• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

eh avukatına danışmıyor musun sen?şu anda korkunç bir katakulle atmaya çalışıyorlar.

sen hala vazgeçer umudundamısın?hoş istediği rakam komik.malın mı var mülkün mü var maaşından gayri..onların ne elle tutulur delili var?

belki sana tepesi attı vazgeçirmeye çalışıyor. o rakamı zaten alamayacağını da biliyordur senden...

bence artık duygusal değil dikkatli ol...

yahu ne bileyim avukat sana yol yordam söylemiyor mu..şudur budur diye..onlar şunu yapıyorsa sende bunu yap diye..

yada delillerini yeterli diye rahatlatmıyormu seni?son gelişmelerin durum değerlendirmesi falan olmuyormu aranızda?

bulamadım kardeşim merhaba..durumunu hocaya sordum.

dosyayı görmeden kesin birşey diyemem dedi.ama avukata sunduğu doktor raporu hazine gibi birşey onun için dedi.

sen her ihtimale karşı o kızlara olan aboneliğinin çıktısını al...

davanın uzaması her iki tarafın inadına bağlı diyor.yıl bile sürebilir dedi..şimdi onlarda iddia var seninse elin kuvvetli.

bu seni öne geçirecek haliyle...

canım çok çok teşekkür ederim ilgin için.çok sağol tatlım.Davanın uzaması her iki tarafın inadına bağlı yazmışsın birde yıl bile sürebilir demişsin burda 1 yılmı demek istedin tatlım?

öyle 5-6 senemi falan dedim yok hayır hayır dedi..:)

2 yıl olabilirmiş çok istisnai 3..

Aman canım 5-6 sene düşünsene :) 2 yılda sürse haklarımı alıcam.Bu saatten sonra vazgeçmek yanlış olur haklısın...Gidebildiği yere kadar gitsin bakalım.Kim pes edicek.Tedbir nafakasınıda vermemekte diretiyormuş bakalım.Verdiğin bilgiler için desteğin için sonsuz teşekkürler...öpüyorum canım.

aman ya bizde sgkya annemin bir tazminati için dava açtık idare mah.ucunda para gelmesi yüzde 99 gibi birşey.süre uzun geliyor ama annem bir gün'bekleriz ne olacak zaten hep burdayız kaçmıyoruz ya ne acelemiz var'gibilerinden laflar ediyor.

boşver sende bekle ,aşınmıyoruz ya beklemekten..hem canını malını sömürsünler hemde kolaylıkla def etsinler...yok ya..bırak kız rezil kepaze et elaleme yüz göz olmadan da dünya kaç bucakmış görsünler..iyi kötü ailede yanında...

bulamadım çok üzüldüm canım:( ama oluyor böyle şeyler eminim kardeşin de pişman olmuştur dediklerinden. inşallah çok mutlu olacaksın üzülme. bir gün biz de buraya mutluluğumuzu yazacağız. dualarım seninle.

İnşallah sende çok mutlu olucaksın canım.Sadece biraz sabretmemiz lazım tatlım.Lütfen canım canını sıkma yaşamamız gerekiyordu yaşadık.İstemezdik böyle olmasını ama oldu yapacak bişey yok.Kendine dikkat et lütfen sağlığına dikkat et çok üzülme.Sabredicez ve mutlu olucaz yazdığın gibide burdan mutluluğumuzu paylaşacağız inşallah...

aman ya bizde sgkya annemin bir tazminati için dava açtık idare mah.ucunda para gelmesi yüzde 99 gibi birşey.süre uzun geliyor ama annem bir gün'bekleriz ne olacak zaten hep burdayız kaçmıyoruz ya ne acelemiz var'gibilerinden laflar ediyor.

boşver sende bekle ,aşınmıyoruz ya beklemekten..hem canını malını sömürsünler hemde kolaylıkla def etsinler...yok ya..bırak kız rezil kepaze et elaleme yüz göz olmadan da dünya kaç bucakmış görsünler..iyi kötü ailede yanında...

