Canım avukatına bunları anlatsana sen. Sana hakaret ediyolarmış şahit tutabilirsin. Sanırım vardır bunun bir çaresi. Sizin devam eden bir davanız var sakın arayıpta karşı tarafa fırsat verme. Sakın. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sen de kendini pekala savunabilirsin "boşanmadığı karısının arkasından konuşuyor bu erkeklğiğe sığar mı* Benim kocam adam değildi adam olan karısına sahip çıkar" diyebilirsin bu dediklerin eminim onların kulağına da gider. Mesaj yerine ulaşır yani Ayrıca senin ne eksiğin var sen de güzel güzel fotolar koy sen de mesaj ver senin ne eksiğin var güzelim ya ezdirme kendini sana laf söylediklerinde savun kendini ama arayıp hakaret etme koz verme karşıya.
Canım eşim ben geldiğimden beri kızlara abone oluyor facede.Kaynanamda pozlar koymuş kahkaha atarak.Onları geçtim ama ne demek ya bulamadım kendine yansın olan ona oldu.Başkası gelir yer içer.Zaten aklında başka biri varda ne demek.O arayıpta söyleyenler şahitlik yapmazlar canım.Benim resmen geleceğimle oynuyorlar millet bana ne gözle bakıcak...Nedir bu anlamadım.Geçen 1 ay öncede eski eşim gelmişti aracılara konuşmuştu ancak arkamdan konuşuyorlar.Ben bukadar kötüysem haksızsam neden gelip ailemin karşısına sizin kızınız böyleydi böyleydi demediler.Ama suçun hepsi eski eşimde o hep bunlara sebep dilerim gün yüzü görmez...