Bıktım! Eşim ailesinin babası gibi

O kadar çok denedim ki her seferinde daha çok kızdı, suçladı ve kendini haklı gördü
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de evlenmeden önce kandırıldım neyi yapmam dediyse her şeyi yaptı o yüzden daha fazla kaldıramadım.. çocuk yapmayın derim o zaman sizin için daha zor olur .

Bu adamin neyine asik oldunuz bu kadar izmir’den erzuruma gitmeyi kabul edecek kadar?

Acikcasi boyle bir durumda boşanmak tek care gibi ama oyle kuru kuru bosanmayin altinlarinizi isteyin, maddi manevi tazminat artı nafaka... Bugüne kadar size evlenmeden once vaadedilip ne yapilmadiysa o paralarla onu yapin. Sevgi ask da bir yere kadar... Ben de bana memleketime gel diyene sen gel aileden ayrışıp birey ol diyorum ki hic şaşmadi anam da anam diyip oturdular! Lütfen birinden deger beklemeyin o degeri siz kendinize verin, bu sekilde ömür gecer mi düşünün ve öyle karar verin.

Yaaa ben bugun genel temizlik yapacaktım nerden uğradım siteye bi ton heycanlı konu salak sacma erkekleri taşlama konuları açılmış çıkamıyorum siteden neyse bu cinsler değişmiyor kazık yerse aileden biraz değişmiş gibi oluyorlar sonra tekrar aileeeeem diye ağlıyorlar sümsük yani cocuk yapmadan boşan, önce ortalığı yık ben kendi ailemi boşuna mı bırakıp geldim kendine ceki düzen ver diye haddini bildir baktın anlamıyor boşan ciddiyim

Kesinlikle böyle bir ortama çocuk yapmayı düşünmüyorum
Bir hemcins, abla, forumdaș, v.s ne olarak alırsan al bu tavsiyemi.
Burada problemli evliliklerinde anlaşamayıp, tam boşanma üstü Korunma yontemleri "geri cekilme" olan yada "pcosluyum, doktor tedavisiz çocuğun olmaz dedi, olmaz diye korunmadim" diyen
ve gebe kalan
onlarca kadın okuduk.
Hangi yöntemle korunuyorsan, ekstra yöntem ekle.
Ayrilirsin veya devam edersin, bu senin bilecegin iș ama şu asamada, şu durumdaki evliliğe bir çocuk eklemek, kendine degil o çocuğa yapacagin en büyük kötülük olur.

Ailelerle kurulan ortak iş kadar saçma bir şey daha yok. Bir kardeş der ki; benim borcum var para gerek, dükkanın parasını aldığı araba borcuna harcar. Diğer kardeş; al kardeşim tabi ki benim zaten borcum da ihtiyacım da yok der evde karısını çoluğunu çocuğunu sefillikten hallice yaşama mahkum eder.

Ayrıca altın istemediğiniz için değersiz değilsiniz. Eşiniz saftirik aileci olduğu için böylesiniz.
Muhtemelen bir dünya altın isteseydiniz de bu muameleyi görecektiniz. Yanlış adam tercih etmişsiniz yani.

Boşanıp atanmaya bakın.
40lı yaşlarda çocuklarla ayrılmak mümkün olmaz.

Doktorları da anlamak mümkün değil.biz bile biliyoruz bu işin kader işi olduğunu.hâlâ ona buna çocuğun olmaz, zor olur falan deyip duruyorlar.

Ortak bütçe ile olmaz. İş eşinde bitiyor. Ailesiyle bütçesini ayıracak herkes kendi başının çaresine bakacak yoksa çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…