Hahahaaa canımsın yaaa...Doğru rezil kepaze edicem ben onu :) Öyle kolay değil hayallerimi, umutlarımı yıktılar 10 ayda gönderdiler...Kızlara abone olsun bakalım nereye kadar olucak...Ya canım elinde ses kayıdından başka delil yok eşimin o ses kaydınıda hangi anda aldıysa anlamadım kesin dövdüğünde ben sonradan sayıyordum ya ozaman almıştır :) Birde mailler yazmış ne mailiyse anlamadım şifremi oda biliyordu neticede nerden bileyim benim adresimden kendine mail atmadığını..Ses kaydını planlayan düşünen onuda düşünmüştür.Gerekçe olarak ne yazmış biliyormusun canım bulamadım ın tek derdi yaşadığım yeri kabullenmemesi sevmemesi buyüzden hep kavga çıkarıyordu huzursuzluk yaratıyordu.Hep ailesinin yanına taşınmak istiyordu bende kabul etmeynce terketti gitti davayı açtı haksız ve dayanaksız olarak tazminat ve nafaka talep ederk benden boşanmak amacını güdüyor demiş.Bende bu kavgalara dayanamıyorum artık ve bende boşanmak istiyorum yazmış.Şahitlerrinin yanındada sözde ben hep ailemin yanına taşınıcaz burda durmam falan diyormuşum.

eh avukatına danışmıyor musun sen?şu anda korkunç bir katakulle atmaya çalışıyorlar.

sen hala vazgeçer umudundamısın?hoş istediği rakam komik.malın mı var mülkün mü var maaşından gayri..onların ne elle tutulur delili var?

belki sana tepesi attı vazgeçirmeye çalışıyor. o rakamı zaten alamayacağını da biliyordur senden...

bence artık duygusal değil dikkatli ol...

yahu ne bileyim avukat sana yol yordam söylemiyor mu..şudur budur diye..onlar şunu yapıyorsa sende bunu yap diye..

yada delillerini yeterli diye rahatlatmıyormu seni?son gelişmelerin durum değerlendirmesi falan olmuyormu aranızda?

canım avukat bana şahitlerin sözleri çok önemli dedi. eve gelip mali durum tespiti de yaptılar. onun evine de gitmişler. ben biz ayrıldıktan sonra okulum uzak diye 20.000 kredi çektim araba aldım. ama boşanma falan olur diye ablamın üzerine yaptırdım arabayı. eşime mesaj çekmiştim canım araba aldım ama keşke araba olmasaydı da sen olsaydın seni çok özledim diye. o da dilekçeye şu şu plakalı araba kiminmiş sorulsun bir de benden sonra mal edinmiş diye yazmış:( çok üzüldüm. ben o arabanın parasını üç yıl ödeyeceğim. eşimin kendi arabası da var onun ki de abisinin üstüne. benim aptallığım neden araba aldım diye yazıyorsam:( adam istemiyor işte sevmiyor niye uğraşmışsam:(:( kabullenemiyorum. yapıyor yapıyor hala kabullenemiyorum .

Psikologum dedi ki ;
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için (çabalayıp başaramadıysanız) kendiniz üzmeyin.
tekrar tekrar denemeyin.
hayata devam edin.
elinizdekilerle mutlu olun , elinizden gidenin yasını tutup hayatı durdurmayın

ben de yas tutmayacağım bundan sonra.:( bulamadım sen de tutma. bir insanın başkasına ettiği dua kabul olurmuş. kendime her dua ettiğimde senin için ve bu forumda olan tanıdık tanımadık bütün kadınlar için dua ediyorum. belki kendimi tekrar etmiş olacam ama nedir bu kadınların hali. ne kadar çok insan varmış mağdur olan:( Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bulamadım Allah sana önce hayırlı bir iş, sonra hayırlı bir eş nasip etsin en kısa zamanda. Merak etme geçsin güzelsin. fotoğrafını gördüm. çok güzelsin maşşallah. Ben bugün şunu anladım ki Allah kısmet ederse gelir yemenden, değilse ne gelir elden. Allah daha kötü dertler vermesin. benim teyzem kanser mesela. evlatları için üzüldü üzüldü. kanser oldu. 5 yıldır tedavi görüyor. doktorlar artık yapabileceğimiz bir şey yok diyor. bana diyor ki teyzem kızım kıymetini bil, kimse için üzülme, bak ben üzüldüm kapımı çalan yok. önce kendini düşün diyor.

Sağol canımcığım iyi dileklerin için.Sizlerde iyi ki varsınız destekçimsiniz.Güçlü duruyorsam inanın sayenizde.Bilmiyorum daha iradeli kadınlarda vardır eminim ama 8 aydır bende 1 kere bile hırsıma öfkeme yenilip aramadım.Aramamda.Bakalım mahkemede neler yaşanıcak...

