Bıktım artık hem de çok?

Önce ailenden kendini soyutlamak yerine sev onlara yardimci ol... F Flower__

3 cocuga kargaşa diyen arkadaş, 3 çocuk rakip deseydin be bacım... bende 4 tane simdi ben karmakarışık miyim az tutarli olsun yorumlarin uğursuzluk nasil bir sıfattır? Kimse kimseye özelliklerinizi yazin dememisken? ema1 ema1

Bana bu konuda psikoloğum açık ve net “Doğurduysa senin iyi olduğuna emin olana kadar maddi manevi bakmak zorunda.” demişti. Bu lafları kafama takmamamı söyledi aynı sözlere maruz kaldım seninle. Sınırsız bolluk vardı ama bir sinirde tüm imkanların onların olduğunu söylerlerdi. Ben de o bolluk içinde çalıştım bazen bir ay boyunca kendime bir tişört bir ruj almadım. He kafaya takmamayı becerebildim mi, hayır. Basıyorum antidepresanları şimdi. Gerçekten önüne bir hayal koy onun için uğraş benim hayalim olmasa ölürdüm.
Bizde de oyle maddi olarak sorunumuz yok çok şükür.sorun olsa zaten ben anlayısla karsılarım.
Antidepresan yerine melisa çayı iç bence.antidepresana alışmasan daha iyi.melisa çayı da etkili

İster begenin ister begenmeyin onlar sizin aileniz.Size yanlış gelen seylerde olsa garip geldi bu kadar sevgisiz olmaniz onlara karşı.Sanki onlari kendinize layik görmüyor gibisiniz.Begenmesenizde size en yakın kişiler onlar.Ayrica 11 yaşindaki kardesiniz çocuk sayılir.Kızıma bir kardeş yapmadigim icin ara ara üzülüyorum ama bu kadar sevgisiz kardeslikleri de görünce çok da gerekli degilmiş dedirtiyor boyle insanlar bana

Önce ailenden kendini soyutlamak yerine sev onlara yardimci ol... F Flower__

3 cocuga kargaşa diyen arkadaş, 3 çocuk rakip deseydin be bacım... bende 4 tane simdi ben karmakarışık miyim ema1 ema1
4 tanesi de akıllı usluysa karmakarısık degildir bence.bir de bende bu sebeplerden çocuk konusunda 1 tane düsünüyorum.Ama anladıgım kadarıyla insan anne olunca 4 tane de zor gelmiyor insana

Bizde de oyle maddi olarak sorunumuz yok çok şükür.sorun olsa zaten ben anlayısla karsılarım.
Antidepresan yerine melisa çayı iç bence.antidepresana alışmasan daha iyi.melisa çayı da etkili
Benim hastalığım var mecburum içmeye.
Bir yandan iyi oluyo deli ayağına kimse bana bulaşmıyor :halay::halay:

İster begenin ister begenmeyin onlar sizin aileniz.Size yanlış gelen seylerde olsa garip geldi bu kadar sevgisiz olmaniz onlara karşı.Sanki onlari kendinize layik görmüyor gibisiniz.Begenmesenizde size en yakın kişiler onlar.Ayrica 11 yaşindaki kardesiniz çocuk sayılir.Kızıma bir kardeş yapmadigim icin ara ara üzülüyorum ama bu kadar sevgisiz kardeslikleri de görünce çok da gerekli degilmiş dedirtiyor boyle insanlar bana
Ben sevgisiz değilim ki ilgileniyorum dısarı cıkarıyorum gezmeye gidiyoruz onla bazen.ama çok sinirli bir çocuk.yani ben ne kadar adım atsam da hep bana sataşan hatta dövmeye çalısan bir kardes

4 tanesi de akıllı usluysa karmakarısık degildir bence.bir de bende bu sebeplerden çocuk konusunda 1 tane düsünüyorum.Ama anladıgım kadarıyla insan anne olunca 4 tane de zor gelmiyor insana
Soyutlama kendini ailenlen..
Hatalar burda başlar soyutlayıp yalnızlasirsan...
Her zorlukta bir kolaylik vardir cok şükür

Kesinlikle yanlış düşünüyorsun bi tatlıdan bahsediyosun anne babasına hasret yaşayan insanlara büyük haksizliksin. Sürekli küfür etseydiler odamın bir köşesinde otursaydı diyen milyonlar var !!! Bir tatlıdan bahsediyorsun..
Bu şekilde düsünmüyorum.annem babam da olsa kimsenin benim namusuma karakterime laf etmeye hakkı yok.ki zaten ortada laf edilcek bir durum bile yok.
Okudun da ne b** oldu dedikleri bile oldu.
Her insanın kişilik hakkı var sonuçta

