canım kimseyi memnun etmek zorunda değilsin, normal düzenin nasıl ise devam et. inan o zaman yük olarak gelmez sana. eğer yine de geliyorsa eşine söyle uygun bir dille söylesin. kendi annesinin uygun dilini kendi bilir.
kendimden örnek vereyim benimkiler de aynını yapardı ilk zamanların verdiği stres ile aynı şeyi yapardım ama sonra düşündüm ben çatkapı gelen insana kendimi beğendirmek zorunda değilim ki? davet ederim o ayrı ama kendi geliyorsa o benim düzenime uyacak dedim ve hep öyle devam ettim gelmeyi kestiler. 6 görümcem var hepsi de ayrı ayrı gelirdi. habersiz geldiyse haberim yoktu kusura bakma, senin elin benden daha hızlı tecrübeli bize yemek hazırlasana der sofrayı kurardım ben de. küçüğü çat kapı gelirdi ay geldiğin iyi oldu temizlik yapacaktım der viledayı tutuştururdum eline. bunları istikrarlı yapınca şimdi iş yapmamak için adım atmıyorlar davetsiz
bir de benim üst katımda camın önünde kuş besliyorlar diye camım sildiğim gün pislenir, kayınvalidem de bir defasında pis zamana gelmişti şuraya bir bez süremedin mi dedi. bezler çekmecede anne ordayken bi siliver dedim. o gün bugündür karışmıyor. ne kadar erken düzenine alıştırırsan o kadar iyi. sonrasında değişti diyorlar.
ayrıca herşeyi geçtim siz yeni evlisiniz bu kadar yeni evlilikte böyle çatkapı gelinir mi canım valla kuruldum kaynanana kız