bıktım valla

böyle bişey yaparsam gelin beni evden kovar der. bide bende kaynanadan beter görümce var evli suan görüşmüyorum evimde o kadar buyuk kavga çıkmasına sebep oldu o yuzden görüşmüyorum anlayacağın işim biraz zor ama eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum savunur beni ama bazen o bile sıkılıo bu durumdan

hmm anlayışlı değil ozaman senın kaynana pek
hoş hergün ısrarla gelmesindende bu belli zaten
peki eşin söylese uygun bir dille. yani ömür boyu anlayış gösterilecek ley değilki bu birinin buna bi dur demesi lazım

Arkadaşım lütfen bu br sorun mu ben abartıldığını düşünüyorum.. Hıı hergün geliyor hizmetine, yemeğine, isteklerine, kaprislerine yetişemiyorum bıktım, eşimle mutlu bir evlilik yaşamamı engelliyor tarzında birşey diyorsan evet konu bu boyutta oturulup konuşulur... Ama sık sık gelen bi kayın valide de artık misafirlikten çıkmıştır geçsin otursun, işin varsa işini gör sen sonra da geç yanına sohbet et olsun bitsin..Kapıyı açmamak terbiyesizlik olmuş.. Aynı şekilde senin annen gelip gitse burada bu konuyu açarmıydın rahatsız olurmuydun veya annen geldğinde eşin kapıyı açmasa ne tepki verirdin çook merak ediyorumm...

Arkadaşım lütfen bu br sorun mu ben abartıldığını düşünüyorum.. Hıı hergün geliyor hizmetine, yemeğine, isteklerine, kaprislerine yetişemiyorum bıktım, eşimle mutlu bir evlilik yaşamamı engelliyor tarzında birşey diyorsan evet konu bu boyutta oturulup konuşulur... Ama sık sık gelen bi kayın valide de artık misafirlikten çıkmıştır geçsin otursun, işin varsa işini gör sen sonra da geç yanına sohbet et olsun bitsin..Kapıyı açmamak terbiyesizlik olmuş.. Aynı şekilde senin annen gelip gitse burada bu konuyu açarmıydın rahatsız olurmuydun veya annen geldğinde eşin kapıyı açmasa ne tepki verirdin çook merak ediyorumm...

Ama onlarda artık bi'aile fazla muhabbet tez ayrılık demişler.. Ben anamın babamın evinde yeri geliyo odadan çıkmıyorum yalnız kalmak istiyorum. Kaldı ki ne kadar kvye anne desek bile annemize nazımız geçtiği gibi onlara geçmiyo. Anneniz kusurunuzu görmez ama onlar görüyo, inceliyo:)
Şahsen ben arkadaşım bana misafirliğe gelse kendi annemi de istemem.
Kapı açmamak evet kötü bi'davranış ama bilemedim.

sinir oldum kadina dusuncesiz.hergun ugrama nedir ya.istedigi kadar iyi olsun muhtesem olsun vb vb hergun istemem kimseyi evimde.insan yalniz kalmak ister,morali bozuktur,arkadaslariyla basbasa kalmak ister...kapiyi acmamakla cok iyi etmissiniz telefonlarini da acmayin bence anlar mi orasi mechul tabii

merhaba arkadaşlar. ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı evimdeyim ve kv her gün hergün gelio bes dk bile olsa ugruyo çok hasta olsa işi olsa biyeregitse bi yerden gelse yine uğruo allah günah yazmasın ama bazen kapıyı açmıyorum. yaa valla çok sıkıldım bu durumdan eşime söylüyorum ne diyeyim gelme mi diyeyim dio valla bıktım artık gerçekten sıkıldım bu durumdan :KK47:

Çözümü bulmuşsun işte canım ya. Böyle böyle onlarda anlar artık. Sıkma canını...

merhaba arkadaşlar. ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı evimdeyim ve kv her gün hergün gelio bes dk bile olsa ugruyo çok hasta olsa işi olsa biyeregitse bi yerden gelse yine uğruo allah günah yazmasın ama bazen kapıyı açmıyorum. yaa valla çok sıkıldım bu durumdan eşime söylüyorum ne diyeyim gelme mi diyeyim dio valla bıktım artık gerçekten sıkıldım bu durumdan :KK47:

aynı şekilde senin oğlun evli olsa sen oğlunun evine gitmek istemezmisin kadıncağızın kötü bir hareketi yoksa neden bu kvleri kötülersiniz anlamıyorum ne var yani kadın oğlunun evine gelemezmi aynı şekilde senin annen gelse rahatsız olmazdn eminim... yazık

Allah yardimciniz olsun vallah... Bemcede gicik bi durummm...ne buluyosa hergun hergun gelip ugramakta...tuaf gercekten...zaten arada kapi acmiyomus...soguk davranin arayipta gelmek istedigine musait degilim deyin... Esiniz nasil karsiliyor bilmiyom ama olmazsa uygun dille o desin, anne hergun ne buluyon bizde diye...

