• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİKTİM SENDEN KAYNANA

Asıl merak ettim boşanma isteğiniz?
Kaynana kızıyla gezio tuzu kuru tabe :KK67:
Dayak, ailemle arkadaş akraba komsu herkesle gorusmemi evime gelmelerini yasaklama , calismak istiyorum bunu bilerek evlendi simdi calisma günah demesi, KV kp çocuklarım onlarinmis gibi hareket etmeleri , kısacası sosyal hayattan ve ailem den tamamen koparildim ustune dayak yedim defalarca , bosanmak özgürlüğümu almak olacak benim için

Alamaz zaten canım o binayı başına yikarim onun. En son eşime polisi arar anani içeri attiririm ugrasmasin cocuklarimla demiştim o gün bu gündür eve sevmeye götüreyim diyemez. Taksiyle falan nerdeeee bebeğim nerde onu sorun etmeyecek adam Çalışmadığım için parayı yine o verecek EE gitmeyim diye yine vermez. O zaten isini biliyor tmm git birakayim diyor EE is icraata geldi mi isim de isim vs vs illa bi Hır gir olacak ondan anlıyor
Gizli gizli para biriktir. Ya ne bileyim bul bir yolunu. Şöyle yap; taksi çağır git ablana parayi o seferlik ablan odesin borç olarak. Sen ona verirsin :-) Zaten git bir iki kere baktı gördü senin öküz sen istediğini yapiyorsun; vazgeçer.

Böyle konuları okuyunca vallahi kendimi uzayda fln hissediyorum benim cevremde hiç böyle erkekler olmadı merak ediyorum bu tip adamları nasıl buluyorsunuz hayret ediyorum
Bir erkek karısının gittiğine geldigine ne diye karışır ailesine niye götürmez amaç nedir sorun güvenmi şaşırıp kalıyorum
Yaa kendimi düşünüyorum bir yıl ablama götürmeyecek beni kıçına tekmeyi çoktan vurmuştum böyle ömür mü geçer
Şimdi bekarken böyle değildi diyeceğim inanmicaksn :( ne bileyim iste bi anlık salakligima geldi cocukmusjm hesap edememisim bazı şeyleri. Ablamla annemde buluşup gorusuyoruz ayda bi ya biri bana dese bende inanmazdim yasayacaklarima tek celsede biterdi derdim ama gariptir öyle olmadı :(

Dayak, ailemle arkadaş akraba komsu herkesle gorusmemi evime gelmelerini yasaklama , calismak istiyorum bunu bilerek evlendi simdi calisma günah demesi, KV kp çocuklarım onlarinmis gibi hareket etmeleri , kısacası sosyal hayattan ve ailem den tamamen koparildim ustune dayak yedim defalarca , bosanmak özgürlüğümu almak olacak benim için
Pislik herif :KK67:
Kendi ailesinede gidip gelme kız.:KK67:
Sanki ailesiz bulup aldı seni:KK62:

Gizli gizli para biriktir. Ya ne bileyim bul bir yolunu. Şöyle yap; taksi çağır git ablana parayi o seferlik ablan odesin borç olarak. Sen ona verirsin :-) Zaten git bir iki kere baktı gördü senin öküz sen istediğini yapiyorsun; vazgeçer.
İki fikirmis son kismina kesinlikle katiliyorum ;)

Pislik herif :KK67:
Kendi ailesinede gidip gelme kız.:KK67:
Sanki ailesiz bulup aldı seni:KK62:
Gitmiyorum zaten iki haftada bi bazen o da yok onlar gelince de kapıyı acmiyorum kapıyı kıracak oluyorlar rezil oluyorum komsulara ama yine de acmiyorum dingonun ahırı degil burası arayip müsait misin diyecek En Büyük KK

Gitmiyorum zaten iki haftada bi bazen o da yok onlar gelince de kapıyı acmiyorum kapıyı kıracak oluyorlar rezil oluyorum komsulara ama yine de acmiyorum dingonun ahırı degil burası arayip müsait misin diyecek En Büyük KK
yürü beee gelinlerinnnnn eli maşalısııııı :KK70::KK70:
en iyisini ediyon valla. aptal olmadıgını görsünler :63:

Hayır doğru anladın canım.1,5senedir ailem evime gelmiyor sebep ise çocuğu ben alaçam demişti kavgalar ettik eşim evden kovdu beni bende iki ay annemde kaldım sokakta mi yatsaydim anlamadim o olaydan sonra koptular benim ailemle düşman bildiler . Esim ben bosanirim korkusuyla yeni yeni o saçma salak dusunceyi savunmuyor bana eskiden sen kizsin evlendin ailen biziz onları unut derdi simdi hafta da bir giderim aksam onlar bırakınca bi cay kahve iceriz ama o kadar oturmaya cagirsam annesi ortalığı ayağa kaldırır ki şahsen bi iki haftaya akrabalarimi ailemi davet edeceğim yeter artik dedim eşime burası benimde evim bakalım o zaman neler olacak açarım bi konu daha kesin yada is bosanmaya gider
hakikeden sizin evliginizde cok ciddi problemler var sanki esinizle kari koca degilde savasan iki insan gibisiniz kardini almis iki insan. tabi esinizin dedikleri hazmedilir seyler degil.

