böyle bişey yaparsam gelin beni evden kovar der. bide bende kaynanadan beter görümce var evli suan görüşmüyorum evimde o kadar buyuk kavga çıkmasına sebep oldu o yuzden görüşmüyorum anlayacağın işim biraz zor ama eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum savunur beni ama bazen o bile sıkılıo bu durumdan
Arkadaşım lütfen bu br sorun mu ben abartıldığını düşünüyorum.. Hıı hergün geliyor hizmetine, yemeğine, isteklerine, kaprislerine yetişemiyorum bıktım, eşimle mutlu bir evlilik yaşamamı engelliyor tarzında birşey diyorsan evet konu bu boyutta oturulup konuşulur... Ama sık sık gelen bi kayın valide de artık misafirlikten çıkmıştır geçsin otursun, işin varsa işini gör sen sonra da geç yanına sohbet et olsun bitsin..Kapıyı açmamak terbiyesizlik olmuş.. Aynı şekilde senin annen gelip gitse burada bu konuyu açarmıydın rahatsız olurmuydun veya annen geldğinde eşin kapıyı açmasa ne tepki verirdin çook merak ediyorumm...
merhaba arkadaşlar. ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı evimdeyim ve kv her gün hergün gelio bes dk bile olsa ugruyo çok hasta olsa işi olsa biyeregitse bi yerden gelse yine uğruo allah günah yazmasın ama bazen kapıyı açmıyorum. yaa valla çok sıkıldım bu durumdan eşime söylüyorum ne diyeyim gelme mi diyeyim dio valla bıktım artık gerçekten sıkıldım bu durumdan
merhaba arkadaşlar. ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı evimdeyim ve kv her gün hergün gelio bes dk bile olsa ugruyo çok hasta olsa işi olsa biyeregitse bi yerden gelse yine uğruo allah günah yazmasın ama bazen kapıyı açmıyorum. yaa valla çok sıkıldım bu durumdan eşime söylüyorum ne diyeyim gelme mi diyeyim dio valla bıktım artık gerçekten sıkıldım bu durumdan
canım yürüme mesafesi 10 dk bile deil. Yaa o kadar sıkıldım onun yalanlarından anlattığı söylediği şeylerden onun için görmek istemiyorum yaptıkları gelio aklıma. Ben kesinlikle gelmesin falan demiyorum gelsin tabiki gelecek ama haftda 1 10 günde 1 gelsin arkadaşlar çok sıkıldım ayrıca yaşlı deil daha 50 yaşında bazen misafirim oluo bazen yalnız olmak istiyorum eşim evde oluncada yapıo çok sıkıldım gündüz evde bulamasın akşam arıo nerdeydin die off bu nasıl değişecek allahım sabır versin
Arkadaşım lütfen bu br sorun mu ben abartıldığını düşünüyorum.. Hıı hergün geliyor hizmetine, yemeğine, isteklerine, kaprislerine yetişemiyorum bıktım, eşimle mutlu bir evlilik yaşamamı engelliyor tarzında birşey diyorsan evet konu bu boyutta oturulup konuşulur... Ama sık sık gelen bi kayın valide de artık misafirlikten çıkmıştır geçsin otursun, işin varsa işini gör sen sonra da geç yanına sohbet et olsun bitsin..Kapıyı açmamak terbiyesizlik olmuş.. Aynı şekilde senin annen gelip gitse burada bu konuyu açarmıydın rahatsız olurmuydun veya annen geldğinde eşin kapıyı açmasa ne tepki verirdin çook merak ediyorumm...
öyle yalan makinası kadında benim başımda var
kadınla hadi muhabbet edeyim diyorum anlattı herşey yalan
okadar sinir bozucu ki
yapcak bişey yok
aynı şekilde senin oğlun evli olsa sen oğlunun evine gitmek istemezmisin kadıncağızın kötü bir hareketi yoksa neden bu kvleri kötülersiniz anlamıyorum ne var yani kadın oğlunun evine gelemezmi aynı şekilde senin annen gelse rahatsız olmazdn eminim... yazık
Allah yardimciniz olsun vallah... Bemcede gicik bi durummm...ne buluyosa hergun hergun gelip ugramakta...tuaf gercekten...zaten arada kapi acmiyomus...soguk davranin arayipta gelmek istedigine musait degilim deyin... Esiniz nasil karsiliyor bilmiyom ama olmazsa uygun dille o desin, anne hergun ne buluyon bizde diye...
hmm anlayışlı değil ozaman senın kaynana pek
hoş hergün ısrarla gelmesindende bu belli zaten
peki eşin söylese uygun bir dille. yani ömür boyu anlayış gösterilecek ley değilki bu birinin buna bi dur demesi lazım
o zaman siz beni anlarsınız yalan söylemeyen insan yoktur ama bazen içimden ohaaa diyorumm bildiğim şahit olayları bile farklı anlatıo
eşim böyle bişey diyemez çünkü beni evden kovarlar der valla. artık sıkldım gerçekten allah bizleride kimseyide düşüncesiz yapmasın allah yardımcımız olsun
Arkadasım insanın hergun anneside gelse sıkılır kusura bakma...evlenince sen artık ayrı bir hayata baslıyorsun...buyukler tabiki gelcek gitcek ama herşeyin asırısı dinimizdede uygun degil...cocuklara baglılık ayrı hep yanımda olsun diyip sigara gibi bagımlı hale getirmek ayrı...kayınvalidenin evinde işi gucu yokmu..zaten biizm toplumuuzda sosyal hayatı olmayan geline kızına nebiliyim yada hergun komsuya akrabaya gidende var...insanları bıktırmıyacaksın...bizim yaslılarımız hemen yaslılık psikolojisine giriyor evde iş yapmıyor sosyallesmede yoksa nereye gitsem nereye gelsem diye dusnuyor...bu cok yanlıs...benimde kayınvalidem aynı sokakta ama kendi işinden gucunden nereye gitsem diye dusunmuyor...gelmeden arar musaitmisin diye...ben zorla cagırrım hadi anne gelsene diye...hergun mesguliyeti var..siizn kayınvalidenizin sorunu bos olması bence..
Bence oturup eşinle uzun uzadıya detaylıca konuş ve ya sen söyle ya ben gelme diyeceğim daha kötü olacak, ailenle kötü olmak istemiyorum ama kendime özelim de olsun istiyorum de. Kayınvaliden sizin eşinle ailelerden bağımsız olarak bir çift olduğunuzu kabul edememiş ve sanırım bir de önceden aynı evde oturduğunuzdan kendini senin üzerinde hakim kılmış.
Sen evinle ilgili sınırları ancak eşinle çizebilirsin tamam bugune kadar onlarla yaşamışsın belki yakın da oturuyorsun ama sen artık eşinle ayrı, bağımsız bir ailesiniz ve o evdeki kuralları sen ve eşin koyabilirsiniz. Bunu önce eşinin anlaması gerekiyor. Eşinin dilinden en iyi sen anlarsın ona hoşuna gidebileceği bir üslupla bunu ifade edemez misin?