canım yürüme mesafesi 10 dk bile deil. Yaa o kadar sıkıldım onun yalanlarından anlattığı söylediği şeylerden onun için görmek istemiyorum yaptıkları gelio aklıma. Ben kesinlikle gelmesin falan demiyorum gelsin tabiki gelecek ama haftda 1 10 günde 1 gelsin arkadaşlar çok sıkıldım ayrıca yaşlı deil daha 50 yaşında bazen misafirim oluo bazen yalnız olmak istiyorum eşim evde oluncada yapıo çok sıkıldım gündüz evde bulamasın akşam arıo nerdeydin die off bu nasıl değişecek allahım sabır versin

öyle yalan makinası kadında benim başımda var
kadınla hadi muhabbet edeyim diyorum anlattı herşey yalan
okadar sinir bozucu ki
yapcak bişey yok

her gün her gün de gelinmez ki çok haklısınız sıkılmakta,

hani haftada 2-3 defa gelse belki normalde yakında oturduğunuz için bukadarı fazla.

evet bence buyuk bi sorun çünkü bi evimizin oldugunu kabul etmio herseye hükmetmeye çalışıo benim annem de yakın ama ayda en fazla 3 kere evime gelir ve aramadan kesinlikle gelmez. benim yerinde olsanız belki sizde kapıyı açmazdınız. yanlış olduğunu biliyorum ama terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum biraz mantıklı düşünseniz anlarsınız.

öyle yalan makinası kadında benim başımda var
kadınla hadi muhabbet edeyim diyorum anlattı herşey yalan
okadar sinir bozucu ki
yapcak bişey yok

o zaman siz beni anlarsınız yalan söylemeyen insan yoktur ama bazen içimden ohaaa diyorumm bildiğim şahit olayları bile farklı anlatıo

aynı şekilde senin oğlun evli olsa sen oğlunun evine gitmek istemezmisin kadıncağızın kötü bir hareketi yoksa neden bu kvleri kötülersiniz anlamıyorum ne var yani kadın oğlunun evine gelemezmi aynı şekilde senin annen gelse rahatsız olmazdn eminim... yazık

arkadaşım ya senin kv yok ya çok anlayışlı yada sizden uzakta. ben hep diyorum tabiki gelecek ama suyunu çıkarmasın.zaten kötü şeyler yaşanmış olmasa ben bunları anlatıo olmam. yaa işim oluo biyere gidecek oluyorum biri gelecek oluo hep hayatımda olmaya çalışıo umarım bi gün beni anlamak zorunda kalmazsınız.

Allah yardimciniz olsun vallah... Bemcede gicik bi durummm...ne buluyosa hergun hergun gelip ugramakta...tuaf gercekten...zaten arada kapi acmiyomus...soguk davranin arayipta gelmek istedigine musait degilim deyin... Esiniz nasil karsiliyor bilmiyom ama olmazsa uygun dille o desin, anne hergun ne buluyon bizde diye...

tsk ederim canım. soğuk davranıyorum kadın anlıo ama sonra noldu hastamısın dio yani başka şeylere yormaya çalışıo gerçekten sıkılıyorum. bişey söylemek istemiyorum eşim var arada ve yüz yüze bakıcak ortamımız olacak hep ama anlamıo ya bide ben evde olmayınca akşam arayıp nerdeydin diyo yaa çıldırıorum . allah hepimizin yardımcısı olsun.

hmm anlayışlı değil ozaman senın kaynana pek
hoş hergün ısrarla gelmesindende bu belli zaten
peki eşin söylese uygun bir dille. yani ömür boyu anlayış gösterilecek ley değilki bu birinin buna bi dur demesi lazım

eşim böyle bişey diyemez çünkü beni evden kovarlar der valla. artık sıkldım gerçekten allah bizleride kimseyide düşüncesiz yapmasın allah yardımcımız olsun

o zaman siz beni anlarsınız yalan söylemeyen insan yoktur ama bazen içimden ohaaa diyorumm bildiğim şahit olayları bile farklı anlatıo

ben artık yaşlı diyorum kendini tatmin ediyo öyle inanmak istiyo diyorum
he he diyorum geciyorum yoksa baş edilmiyor :))

eşim böyle bişey diyemez çünkü beni evden kovarlar der valla. artık sıkldım gerçekten allah bizleride kimseyide düşüncesiz yapmasın allah yardımcımız olsun

kimse bu durum katlanamaz senin evin rahat olmak istersin o başına öle durcak gelde uzan tv izle sürekli göz hapsnde gibi ne o öyle allah aşkına çekilir değil.. hergün gelmesi niee ? hayır şükrler olsun yakın değiliz :) 2aylık evliyim ilk kez geçen pazr yemeğe geldiler oda ağzıyla istedi kbba. çalışıyor oldumu bile bile üstelik işten çıkmış eve gitmişm eşim bunları almş gelmiş oturuyorlar girdm hg dedm mutfağa geçtm demezmi babası hg ev sahibi misafirden sonr geliyorsun ? çalşıyorum yaaa denen lafa bak sank özelkkle eve gelmedm :KK52: .çalışınca böyle oluyor dedim :KK47: yüz vermyceksn bunu anladm o yzen de 2 aydır buyrun demedm

