Bıktım

Sizin konularınız hep benzer...Boşanamaz mısınız bu adamdan ?
Canım sürekli boşanma konusunu açıyorum ben nafaka veremem diyor. (Gıcıklığından)

Birde ben babamın emekli maaşını alabilirim boşanırsam , bu yüzden diyor ki.

"Sen paragözsün"

Ben paragöz olsaydım imamnikahlı oturup emekli maaşımı alırdım

Son düzenleme:
Yooo ben boşanma konusunu açıyorum. Boşanalım sen bana uyuz oluyorsun. Ben sana uyuz oluyorum diyorum. Yok ben boşanmam boşanmak için para veremem diyor. (Ne kadar saçma. Boşanmak için 300 400 tl isteniyor)

Nafaka vermem ben diyor. Çocugun velayetini ben alırım diyor. Gülüyor

Fakat kanunlardan bilgim az çok var , kızım 2.5 yasında oldgu için mahkeme velayetini bana verir..

Ben eviniz kira mı kendinizin mı yani eşinizin mi merak ettim? ona göre yorum yapıcam

Aranızdaki konuşma stiline bayıldım çok saygılı bir evlilik maşallah

Ben eviniz kira mı kendinizin mı yani eşinizin mi merak ettim? ona göre yorum yapıcam
Esmn de değil ailesinin. Bunca zamana kadar kiradaydık. Artık değiliz biraz da ondan harcamalar yapıyor tablet alıyor tablet alsa kulaklık alıyor kılıf alıyor forma alıyor çocuğa oyuncak alıyor her gün vs vs

Iki cocugun cocugu olmus gibi garip.En cok bebege üzüldüm o evde o laflarla büyümese kendinize esiniz de siz de mesafe koyun çok yuzgoz ilişki biraz saygı duyun.

Söylüyorum boşanalım diyorum.
Sana yazıklar olsun bunu da söyledin ya diyorr.
Ben nafaka veremem diyor.
Çocugun velayetini ben alırım diyor.

Ben bosanınca emekli maaşı alacagm içn bana maaş için boşanacaksın diyor.

Kesinlikle yanlış. Ben maaş için hareket etseydm başta resmi nikah yapmazdım.

Iki cocugun cocugu olmus gibi garip.En cok bebege üzüldüm o evde o laflarla büyümese kendinize esiniz de siz de mesafe koyun çok yuzgoz ilişki biraz saygı duyun.
İşte fazla fazla yüzgöz olduk saygı maygı kalmadı aşırı yüzgöz oldk. Ben ciddi davransam yanıma geliyor bir yerlerime dokanıyor sözde el şakası yapiyormus ben de sevmiyorum orama burama durduk yere dokanıyor hoşlanmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…