8 ay aramamissin, senden daha iradeli kadin olur mu hic, ben o sure zarfinda esimi arar saydirir saydirir kapatirdim herhalde:)
saka bir yana cok iyi dayanmissin...
boyle devam et, hic arama...sana cok yanlis yapmis esin, duzeltilecek bir tarafi kalmamis evliliginizin ne yazik ki...hepsi de esiniz yuzunden...
dilerim size yaptiklari burnundan fitil fitil gelir...
dilerim bir an once bosanirsiniz kendinize yeni bir hayat kurup onu unutur ve hayatiniza daha iyi insanlar sokup mutlu olursunuz...
cok guclusunuz...
neler yasamissiniz hala basiniz dimdik...

8 ay aramamissin, senden daha iradeli kadin olur mu hic, ben o sure zarfinda esimi arar saydirir saydirir kapatirdim herhalde:)
saka bir yana cok iyi dayanmissin...
boyle devam et, hic arama...sana cok yanlis yapmis esin, duzeltilecek bir tarafi kalmamis evliliginizin ne yazik ki...hepsi de esiniz yuzunden...
dilerim size yaptiklari burnundan fitil fitil gelir...
dilerim bir an once bosanirsiniz kendinize yeni bir hayat kurup onu unutur ve hayatiniza daha iyi insanlar sokup mutlu olursunuz...
cok guclusunuz...
neler yasamissiniz hala basiniz dimdik...

Bende defalarca arama girişiminde bulundum ama aramadım canım :) Canım benim aramadığım gibi oda aramadı oda iradeli yanii :) Ben arama girişiminde bulundum çünkü arkamdan konuştuğu için yoksa gel hadi barışalım bırakma beni demek için değil.Elbette benim hatalarımda olmuştur ama şiddet asla affedilemez ihanet asla affedilemez.Ama hala arkamdan konuşan o canım.Yaşadığım şehire gelip iş için sözde evlenmemize aracı olanlara gidip hala açıklama yapan o.Kendini aklayan o.Dilerim Allahımdan mutluluk yüzü görmez.Dava açılmış eşyalarım gelmiş boşanmayı kabul etmiş 8 ay geçmiş ama hala konuşuyor kendini haklı çıkarıyor.Aman yaa dedim aracılara varsın o haklı olsun o vicdanını rahatlatsın yukarıda Allah görüyor.Ama eski eşim hala daha benim vicdanım rahat diyormuş :)

bulamadım canım nasılsın...kardeşinle olan olaya çok üzüldüm...inan o da bir sinirle söylemiştir...yine de kardeş gönül koyma...dava günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım..beni sorarsan eğer:) keyfim yerinde inan hiç aklıma bile gelmiyor...çalışıyorum...iş ev ev iş..gidip geliyorum...arkadaşlarımla komşularımla vakit geçiriyorum...hmm hiç aklına gelmiyor hiç mi üzülmüyrosun diyeceksin...sadece aptal yerine konmuş olmam canımı sıkıyor...ama bana bu yaptıklarını hukuki anlamda yanlarına bırakmayacagım elimden ne geliyorsa yapacagım...ve yüce mevlama sıgınıyorum..ya rabbim yapar yavaş yavaş yapar..

bir ara arada müsait oldugunda konuşalım...

bulamadım canım nasılsın...kardeşinle olan olaya çok üzüldüm...inan o da bir sinirle söylemiştir...yine de kardeş gönül koyma...dava günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım..beni sorarsan eğer:) keyfim yerinde inan hiç aklıma bile gelmiyor...çalışıyorum...iş ev ev iş..gidip geliyorum...arkadaşlarımla komşularımla vakit geçiriyorum...hmm hiç aklına gelmiyor hiç mi üzülmüyrosun diyeceksin...sadece aptal yerine konmuş olmam canımı sıkıyor...ama bana bu yaptıklarını hukuki anlamda yanlarına bırakmayacagım elimden ne geliyorsa yapacagım...ve yüce mevlama sıgınıyorum..ya rabbim yapar yavaş yavaş yapar..

bir ara arada müsait oldugunda konuşalım...

Ben iyiyim canım.Sende iyisin ne güzel bak :) Kardeşimle evet kötü bir dialog yaşadık ama kardeş neticede atsan atılmaz :) Evet canım etme bulma dünyası herkes hak ettiğini görecek.Sende ne güzel düzenini kurmuşsun sevindim adına.Dava açılmadıysa eşin emin ol senenizin dolmasını bekliyordur.Seneniz doluncada şiddetli geçimsizlikten açacaktır.Yoksa barışmaya niyeti olan böyle davranmazdı.Arardı.Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Arıyacağım canım öpüyorum kendine dikkat et havalar çok soğuk...

bulamadım canım nasılsın geçen kusura bakma internet bağlantım gitti, şimdi de msn açamıyorum.Merak ettim seni umarım iyisindir.

