bıktım valla

teyzelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
253
5
34
merhaba arkadaşlar. ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı evimdeyim ve kv her gün hergün gelio bes dk bile olsa ugruyo çok hasta olsa işi olsa biyeregitse bi yerden gelse yine uğruo allah günah yazmasın ama bazen kapıyı açmıyorum. yaa valla çok sıkıldım bu durumdan eşime söylüyorum ne diyeyim gelme mi diyeyim dio valla bıktım artık gerçekten sıkıldım bu durumdan

durum sıkıcı gerçekten...
söyleyebiliyosan söyle..
ama uğrayıp gidiyosa bazende kapıyı açmıyosan fazla takılma...
taktıkça daha çok rahatsız olursun..

canım çok mu yakın oturuyorsunuz?
kötü biri midir 5 dk. da otursa laf sokar mı karışır mı?
eğer öyle değilse idare et gitsin bence yaşlıdır

canım yürüme mesafesi 10 dk bile deil. yaa o kadar sıkıldım onun yalanlarından anlattığı söylediği şeylerden onun için görmek istemiyorum yaptıkları gelio aklıma. ben kesinlikle gelmesin falan demiyorum gelsin tabiki gelecek ama haftda 1 10 günde 1 gelsin arkadaşlar çok sıkıldım ayrıca yaşlı deil daha 50 yaşında bazen misafirim oluo bazen yalnız olmak istiyorum eşim evde oluncada yapıo çok sıkıldım gündüz evde bulamasın akşam arıo nerdeydin die off bu nasıl değişecek allahım sabır versin

Valla kayınvalidenizin size bi zararı yoksa, huzurunuzu mutluluğunuzu bozmuyorsa, laf sokup durmuyorsa gelsinn..

Ben çok isterdim sözlümün ailesiyle iyi olayım beni kızı gibi görsünler diye ama yok ilgi sıfırr Elinizdekilerin kıymetini bilin derimm

canım valla bende öyle olsun isterim ama olmuo işte ayrıca ilgili olduğu için deil kontrole gelio evde bi komsum sunum bunum varsa oturuo onlar kalkana kadar gitmio ayrıca ben yalnızlığı çok seviyorum onun yaptıklarını hiç unutmayacağım. hergün gelmesini komsularım bile garipsiyo. ondan yani canım yoksa ben zaten tartısmayı kimseyi kırmayı istemem ve bu huyum yuzunden çekiyorum ama zor ve sıkıcı bi durum.. mesafeli olmak her zaman daha ii..

misafirin varken gelmeside bi garip
ne işi varki
hele hergün ugraması
bizde kv ile yakınız günde belki en az 2 kere kapımın önünden geçer ama ugramaz
çünkü ben aradıgı zaman bile işim var diyip konuşmayı kısa keserim
gün içinden herzaman müsait olmam
sizde sürekli müsait izlenimi vermeyin

Her gün her gün de olmaz ya..
İnsan kendi evinde bile diken üzerinde olur..

İsterse dünya meleği insan olsun her gün olması hoş değil.Bence kibar dille söyleyin.

Üzerin müsait olmaz ,evde keyif yapmak istersin bu ne böyle kontrol eder gibi gelip gitmesi... Chip taktır anne istersen de

canım zaten öyle yapmaya çalışıyorum ama anlamıyo yada anlamak istemiyo. valla evime birini davet edeceğim zaman bile onun evde olmadığını bildiğim bi gün çağırmaya çalışıyorum ne yapabilirim ne olur akıl verin yaa bikaç ay önce aşılama yapıldı aşılamalı halimle bile geldi gitti bi tas çorba getiridi sadce 2 gün. bişey istermisin falan demedi drum stres yapmamam gerektiğini söyledi ama bu kadın hergün geldi tutmaz ama yinede dikkat et dedi burtun herkese aşılama yapıldığını söyledi kızının hamileliğini ise 2 ay sakladı daha bu anlattıklarım binde biri yaşadıklarımın. allah hakkımızda hayırlısını versin bıraz önce yine kapı çaldı açmadım. herşeyde fikri olan ve hep kendini düşünen bi kadın rabbim sabır versin

ayy güldürdün beni valla çoğu zaman üstüm müsait olmaz ama anlasın die değiştirmem fazla konuşmam ama anlıyo anlamamazlıktan gelio

o zaman iş değişti
yalnızlığı bende severim..
ben sanıyordum ki 5 10 dk. falan uğruyo misafir varken oturması da bir garip
hergün bir iş uydur.. misafirin yakınınsa o geldiğinde üstünüzü giyinip dışarı çıkıyomuş gibi yapın
belki azalır o zaman.. bilemedim şimdi

Ne enerjik kayınvalideniz varmış... İyi ki ayrı eviniz yani Eşinizde haklı gelme denilmezki kendi düşünmesi lazım... Bir süre sonra bırakır herhalde gelmeyi... Kimi insanlar bıktırana kadar uğraşır..

Bunu bildiğimden dolayı kendi annemlere de eşimin ailesine de uzak yerde ev tuttuk :)
Kocam çok akıllı yahu:)

o zaman geldigi zaman kapıyı bornozla falan aç
duştaytım müsait degilim desem
ne der ne yapar acaba
aklıma başka bişeyde gelmedi

İki sene beraber oturmuşsunuz anladığım kadarıyla.
Sizsizliğğe alışamadı herhalde.
Özellikle bir yaştan sonra alışkanlıklar kolay değişmiyor.
Yapacak birşey yok ,anlayacağada benzemiyor.
Daha uzağamı taşınsanız ne

canım durum gerçekten bunaltıcı
kadın kötü olmayabilir ama insan yinede bi yerden sonra bukadar sıklıktan bunalır
ama bence tek çözüm uygun bir dille senin söylemen olur gibi geliyor bana :26:

evet canım 2 sene malesef beraber oturduk o zaman da odamıza falan pat die dalmalar duşumuzun lafını etmelr daha neler neler...

evet canım 2 sene malesef beraber oturduk o zaman da odamıza falan pat die dalmalar duşumuzun lafını etmelr daha neler neler...

Çok çirkin, tahammül edilir gibi değil geyçekten
İyiki kendi evinize çıkmışsınız.
Bende olsam değil hergün hiçbir zaman yüzünü görmek istemezdim.

canım durum gerçekten bunaltıcı
kadın kötü olmayabilir ama insan yinede bi yerden sonra bukadar sıklıktan bunalır
ama bence tek çözüm uygun bir dille senin söylemen olur gibi geliyor bana :26:

böyle bişey yaparsam gelin beni evden kovar der. bide bende kaynanadan beter görümce var evli suan görüşmüyorum evimde o kadar buyuk kavga çıkmasına sebep oldu o yuzden görüşmüyorum anlayacağın işim biraz zor ama eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum savunur beni ama bazen o bile sıkılıo bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…