Bence oturup eşinle uzun uzadıya detaylıca konuş ve ya sen söyle ya ben gelme diyeceğim daha kötü olacak, ailenle kötü olmak istemiyorum ama kendime özelim de olsun istiyorum de. Kayınvaliden sizin eşinle ailelerden bağımsız olarak bir çift olduğunuzu kabul edememiş ve sanırım bir de önceden aynı evde oturduğunuzdan kendini senin üzerinde hakim kılmış.
Sen evinle ilgili sınırları ancak eşinle çizebilirsin tamam bugune kadar onlarla yaşamışsın belki yakın da oturuyorsun ama sen artık eşinle ayrı, bağımsız bir ailesiniz ve o evdeki kuralları sen ve eşin koyabilirsiniz. Bunu önce eşinin anlaması gerekiyor. Eşinin dilinden en iyi sen anlarsın ona hoşuna gidebileceği bir üslupla bunu ifade edemez misin?

Son düzenleme:
Arkadasım insanın hergun anneside gelse sıkılır kusura bakma...evlenince sen artık ayrı bir hayata baslıyorsun...buyukler tabiki gelcek gitcek ama herşeyin asırısı dinimizdede uygun degil...cocuklara baglılık ayrı hep yanımda olsun diyip sigara gibi bagımlı hale getirmek ayrı...kayınvalidenin evinde işi gucu yokmu..zaten biizm toplumuuzda sosyal hayatı olmayan geline kızına nebiliyim yada hergun komsuya akrabaya gidende var...insanları bıktırmıyacaksın...bizim yaslılarımız hemen yaslılık psikolojisine giriyor evde iş yapmıyor sosyallesmede yoksa nereye gitsem nereye gelsem diye dusnuyor...bu cok yanlıs...benimde kayınvalidem aynı sokakta ama kendi işinden gucunden nereye gitsem diye dusunmuyor...gelmeden arar musaitmisin diye...ben zorla cagırrım hadi anne gelsene diye...hergun mesguliyeti var..siizn kayınvalidenizin sorunu bos olması bence..

Arkadasım insanın hergun anneside gelse sıkılır kusura bakma...evlenince sen artık ayrı bir hayata baslıyorsun...buyukler tabiki gelcek gitcek ama herşeyin asırısı dinimizdede uygun degil...cocuklara baglılık ayrı hep yanımda olsun diyip sigara gibi bagımlı hale getirmek ayrı...kayınvalidenin evinde işi gucu yokmu..zaten biizm toplumuuzda sosyal hayatı olmayan geline kızına nebiliyim yada hergun komsuya akrabaya gidende var...insanları bıktırmıyacaksın...bizim yaslılarımız hemen yaslılık psikolojisine giriyor evde iş yapmıyor sosyallesmede yoksa nereye gitsem nereye gelsem diye dusnuyor...bu cok yanlıs...benimde kayınvalidem aynı sokakta ama kendi işinden gucunden nereye gitsem diye dusunmuyor...gelmeden arar musaitmisin diye...ben zorla cagırrım hadi anne gelsene diye...hergun mesguliyeti var..siizn kayınvalidenizin sorunu bos olması bence..

aynen canım öyle valla. şimdi şehir dısına tasınacaklar ben ocaktan sonra gelirim 2 ay falan kalırım dio kocası orda kalacakmıs kv artık bizde kalmayı planlıyo galiba. eşim kalmaz bizde evi var oraya gider dio ama bilemedim valla allah sonumuzu hayretsin başka bişey demiyorum. düşün düşün kafayı yicem mideme kramplar girio. bu arada gezmekten iş güce vakit yok bigünde on kapı gezio

Bence oturup eşinle uzun uzadıya detaylıca konuş ve ya sen söyle ya ben gelme diyeceğim daha kötü olacak, ailenle kötü olmak istemiyorum ama kendime özelim de olsun istiyorum de. Kayınvaliden sizin eşinle ailelerden bağımsız olarak bir çift olduğunuzu kabul edememiş ve sanırım bir de önceden aynı evde oturduğunuzdan kendini senin üzerinde hakim kılmış.
Sen evinle ilgili sınırları ancak eşinle çizebilirsin tamam bugune kadar onlarla yaşamışsın belki yakın da oturuyorsun ama sen artık eşinle ayrı, bağımsız bir ailesiniz ve o evdeki kuralları sen ve eşin koyabilirsiniz. Bunu önce eşinin anlaması gerekiyor. Eşinin dilinden en iyi sen anlarsın ona hoşuna gidebileceği bir üslupla bunu ifade edemez misin?

eşime söylüyorum ama ben anne gelme falan diyemem dio kaç kere bu rahatsızlığımı eşime anlattım hak verio ama o kadar çözüm yok. ayrıca kve bişey anlatmak zordur hep kendi bildiğini okur. allah yardım etsin inş.

X