Bu arada günden güne daha iyiyim sanki:)Boşanmak gerçekten dünyanın sonu değilmiş.Allah bunu yaşayan herkese sabır versin ve sonrasında bol bol mutluluk:)

bulamadım canım nasılsın geçen kusura bakma internet bağlantım gitti, şimdi de msn açamıyorum.Merak ettim seni umarım iyisindir.

Bu arada günden güne daha iyiyim sanki:)Boşanmak gerçekten dünyanın sonu değilmiş.Allah bunu yaşayan herkese sabır versin ve sonrasında bol bol mutluluk:)

Ben iyiyim canım umarım sende iyisindir...:) Yok önemli değil canım ...Günden güne iyi olucaksın tabi.Arada gelgitler yaşayacaksın illa ama bitecek emin ol.Sen naptın dava işini ?

Bende defalarca arama girişiminde bulundum ama aramadım canım :) Canım benim aramadığım gibi oda aramadı oda iradeli yanii :) Ben arama girişiminde bulundum çünkü arkamdan konuştuğu için yoksa gel hadi barışalım bırakma beni demek için değil.Elbette benim hatalarımda olmuştur ama şiddet asla affedilemez ihanet asla affedilemez.Ama hala arkamdan konuşan o canım.Yaşadığım şehire gelip iş için sözde evlenmemize aracı olanlara gidip hala açıklama yapan o.Kendini aklayan o.Dilerim Allahımdan mutluluk yüzü görmez.Dava açılmış eşyalarım gelmiş boşanmayı kabul etmiş 8 ay geçmiş ama hala konuşuyor kendini haklı çıkarıyor.Aman yaa dedim aracılara varsın o haklı olsun o vicdanını rahatlatsın yukarıda Allah görüyor.Ama eski eşim hala daha benim vicdanım rahat diyormuş :)

terbiyesiz:( Allah islah etsin onu...senin dualarinin hepsini de kabul etsin insallah...
Allahtan cocuk yok bildigim kadariyla, bu cok iyi bir sey ondan sana hic bir parca kalmayacak, mecburen gorusmek durumunda kalmayacaksin...
yalanlar iftiralar doner dolasir insanin kendi basina gelir...yukarda Allah var, dedigin gibi hepsini goruyor...
burada olmasa diger tarafta yanacak:)
birak ulusun dursun, layigini bulur eninde sonunda...
sen gelecek guzel gunlerini dusun, hayal kur :31:

terbiyesiz:( Allah islah etsin onu...senin dualarinin hepsini de kabul etsin insallah...
Allahtan cocuk yok bildigim kadariyla, bu cok iyi bir sey ondan sana hic bir parca kalmayacak, mecburen gorusmek durumunda kalmayacaksin...
yalanlar iftiralar doner dolasir insanin kendi basina gelir...yukarda Allah var, dedigin gibi hepsini goruyor...
burada olmasa diger tarafta yanacak:)
birak ulusun dursun, layigini bulur eninde sonunda...
sen gelecek guzel gunlerini dusun, hayal kur :31:

canım çocuk yok evet.O konuda şanslıyım yoksa yazdığın gibi sürekli görüşmek zorunda kalacaktım.Bende artık söylediklerini takmamaya çalışıyorum o kendi vicdanını rahatlatıyor bence konuşarak iftira atarak.8 aydır pişman olsun, 1 kere olsun arasın diye Allahıma çok dua ettim ama inan barışmak için değil ben onun yanındayken bana sevmiyorum sevgim bitti olmuyor diyordu eğer arasaydı aynı kelimeleri ben ona sarfedicektim.Ama dualarım kabul olmadı aramadı 1 kere bile...Söylemek istediklerim içimde kaldı...Sanki kurtulduğuna şükreder gibi takmadı beni.Kendisi bilir artık.Hayat bakalım bana neler getiricek....

