- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.204
Bizde de oyle maddi olarak sorunumuz yok çok şükür.sorun olsa zaten ben anlayısla karsılarım.Bana bu konuda psikoloğum açık ve net “Doğurduysa senin iyi olduğuna emin olana kadar maddi manevi bakmak zorunda.” demişti. Bu lafları kafama takmamamı söyledi aynı sözlere maruz kaldım seninle. Sınırsız bolluk vardı ama bir sinirde tüm imkanların onların olduğunu söylerlerdi. Ben de o bolluk içinde çalıştım bazen bir ay boyunca kendime bir tişört bir ruj almadım. He kafaya takmamayı becerebildim mi, hayır. Basıyorum antidepresanları şimdi. Gerçekten önüne bir hayal koy onun için uğraş benim hayalim olmasa ölürdüm.
4 tanesi de akıllı usluysa karmakarısık degildir bence.bir de bende bu sebeplerden çocuk konusunda 1 tane düsünüyorum.Ama anladıgım kadarıyla insan anne olunca 4 tane de zor gelmiyor insana
Benim hastalığım var mecburum içmeye.Bizde de oyle maddi olarak sorunumuz yok çok şükür.sorun olsa zaten ben anlayısla karsılarım.
Antidepresan yerine melisa çayı iç bence.antidepresana alışmasan daha iyi.melisa çayı da etkili
3 çocuk uğursuzluktur ve kargaşadır!!!
Ben sevgisiz değilim ki ilgileniyorum dısarı cıkarıyorum gezmeye gidiyoruz onla bazen.ama çok sinirli bir çocuk.yani ben ne kadar adım atsam da hep bana sataşan hatta dövmeye çalısan bir kardesİster begenin ister begenmeyin onlar sizin aileniz.Size yanlış gelen seylerde olsa garip geldi bu kadar sevgisiz olmaniz onlara karşı.Sanki onlari kendinize layik görmüyor gibisiniz.Begenmesenizde size en yakın kişiler onlar.Ayrica 11 yaşindaki kardesiniz çocuk sayılir.Kızıma bir kardeş yapmadigim icin ara ara üzülüyorum ama bu kadar sevgisiz kardeslikleri de görünce çok da gerekli degilmiş dedirtiyor boyle insanlar bana
Yoksa ordaki 3. Uğursuz çocuk sen misin??3 çocuk uğursuzluktur ve kargaşadır!!!
Allah sabır versin sana , annen umursamaz biri ondan 3 çocuk yapmış
Soyutlama kendini ailenlen..4 tanesi de akıllı usluysa karmakarısık degildir bence.bir de bende bu sebeplerden çocuk konusunda 1 tane düsünüyorum.Ama anladıgım kadarıyla insan anne olunca 4 tane de zor gelmiyor insana
Bu şekilde düsünmüyorum.annem babam da olsa kimsenin benim namusuma karakterime laf etmeye hakkı yok.ki zaten ortada laf edilcek bir durum bile yok.Kesinlikle yanlış düşünüyorsun bi tatlıdan bahsediyosun anne babasına hasret yaşayan insanlara büyük haksizliksin. Sürekli küfür etseydiler odamın bir köşesinde otursaydı diyen milyonlar var !!! Bir tatlıdan bahsediyorsun..
Çok doğru söylediniz, onlar daha ergen, herkes o dönemlerden geçiyor, kavga her kardeş arasında oluyor, bizde öyleydik, evlendim şimdide birbirimize dayanamıyoruz, ama bizimkiler çok eli maşalı değillerdi çok şükür, biraz sabır edin konu sahibi, gün gelir özlersiniz ailenizden soğumayın, biraz daha büyüdüklerinde neyin ne olduğunu anlarlar,Kardeşleriniz ergen, siz de geçtiniz o dönemlerden.
Şuan ne kadar abes geliyorsa, aileniz sizde yaşadı ilk ve olağan karşılamaları bundan.
Anlayışsız mısınız acaba ya da tahammülsüz?
Antidepresanın etkisi çok mu iyi peki nasıl oluyor içildiğinde ?Benim hastalığım var mecburum içmeye.
Bir yandan iyi oluyo deli ayağına kimse bana bulaşmıyor
Ben bir tek kardesinizden bahsetmedim.Aile fertlerinden kimi soylediyseniz sevmiyorum galibayi eklediniz.Bizde 4 kardestik kucukken kavga ederdik bazen birbirimize girerdik.Anne babamizda mukemmel degildi o zamanin sartlariyla bilinciyle yanlisliklarda yapmislardir.Ama bunlarin hic biri birbirimizi cok sevdigimiz gercegini degistirmediBen sevgisiz değilim ki ilgileniyorum dısarı cıkarıyorum gezmeye gidiyoruz onla bazen.ama çok sinirli bir çocuk.yani ben ne kadar adım atsam da hep bana sataşan hatta dövmeye çalısan bir kardes
Ben biraz "ya hep ya hiç" modundayım.Ben bir tek kardesinizden bahsetmedim.Aile fertlerinden kimi soylediyseniz sevmiyorum galibayi eklediniz.Bizde 4 kardestik kucukken kavga ederdik bazen birbirimize girerdik.Anne babamizda mukemmel degildi o zamanin sartlariyla bilinciyle yanlisliklarda yapmislardir.Ama bunlarin hic biri birbirimizi cok sevdigimiz gercegini degistirmedi
Ya şöyle diyeyim antidepresan ilk bir hafta zorluyor insanı midem bulanıyordu mesela. Ama sonra vücudum alıştı. Doktor zaten bırakacağım zaman azaltarak bıraktıracak öyle sorunum var bugün içeyim olmuyor tabii kiAntidepresanın etkisi çok mu iyi peki nasıl oluyor içildiğinde ?
Antidepresan bana ilginc geliyor sonucta her sorun yasadıgımda içemem ki
Bi yorumunla da şaşırt be kadın3 çocuk uğursuzluktur ve kargaşadır!!!
Allah sabır versin sana , annen umursamaz biri ondan 3 çocuk yapmış