hakikeden sizin evliginizde cok ciddi problemler var sanki esinizle kari koca degilde savasan iki insan gibisiniz kardini almis iki insan. tabi esinizin dedikleri hazmedilir seyler degil.
Evet kesinlikle öyle resmen savasiyoruz sidik yaristirir gibi aile yaristirir sen kadinsin virttiri zirttiri bitmediler bi :KK47:

sanki kadını fazla takıyosun ..Yani lafı verip rahatlaman lazm ama sen cvbını verdıgın halde takıyosun hala ..
:( evet aslında o an rahatliyorum ama durmuyor ya ondan belki de sürekli bisey buluyor sürekli hani başka biri olsa belki bu cadiyla ugrasilmaz demişti ama bu ben hayır öyle olmayacak dedikce on kere ısrar eder bayana kadar. Şimdiden cocuklarimin okullarına kaç yasında gideceklerine herseyine karışır he he diyorum ama susmuyor kizima adıyla hitap etmiyor çıldırtiyir beni Hişt pist kız diyor sanirsin kopek yavrusu seviyor :KK11:

Bence kaynanaya laf diyorsunuz ama sizin de hiiç ondan kalır yanınız yok ağzınız çok bozuk. hele bilmem napsalar gitmem kısmı zaten ne ağzı bozuk olduğunuzu belli ediyor milletin yanında kaynananıza ne laflar demişsiniz çok yakışıksız kelimeler.

Ne olmuş yani havalar ısınsın kızıma gideriz dediyse, ne olmuş torunlarımla parka gideriz dediyse bir de yaşıtlarım varken size mi kaldım demişsiniz ki ne kadar ayıp insanların içinde. Sizin gelininiz annenize yapsa aynı şeyi hoşunuza gider mi? hiç öyle ailemle de görüştürmüyorlar demeyin baya gözü açıksınız belli ki lafınızı esirgemiyorsunuz size öyle bir şey yaptırabilirler mi yazık kaynanana elalemin içinde sizin yüzünüzden rezil olmuş dua et de o evlatlarının alacağı gelinler öyle olmasın.

Sizin gibi gelin olmaz olsun :eek: kınamıyorum yaa sonra başıma falan gelir ben de öyle olurum ya da gelinim olur falan Allah korusun :KK64: anca kaynanayla çene yarıştırsanız kadın görüşmek istiyor demekki sen de bütün nefretini kusmuşun kadına utanmazlığın bu kadarı:KK35:

Bence kaynanaya laf diyorsunuz ama sizin de hiiç ondan kalır yanınız yok ağzınız çok bozuk. hele bilmem napsalar gitmem kısmı zaten ne ağzı bozuk olduğunuzu belli ediyor milletin yanında kaynananıza ne laflar demişsiniz çok yakışıksız kelimeler.

Ne olmuş yani havalar ısınsın kızıma gideriz dediyse, ne olmuş torunlarımla parka gideriz dediyse bir de yaşıtlarım varken size mi kaldım demişsiniz ki ne kadar ayıp insanların içinde. Sizin gelininiz annenize yapsa aynı şeyi hoşunuza gider mi? hiç öyle ailemle de görüştürmüyorlar demeyin baya gözü açıksınız belli ki lafınızı esirgemiyorsunuz size öyle bir şey yaptırabilirler mi yazık kaynanana elalemin içinde sizin yüzünüzden rezil olmuş dua et de o evlatlarının alacağı gelinler öyle olmasın.
Ayy tmm siz öyle düşünün ama ne kirildim ne bozuldum yazdiklariniza kendi pencerenden bakıp yazmissin bunları sağol yine de vaktini ayirmissin evet ben kabayim terbiyesizim vs vs

Sizin gibi gelin olmaz olsun :eek: kınamıyorum yaa sonra başıma falan gelir ben de öyle olurum ya da gelinim olur falan Allah korusun :KK64: anca kaynanayla çene yarıştırsanız kadın görüşmek istiyor demekki sen de bütün nefretini kusmuşun kadına utanmazlığın bu kadarı:KK35:
Doğrudur canım ne diyelim aman Allah vermesin sizin başınıza boyle gelin. Ben mi eksik yazmisim anlamadım kadının yaptıklarini anlamak bu kadar mi zor neyse sağol cnm saygısız birine yorum yapmazsın olur biter.
Bana saygisi gicik durmadan laf sokan bi gelin gibi gorundun burdan, bi tek ben mi boyle anladim?
doğrudur karşımda ki kadın melek çünkü ben kendimi savununca saygısız oldum yorum yapması kolay yaşadıklarımı gelde bana sor ;)

Back