Kızlar artık engel olamıycam kendime şeytan diyorki ara o eski eşi ağzına geleni say...Kaynanam olucak şahıs ankaraya gitmiş sözde gezmeye...Ortak akrabalar çok ya orda.Aynı köylüyüz sonuçta.Gitmiş orda demişki herkese bizim gelini tutamadık oğluma karılık yapmadı eski sevgilisindeymiş aklı boşanmayıda oyüzden istiyormuş boşandığı gibi onunla evlenicekmiş.Oğluma kan kusturdu 10 ayda.Olan ona oldu gerçi o düşünsün bundan sonra.Başkası gelir bir güzel yer içer.Bulamadım kendine yansın demiş.Daha birsürü şey söylemişte bize söyeyen akraba hepsini anlatmadı bence...Ailemin morali bozuldu yine kızlar.Aklında başkası var oyüzden oğlumu sevmedi niyeti farklıymış meğer diyerek benimde geleceğimle oynuyorlar.Anlamıyorum kızlar dertleri ne hala.Mahkemeye ne kaldı şurda dertleri neyse orda konuşsunlar.Ailem bir kere arayıpta eşime neden böyle oldu neden dövdün neden abin dövdü tek kelime etmediler.Herşeyi yasal yollarla halletmeye çalışıyorlar.Ama ben şu erkek tarafını anlamıyorum nedir bu kendilerini anlatma benide karalama derdini.Daha 1 ay öncede eşim yaşadığım yere aracılara gelip karalamıştı.Takmayayım diyorum ama yok laflar geliyor ister istemez takıyorum.En çokta geleceğimle ilgili konuşmaları üzüyor.Yok aklında başka biri var yok oğluma karılık yapmadı yok olan bulamadıma oldu kendine yansın.Ne bu yaaa....Birde kaynanam facebook adresi açmıştı kendine ben buraya geldikten sonra ankarada ya kartopu oynarken kahkaha atarken fotolar çekmiş facebook hesabına koymuş.Mesaj verir gibi...Bazen diyorum aç telefonu ağzına geleni saayyyyy :(:(:(:

Kızlar artık engel olamıycam kendime şeytan diyorki ara o eski eşi ağzına geleni say...Kaynanam olucak şahıs ankaraya gitmiş sözde gezmeye...Ortak akrabalar çok ya orda.Aynı köylüyüz sonuçta.Gitmiş orda demişki herkese bizim gelini tutamadık oğluma karılık yapmadı eski sevgilisindeymiş aklı boşanmayıda oyüzden istiyormuş boşandığı gibi onunla evlenicekmiş.Oğluma kan kusturdu 10 ayda.Olan ona oldu gerçi o düşünsün bundan sonra.Başkası gelir bir güzel yer içer.Bulamadım kendine yansın demiş.Daha birsürü şey söylemişte bize söyeyen akraba hepsini anlatmadı bence...Ailemin morali bozuldu yine kızlar.Aklında başkası var oyüzden oğlumu sevmedi niyeti farklıymış meğer diyerek benimde geleceğimle oynuyorlar.Anlamıyorum kızlar dertleri ne hala.Mahkemeye ne kaldı şurda dertleri neyse orda konuşsunlar.Ailem bir kere arayıpta eşime neden böyle oldu neden dövdün neden abin dövdü tek kelime etmediler.Herşeyi yasal yollarla halletmeye çalışıyorlar.Ama ben şu erkek tarafını anlamıyorum nedir bu kendilerini anlatma benide karalama derdini.Daha 1 ay öncede eşim yaşadığım yere aracılara gelip karalamıştı.Takmayayım diyorum ama yok laflar geliyor ister istemez takıyorum.En çokta geleceğimle ilgili konuşmaları üzüyor.Yok aklında başka biri var yok oğluma karılık yapmadı yok olan bulamadıma oldu kendine yansın.Ne bu yaaa....Birde kaynanam facebook adresi açmıştı kendine ben buraya geldikten sonra ankarada ya kartopu oynarken kahkaha atarken fotolar çekmiş facebook hesabına koymuş.Mesaj verir gibi...Bazen diyorum aç telefonu ağzına geleni saayyyyy :(:(:(:

Canım avukatına bunları anlatsana sen. Sana hakaret ediyolarmış şahit tutabilirsin. Sanırım vardır bunun bir çaresi. Sizin devam eden bir davanız var sakın arayıpta karşı tarafa fırsat verme. Sakın. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sen de kendini pekala savunabilirsin "boşanmadığı karısının arkasından konuşuyor bu erkeklğiğe sığar mı* Benim kocam adam değildi adam olan karısına sahip çıkar" diyebilirsin bu dediklerin eminim onların kulağına da gider. Mesaj yerine ulaşır yani :34: Ayrıca senin ne eksiğin var sen de güzel güzel fotolar koy sen de mesaj ver senin ne eksiğin var güzelim ya ezdirme kendini sana laf söylediklerinde savun kendini ama arayıp hakaret etme koz verme karşıya.

Back