Bıktım artık hem de çok?

Saat 11deki de normal bir gürültü seklinde degil kucuk kardesimin kapıları tekmeleyip bağırması şeklinde.annem de sonrasında kızıyor ama o an bir şey demiyor.

Benim henüz evlilik planım yok.evlensem de bu sefer ailemi özlerim çok sacma bir durum

Benim henüz evlilik planım yok.evlensem de bu sefer ailemi özlerim çok sacma bir durum
Evlenmeden önce adama sor kaç çocuk istiyor diye birde illaki erkek istiyor mu diye ,bak bu ayrıntı hayati önem taşıyor

Evlenmeden önce adama sor kaç çocuk istiyor diye birde illaki erkek istiyor mu diye ,bak bu ayrıntı hayati önem taşıyor
Birden fazla istiyorsa, vazgeçsin evlenmekten değil mi?

Reactions: JES
İllaki erkek istiyorsa zaten o adamdan eş olmaz. Bence 1-2 tane ideal.
Gelecekteki eşim kaç tane ister bilemiyorummm

İllaki erkek istiyorsa zaten o adamdan eş olmaz. Bence 1-2 tane ideal.
Gelecekteki eşim kaç tane ister bilemiyorummm
Bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ne demek? Annen gibi sorumsuz olmamak için bilmelisin bence

Ay neyse uyku vakti yarın iş başı iyi akşamlar hn ve beyler , sahne sizin

Annene destek olup,odana çekilmek yerine ,kardeşlerinle ilgilenmeni tavsiye ederim

Soyutlama kendini ailenlen..
Hatalar burda başlar soyutlayıp yalnızlasirsan...
Her zorlukta bir kolaylik vardir cok şükür

Bir de şöyle bir durum var.bazen vicdan yapıyorum neden böyle mesafeliyim diye.sonra odamdan çıkıyorum.yine bir kavga oluyor.bu sefer ben ortalıkta oldugum icin suçsuz bile olsam annem babam bana da kızıyor sen de az degilsin diye.odamda olup kapım kapalıyken gelip bana bir sey demiyorlar hic odamda takılmak benim icin stresten sorundan korunma psikolojisi.yani ilginc bir durum.

İmkanınız varsa küçük kardeşinizin yardım alması için ailenizle konuşmayı deneyebilirsiniz. Anlattıklarınıza göre davranışları çok normal değil. Anneniz ve babanızın yaklaşımı da çok doğru değil. Eminim bunlardan etkilendiği için o da böyle davranıyordur. Siz ve diğer kardeşiniz onunla iletişim kurarken birazcık daha özen gösterebilirsiniz. Belki biraz da olsa işe yarayabilir.

Bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ne demek? Annen gibi sorumsuz olmamak için bilmelisin bence
Anneme de sorumsuz demeyelim de çünkü ben 2,5 yasındayken konusmaya başlar baslamaz "anne bana kardes yap" diyormusum. 11 yasindakini de hep istiyordum ben 10 yaşındayken. Bu kargaşalı hayatı ben seçmisim galiba

Bilemiyorummm derken de gelecekteki eşim belli bile değil henüz 2 tane istese ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…