Kardeşleriniz ergen, siz de geçtiniz o dönemlerden.
Şuan ne kadar abes geliyorsa, aileniz sizde yaşadı ilk ve olağan karşılamaları bundan.
Anlayışsız mısınız acaba ya da tahammülsüz?
Çok doğru söylediniz, onlar daha ergen, herkes o dönemlerden geçiyor, kavga her kardeş arasında oluyor, bizde öyleydik, evlendim şimdide birbirimize dayanamıyoruz, ama bizimkiler çok eli maşalı değillerdi çok şükür, biraz sabır edin konu sahibi, gün gelir özlersiniz ailenizden soğumayın, biraz daha büyüdüklerinde neyin ne olduğunu anlarlar,
karışmak istemiyorsanız karışmayın, takılın odanızda kafanıza göre.

Ben sevgisiz değilim ki ilgileniyorum dısarı cıkarıyorum gezmeye gidiyoruz onla bazen.ama çok sinirli bir çocuk.yani ben ne kadar adım atsam da hep bana sataşan hatta dövmeye çalısan bir kardes
Ben bir tek kardesinizden bahsetmedim.Aile fertlerinden kimi soylediyseniz sevmiyorum galibayi eklediniz.Bizde 4 kardestik kucukken kavga ederdik bazen birbirimize girerdik.Anne babamizda mukemmel degildi o zamanin sartlariyla bilinciyle yanlisliklarda yapmislardir.Ama bunlarin hic biri birbirimizi cok sevdigimiz gercegini degistirmedi

Erkek çocukları kız çocuklarına göre daha agresif ve ele avuca sığmaz oluyorlar, kendi ergenlik döneminiz gibi düşünmeyin. Ayrıca her çocuk ergenlik dönemini farklı geçirir. Annenize de kızmayın artık kavgalarindan şikayetlerinden sıkılmıştır o yüzden vurdumduymaz olmuştur.

Annenizin işi de zor evde iki tane ergen var diğer sorumlulukları da var.Sizde biraz baskın olup annenize bu konu da yardımcı olamaz mısınız??

Konu sahibi sen 3 çocuk doğurmazsın , annenin sorumsuzluğu vurdum duymazlığı yüzünden , ipin ucunu kaçırmayan sorumluluğu üstlene bilen çok doğursun

Saat onbiri sanki yedi gibi yazmışsınız, siz geç yatıp geç uyaniyorsunuz diye kardeşleriniz buna uymak zorunda değiller, tamam bağırıp kavga etmeleri doğru değil ama abilerimi hatırlıyorum onlarda kavga ederdi bu yaşlarda. Anneniz de artık bir müddet sonra normalde dönecekleri için kendi hallerine bırakıyordur.

Size yaklaşımların çok iyi olmayabilir ama hepsine karşı bu kadar sevgisiz oluşunuz fazla geldi bana.

Ben bir tek kardesinizden bahsetmedim.Aile fertlerinden kimi soylediyseniz sevmiyorum galibayi eklediniz.Bizde 4 kardestik kucukken kavga ederdik bazen birbirimize girerdik.Anne babamizda mukemmel degildi o zamanin sartlariyla bilinciyle yanlisliklarda yapmislardir.Ama bunlarin hic biri birbirimizi cok sevdigimiz gercegini degistirmedi
Ben biraz "ya hep ya hiç" modundayım.
4 sene şehir dışında okudum.Gecen yıl Martta döndüm.Kaldıgım odanın kaloriferini açmamı istemiyordu babam.bizimle otur aksamda oturma odasında uyu diyordu.Maddi sorunumuz olsa anlarım ama sorun o degil

Antidepresanın etkisi çok mu iyi peki nasıl oluyor içildiğinde ?
Antidepresan bana ilginc geliyor sonucta her sorun yasadıgımda içemem ki 😂
Ya şöyle diyeyim antidepresan ilk bir hafta zorluyor insanı midem bulanıyordu mesela. Ama sonra vücudum alıştı. Doktor zaten bırakacağım zaman azaltarak bıraktıracak öyle sorunum var bugün içeyim olmuyor tabii ki😅 Hiçbir şey hissetmiyorum istemediğim insanlara karşı yani varlar ya da yoklar.
Bu arada ben de ilaç tedavisini çok zor kabul ettim ama artık katlanamıyordum aileme. Ve 2-3 yıl da olsa önümde bi evlilik planı var, bazen ailem iş gezisine tatile vs çıkıyor ben gitmiyorum öyle kafa dinlediğim de oluyor. Sayılı günler çabuk geçer bunları da atlatacağıma inanıyorum yani yapacak bir şey yok☹️

X