Psikolojim kaldırmıyor artık hiç bir şeyi

Canim o senmiydin ya konunu hatirladim. Görmemezlikten geliceksin. Kizkardesinde çok şükür evleniyormu o manyak aileye. Yakıştığı yere gidiyor
Kendisi yazdı kendisi oynuyor
Hayırlısı olsun diyip çekildim köşeye
Sanmıyorjm ki insanlar yaptıklatınla gönül rahatlıgı ole feraha ersinler
Yinede hayırlısı olsun

Ben restımı zaten cektım
Ama o aılenım adı altına sıgınılan kavramlar pesını bırakmıyor
Bana nasıl ve nerdrn kınlendin zerre umrumda değil , derdımse burada kendımı peşkep çekip acıtasyon yaomak hiç drğil .
Evet okumuşsun , kendını ve soyledıklrını tartıp ve bılecek yastasın ama ne yazık kı terazi eşit değil
Hoşçakal

sakin ol yahu iyi şeyler söylemiş, bende katılıyorum .
şartlardan dolayı olanları unut, geçmişle hesaplaşmayı bitir.
güçlüsün geleceğe bak .
engelle aileni her yerden elbet anlayacaklar.
önce kendinle mutlu olmayı öğren ki anlık olmasın.

Uzun bir süre destek gördüm ama ben o uyuşuk sarhoş bir halde evimde ölü gibi gezmek istemiyorum.
Ailenin dışına bile çıkıp onları hatırlsmayacak olsam bile kafamdan atamadığım çok şey var .

Evet, çok zor günleriniz olmuş. Ama siz hepsini silip atabilecek potansiyeldesiniz bence. Biraz cesaret.

sakin ol yahu iyi şeyler söylemiş, bende katılıyorum .
şartlardan dolayı olanları unut, geçmişle hesaplaşmayı bitir.
güçlüsün geleceğe bak .
engelle aileni her yerden elbet anlayacaklar.
önce kendinle mutlu olmayı öğren ki anlık olmasın.
Bir insan " tabi derdin buysa " derse sakın kalamam .
Hassas oldugum bir konuda

Bir insan " tabi derdin buysa " derse sakın kalamam .
Hassas oldugum bir konuda

herkesin algısı aynı olamaz ki..
sen yazarsın ben okurum birşey anlarım beriki başka şey anlar.
bunlara takılma sanal burası sonuçta.

sadece olumsuzluklara odaklanma yorucu olur.
aileyi silmek zaten yıpratıcı bir süreç.
sen kendine güven gerisi hallolur..

herkesin algısı aynı olamaz ki..
sen yazarsın ben okurum birşey anlarım beriki başka şey anlar.
bunlara takılma sanal burası sonuçta.

sadece olumsuzluklara odaklanma yorucu olur.
aileyi silmek zaten yıpratıcı bir süreç.
sen kendine güven gerisi hallolur..
Teşrkkür ederim

Silmek isterseniz silersiniz ki. Insan telefonunu degistirir. Yasadigi yeri degistirir. Kendisini ulasilamaz hale de getirir. Zor degil ki. Sebepleriniz size gore hakli sebeplerdir,dolayisiyla gorusmemeye hakkiniz var ailenizle. Nereye kadar pesinizden kosacaklar? Ben kendinizi gerektigi kadar geri cekmediginizi dusunuyorum. Zira ben de babamin annesi,kardesi ve iki uvey ablamla gorusmuyorum,ulasilmak istemedikten sonra kimse bana ulasamaz. Kafaniza takmayin,taktikca buyutuyorsunuz,buyuttukce takiyorsunuz. Kotu anilariniz olabilir gecmiste,ama adi ustunde gecmis bitmis. Her asamada neden ortaya dokuyorsunuz kendi icinizde? Kendinize de aciyin biraz

Ayrica sunu da soylemem lazim,bence aldiginiz psikolojik yardim ise yaramamis. Sizin yatarak tedavi olmaniz lazim. Bana kalirsa uyusturucu haplar ve terapiler basit durumlar icin.

Bence sen ailenin çevrende olmasından,sürekli huzursuz edilmekten,kavgalardan ve küslükler den şikayetçi olsan da,bundan vazgeçemiyorsun.....Sende böyle seviyorsun sanırım!
Biriktirdiğin ne varsa hiç bağıra bağıra yüzlerine haykırdın mı, merak ettim?haksızlığa susan biri değilsin gibi...

O kadar üzüldüm ki.Arasinlar acmayin gelsinler kapiya cikmayin esiniz de acmasin yaziklar olsun ya nasil bi aile kizinizin oyle akrabaya ihtiyaci yok heleki onu o ortamda buyutmeyin ne denebilirki bize konusmasi kolay size gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun

Bence sen ailenin çevrende olmasından,sürekli huzursuz edilmekten,kavgalardan ve küslükler den şikayetçi olsan da,bundan vazgeçemiyorsun.....Sende böyle seviyorsun sanırım!
Biriktirdiğin ne varsa hiç bağıra bağıra yüzlerine haykırdın mı, merak ettim?haksızlığa susan biri değilsin gibi...
Yapmadım
Bilmiyorum ben kolay ağlayabilen biri bile değilimdir .
Bir yakınım sevdıgım arkadasım hastalanır ölür put gibi kalırım
Vuramıyorum bunu dışarıya
Ama içimde sürekli yapılan hesaplaşmalar o kadar yordu ki

Yapmadım
Bilmiyorum ben kolay ağlayabilen biri bile değilimdir .
Bir yakınım sevdıgım arkadasım hastalanır ölür put gibi kalırım
Vuramıyorum bunu dışarıya
Ama içimde sürekli yapılan hesaplaşmalar o kadar yordu ki
O halde en güzeli önce kendini dışa vurmaya başlamak ,tüm hislerinizi bir kağıda dökün ,karşılarına geçip hesaplaşmak istemiyorsanız, bunu yapın......
Zamanla affedeceksiniz ama önce kusmanız gerekiyor.....
Yüzleşin sadece kendinizle değil ailenizle de!işe yarayacak,korkmayın....

Sanırım ihtiyacıniz olan şey yüzleşmek. İçinizi ançak böyle bosaltabilirsiniz ondan sonra da kararınız ne olursa en azindan sebebini net söylediğiniz için onlar da başka bahanelere sığınmazlar. Yaşamadan bilinmez tabi ahkam kesmek istemem ama yaradaki iltihabi akitmazsaniz o yara iyileşmez.

X