Bıktım lütfen derdime çare bulun.

Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
Ay yok sağ ol görmeyelim de siz biraz gözünüzü açsanız mı artık? Kayınlarınıza niye siz bakıyorsunuz?Cinsel hayatınızdan tutun her şeyi her anlamda etkilemiyor mu?

Oda çok şaşırdı kalmasına ve ailesinin neden kalmasını söylediğine kızdı yani geldiği gibi gitseydi niye kalma gereksinimde bulunduğunu söyledi bende ne yapıp edip bu sorunu düzeltmesini söyledim bakalım yarın ola hayrola
Pakete kayınları da ekleyin lütfen.

Hayır yaaa nasıl sorun olmaz onlar eşimin de ailesi sonuçta oğulları evden kovacak halimiz yok tabiki, bana onları bı durumu basıl söyliyim basıl belli ediyim bunu söyleyin bana
Siz bir şey derseniz olay çıkar. En kötü
siz olursunuz. Ailenin yapısını iyice anladım. Zaten kayınpeder de öyle bir hakkınızın olmadığın yatılı kalmayı teklif ederek yapmış.

Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
Ama yani ızdırap diyorsunuz sonra da ömrümden ömür mü gidecek,başımın üstünde yerleri var diyorsunuz. Öneride bulunuyoruz yok,fikir veriyoruz yok.

Neyse ben saçımı başımı yolacağım sinirden. Daha fazla yazmayım. Görmek istemeyene ne yapsak görmüyor. Tmm cnm kocan seni çok seviyor 💓

Akraba evliliği ve ilkel kabile yasami ! Kayinlarin ne isi var evde, evime benden habersiz sinek giremez.Bastan kabul etmeyecektiniz,eltim onlarla yasamis uzun yillar diyorsun. Ee bastan belli bunlarin yasam sekli

Ay yok sağ ol görmeyelim de siz biraz gözünüzü açsanız mı artık? Kayınlarınıza niye siz bakıyorsunuz?Cinsel hayatınızdan tutun her şeyi her anlamda etkilemiyor mu?
Çok etkiliyormuş, yani ben bu durumun bu kadar beni rahatsız edeceğini bilmiş olsaydım gerçekten başında hayırı çekerdim benim hatam ailesini kabul etmek

Eltinizin, akraba evliliği yapmadığı için dışlanmış hissetmesini istemiyorlardır belki de. Onca insan arasında, size arkadaşlık edecek yaştaki bir eltinin de fazla gelmeyeceğini düşünüyorlardır.
Bu da tuzak mesaj.😂

Siz şaka mısınız? Tek sorun anne baba mı? Evde KAZIK KADAR İKİ ADAM VAR.
EVDE
KAZIK
KADAR
İKİ
HERİF
BESLİYORSUNUZ.
Ya bi kere yeni evli karısını iki hödük tiple aynı evde yaşamaya mahkum eden adam, adam diye ortalıkta gezmemeli. Böyle geniş, aciz, vasıfsız erkeklere de bu saf kızlar düşüyor hep. Kocası nasıl manipüle ettiyse artık, yaşadığı hayatı normal görüyor konu sahibi de.

Çok etkiliyormuş, yani ben bu durumun bu kadar beni rahatsız edeceğini bilmiş olsaydım gerçekten başında hayırı çekerdim benim hatam ailesini kabul etmek
E annem niye bakarım,nolcak,neyse diyorsun o zaman

Oda çok şaşırdı kalmasına ve ailesinin neden kalmasını söylediğine kızdı yani geldiği gibi gitseydi niye kalma gereksinimde bulunduğunu söyledi bende ne yapıp edip bu sorunu düzeltmesini söyledim bakalım yarın ola hayrola
Ben eşinizin bu konuya çözüm bulacağını düşünmüyorum. Kazık kadar 2 adamı evinde barındırıyorken yengesine ne diyecek?

Siz bir şey derseniz olay çıkar. En kötü
siz olursunuz. Ailenin yapısını iyice anladım. Zaten kayınpeder de öyle bir hakkınızın olmadığın yatılı kalmayı teklif ederek yapmış.
Ben birley demeyip ne yapıcam? Yani buran dur demezsem devamı gelince diye endişe ediyorum zaten bu günü tekrardan yaşamamak için birşey yapmam lazım sizden sadece yardım bekliyorum ne gibi bi konusma yapiyim yada sadece eşim mi söylesin yada tekrardan bunu yaptığı anda tersleyip hayır gelmesin kalmasın diye çıkışıyım mı napiyim

Ya bi kere yeni evli karısını iki hödük tiple aynı evde yaşamaya mahkum eden adam, adam diye ortalıkta gezmemeli. Böyle geniş, aciz, vasıfsız erkeklere de bu saf kızlar düşüyor hep. Kocası nasıl manipüle ettiyse artık, yaşadığı hayatı normal görüyor konu sahibi de.
Ya bu durumun manipüle etmeyle falan alakası yok yani yaşadığım hayatı normal görmek tabikide doğru olmaz bende istemezdim ama sabrederim diye düşünmüştüm beklediğim gibi olmadı malesef

Esin cok anlayisliysa, 2 tane kaynı neden evine sokuyor. Dinen de bu durum uygun değil, nikah düşüyor vs.Insanin mahremidir evi, 2 tane kayın ne alaka. Nasıl rahat hareket ediyorsunuz evde...Akraba evliligi yapan birini pek ciddiye alamıyorum gerçi,eğitiminiz olmadığına eminim.Kendinize böyle iğrenç yaşamı layık görmüşsünüz.Eşimle beni kıskanıyorlar demeye getiriyorsunuz bir de...:) He kıskanıyorlar, bu mükemmel yaşam şeklini kim kıskanmaz.

X