsunuz? Çok erken değil mi?

asgari ücretle çalışan ama astarı yüzünü geçen, sevgisiz, saygısız bir adam.
ayrılın ve işe girin, çocuğunuzu da kreşe gönderin, yazik elinde tablet telefon ilerde pedagog pedagog geziceksiniz..
anneniz ve eşi gayet anlayışlı ve yardımseverler dediğinize göre..
onlarin semtte kurun yeni hayatınızı.
okurken ben sistim resmen.Sizi bu kadar ezmeye,yok saymaya hakkı yok kimsenin..

Haklısın deyince rahatlayacaksan haklısın. İstiyorsan her gün burada konu aç, biz sana haklısın yazalım.

Ama çözüm senin burada rahatlamanda değil. Haklı olduğunu söylememiz eşini bambaşka bir insan yapmayacak.

öyle bi adamin işine gelir calismasi.
hepten tembellesir..
Tamam çalışmasın da asgari ücretle 3 kişi nasıl geçinecek çocuk var bide ortada. Boşansın yada boşanmasın orası Hanfendinin bileceği iş ama çalışsın mutlaka. Nasıl geçim, mutluluk huzur olur ki bu şartlarda

evet ama adamin geçim diye bir derdi yok ki..
bakın 2.kez tablet alıyor evdeki takıya guvenip tv dayatıyor.
Kadın neden düşünsün erkek yan gelip yatarken..Sorumlulugu alacak olan kadın değil erkek.

evet ama adamin geçim diye bir derdi yok ki..
bakın 2.kez tablet alıyor evdeki takıya guvenip tv dayatıyor.
Kadın neden düşünsün erkek yan gelip yatarken..Sorumlulugu alacak olan kadın değil erkek.
Adam için sorumluluk almayacak kendi geleceğini garantiye almak için sorumluluk alacak bu hanım kızımız.

Adam için sorumluluk almayacak kendi geleceğini garantiye almak için sorumluluk alacak bu hanım kızımız.

boşandıktan sonra olabilir ama çalışırken boşanirsa çalıştığı için nafaka alamaz bu 1.
2.si yine diyorum adam odun kafa kadının çalıştığı paraya da el koyar..siddete basvurur..ve daha vahimi kadının maaşına guvenip daha büyük borçlara girer..hatta kadına odettirir..Okuduklarimdan hiçte maasina sahip çıkacak kadin profili ve kadının maaşına dokunmayacak erkek profili göremiyorum ben.
şu mevcut durumda kendisi icin dahi çalışması zararina olur.

Adamim recep ivedik ama bebegin daha 2 yasinda. Yani bu adami bile bile baba yaptiysan sana gram faydasi olmayacagini bilerek yaptin. Adam tüh kaka, ama sizde agirliginizi koymuyorsunuz. Koymadiginiz gibi size saygisizca rahat konusabiliyor. Cocugunuzu kötü etkiliyor. Biz size sen ikinizden iyisin desek bile, sizinde hatalariniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…