Saat 11deki de normal bir gürültü seklinde degil kucuk kardesimin kapıları tekmeleyip bağırması şeklinde.annem de sonrasında kızıyor ama o an bir şey demiyor.Saat onbiri sanki yedi gibi yazmışsınız, siz geç yatıp geç uyaniyorsunuz diye kardeşleriniz buna uymak zorunda değiller, tamam bağırıp kavga etmeleri doğru değil ama abilerimo katılıyorum onlarda kavga ederdi bu yaşlarda. Anneniz de artık bir müddet sonra normalde dönecekleri için kendi hallerine bırakıyordur.
Size yaklaşımların çok iyi olmayabilir ama hepsine karşı bu kadar sevgisiz oluşunuz fazla geldi bana.
Benim henüz evlilik planım yok.evlensem de bu sefer ailemi özlerim çok sacma bir durumYa şöyle diyeyim antidepresan ilk bir hafta zorluyor insanı midem bulanıyordu mesela. Ama sonra vücudum alıştı. Doktor zaten bırakacağım zaman azaltarak bıraktıracak öyle sorunum var bugün içeyim olmuyor tabii kiHiçbir şey hissetmiyorum istemediğim insanlara karşı yani varlar ya da yoklar.
Bu arada ben de ilaç tedavisini çok zor kabul ettim ama artık katlanamıyordum aileme. Ve 2-3 yıl da olsa önümde bi evlilik planı var, bazen ailem iş gezisine tatile vs çıkıyor ben gitmiyorum öyle kafa dinlediğim de oluyor. Sayılı günler çabuk geçer bunları da atlatacağıma inanıyorum yani yapacak bir şey yok
Çizgisini hiç bozmuyor, çok istikrarlı bir insan kendisi.Bi yorumunla da şaşırt be kadın
Evlenmeden önce adama sor kaç çocuk istiyor diye birde illaki erkek istiyor mu diye ,bak bu ayrıntı hayati önem taşıyorBenim henüz evlilik planım yok.evlensem de bu sefer ailemi özlerim çok sacma bir durum
Birden fazla istiyorsa, vazgeçsin evlenmekten değil mi?Evlenmeden önce adama sor kaç çocuk istiyor diye birde illaki erkek istiyor mu diye ,bak bu ayrıntı hayati önem taşıyor
İllaki erkek istiyorsa zaten o adamdan eş olmaz. Bence 1-2 tane ideal.Evlenmeden önce adama sor kaç çocuk istiyor diye birde illaki erkek istiyor mu diye ,bak bu ayrıntı hayati önem taşıyor
Bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ne demek? Annen gibi sorumsuz olmamak için bilmelisin benceİllaki erkek istiyorsa zaten o adamdan eş olmaz. Bence 1-2 tane ideal.
Gelecekteki eşim kaç tane ister bilemiyorummm
Yabaaaaaan gelişine vuruyorsun zalımın kızıBirden fazla istiyorsa, vazgeçsin evlenmekten değil mi?
Ama alıcılar kapalı Jess sende olmasan boşa gidecek vuruşlarımYabaaaaaan gelişine vuruyorsun zalımın kızı
Gözardı mi etmiş netmiş anlamadım kiAman alıcılar kapalı Jess sende olmasan boşa gidecek vuruşlarım
Yokluğunuz çok belli olacak, üzüldüm şuan gidişinizeAy neyse uyku vakti yarın iş başı iyi akşamlar hn ve beyler , sahne sizin
Lütfen ema hanım gitmeyin. Bizi bu altın değerindeki fikirlerinizden mahrum etmeyin.Ay neyse uyku vakti yarın iş başı iyi akşamlar hn ve beyler , sahne sizin
Yoğun çalışma temposundan dolayı kk olamıyorum 🖐🖐🖐🖐Yokluğunuz çok belli olacak, üzüldüm şuan gidişinize
Yok genel olarak böyle kendisi, cevap yazmaz, muhteşem yorumlarını yazar ve gider.Gözardı mi etmiş netmiş anlamadım ki
Anlıyorum.Yoğun çalışma temposundan dolayı kk olamıyorum 🖐🖐🖐🖐
Annene destek olup,odana çekilmek yerine ,kardeşlerinle ilgilenmeni tavsiye ederim
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun bi tatlıdan bahsediyosun anne babasına hasret yaşayan insanlara büyük haksizliksin. Sürekli küfür etseydiler odamın bir köşesinde otursaydı diyen milyonlar var !!! Bir tatlıdan bahsediyorsun..
Soyutlama kendini ailenlen..
Hatalar burda başlar soyutlayıp yalnızlasirsan...
Her zorlukta bir kolaylik vardir cok şükür
Birşey diyim mi ? Eksik olsun vallahi bak eksik olsunYok genel olarak böyle kendisi, cevap yazmaz, muhteşem yorumlarını yazar ve gider.
Anneme de sorumsuz demeyelim de çünkü ben 2,5 yasındayken konusmaya başlar baslamaz "anne bana kardes yap" diyormusum. 11 yasindakini de hep istiyordum ben 10 yaşındayken. Bu kargaşalı hayatı ben seçmisim galibaBilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ne demek? Annen gibi sorumsuz olmamak için bilmelisin bence