bıktım valla

kimse bu durum katlanamaz senin evin rahat olmak istersin o başına öle durcak gelde uzan tv izle sürekli göz hapsnde gibi ne o öyle allah aşkına çekilir değil.. hergün gelmesi niee ? hayır şükrler olsun yakın değiliz :) 2aylık evliyim ilk kez geçen pazr yemeğe geldiler oda ağzıyla istedi kbba. çalışıyor oldumu bile bile üstelik işten çıkmış eve gitmişm eşim bunları almş gelmiş oturuyorlar girdm hg dedm mutfağa geçtm demezmi babası hg ev sahibi misafirden sonr geliyorsun ? çalşıyorum yaaa denen lafa bak sank özelkkle eve gelmedm :KK52: .çalışınca böyle oluyor dedim :KK47: yüz vermyceksn bunu anladm o yzen de 2 aydır buyrun demedm

davet etme zaten bi alıştımı devamı gelir. mümkün oldugunca o gelmesin sen git.

gerçekten kötü bir durum yani öyle hergün gelmesi hadi annen olsa neyse kızına geliyorda kaynanan geldiğinde oğlu da yok ama illa seni görecek yani
off kaynanalara kızıp duruyorum ama benim de oğlum olcak hayırlısıyla o zaman napcam bilmem:KK9:

gerçekten kötü bir durum yani öyle hergün gelmesi hadi annen olsa neyse kızına geliyorda kaynanan geldiğinde oğlu da yok ama illa seni görecek yani
off kaynanalara kızıp duruyorum ama benim de oğlum olcak hayırlısıyla o zaman napcam bilmem:KK9:

zamanı gelince inş. benimki gibi düşüncesiz bi kv olmazsınız. allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Canim sende o zaman o gelmeden evine git onun bir iki hafta boyunca sen gitsen sanirim oda skilir senden sabahtan git aksama kadarda kalkma bak ozaman ne oluyomus anlasin.

sorma bu ara benimki de çıldırdı aynı senin gibiyim çıldırmak üzereyim psikoloji kalmadı benim temizlik çamaşır ütü v.s işim oluyor ama o vurup kapıyı çıkıyor ne zaman iş yapıyor anlamadım ama sinir sistemim bozuldu hergün insan sevdiği birini bile görse bıkar bi de k.v gelince bende psikoloji bitti

eşime söylüyorum ama ben anne gelme falan diyemem dio kaç kere bu rahatsızlığımı eşime anlattım hak verio ama o kadar çözüm yok. ayrıca kve bişey anlatmak zordur hep kendi bildiğini okur. allah yardım etsin inş.
Gelme demek tabii ki hoş değil ve bunu üslubuyla anlatmanın yolları elbette var ama iş kocanda bitiyor. Genelde toplumda da kkdaki yazılarda da rastladığım birşey var ki kız ailesi isen 2. plandasın ama oğlan anneleri maaşallah yeni evli çifte özel hayat diye birşey bırakmıyor. Hep gidip gelinsin, gelin bize baksın işlerimizi görsün mantığı var. Kocan madem demek istemiyor sen diyeceksin kötü olan sen ol ama bi kere olursun ondan sonra araya bi mesafe girer iyi olur. Ben evli değilim ve gelin-kaynana ilişkisini yaşayarak görmedim ama insan ilişkilerinde saygıyı hep ön plana koyarım samimiyete önem veririm ama sınırları da korumaya çalışırım. Sen net bir şekilde ifade et durumu, kırılırsa kırılsın hep insanlar ne düşünür diye yaşıyoruz ama sonunda da ben niye mutsuzum diyoruz. Bence eşinle bir kez daha konuş, "gelmesin demiyorum sadece her gün gelmesinden rahatsızım, benim de kendime özelim olmalı biz artık aileyiz ve buradaki hayatımıza ailen çok müdahil olmamalı, bu sınırları koymak için senin de desteğine ihtiyacım var" falan de:KK34:

Seni seviyo demek ki. Bi yere gidip geldiğinde sana anlatmak istiyo. Çok mu yalnız? Kızı falan yok mu :) Boşver arada kapıyı açmıyomuşsun işte. Sakın bir şey söyleme. Eşine de söyletme kötü olursun. Huzurunuz kaçar..

davet etme zaten bi alıştımı devamı gelir. mümkün oldugunca o gelmesin sen git.

aman şekerim ne gidecem ya evini görsen girmezsn o derece pasaklıdır tiksinerek yürüyorum o evde bişey yiyemiyorum içemiyorum mecburen içtiğm çaydan ble tiksiniyorum bardaklarnı gör çaydan tiksnirsn çamaşır suyuyyla yıkıyorum gel yine aynı bende sürekli ona hzmetçlk edemem k bakmasn bnmde evim var ayrıca çalışıyorumda gitmeyide sevmiyorum gelmesnlerde :KK47: mmkn mertebe bahanem çok çalışıyorum yoruluyorm pazarlarıda bi gn tatl işim var diyorum felan k bakmasn ayyy

aynı şekilde senin oğlun evli olsa sen oğlunun evine gitmek istemezmisin kadıncağızın kötü bir hareketi yoksa neden bu kvleri kötülersiniz anlamıyorum ne var yani kadın oğlunun evine gelemezmi aynı şekilde senin annen gelse rahatsız olmazdn eminim... Yazık

aslında sanırı bu bız gelınlerın yaptıgı en buyuk hatalardan bırısı,kv lerle empati yapamamak..ama bazı kv de varkı empatı bı kenara harakırı yapmamak ıcın kendını zor tutuyor ınsan :) ben zaman zaman kvmın bı tavrı yada konusmasına karsın kızdıgımda köpürdğümde falan acaba bunu benım annem yapsa ya da söylese ne yapar nasıl davranırdım dıyor kendımı toparlamaya calısıyorum ne kadar basarılı oldugum tartısılır tabı... Aslında konu sahıbıde kv ıle beraber oturdugunda sanırım baya sıkıntısı olmus kırılmıs ıncınmıs bır kere kopunca bırseyler toparlanmıyor ne yazıkkı bana göre kalbın düzelmıyor.acıkcası bende hergun hergun gelmesınden yana degılım özellıkle eşimin her izin günüde ya onlar bızde ya bız onlarda muhabbetınıde sevmıyorum cunku kendımıze ne vakıt ayırabılıyoruz nede aıle oldugumuzu anlıyoruz sankı nısanlıyızda zıyarete gıdıyoruz gelıyoruz gıbı oluyo banada... En güzelı bıraz uzak oturmak sanırım..ince bir mevzu..

X