Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Evet duruyor tabi

ay bir köpek yüzünden niye canını sıkıyorsun canım.
iyi yönden bak. bu da sana hayatın en büyük dersi olsun.
Ah bilseniz ne kötü durumdayım mesela şu anda hala yazıyor dün bi düğüne gittim ailemle orda görmüş baana sen o... sun senden bi b.k olma iğrenç pislik falan dedi hakaret editor cevap vermiyorum yine aynı nasıl kurtulacagım ben ya

Anlarlarmı sizce sizde bir annesiniz lütfen ağlıyorum saatlerdir dayancak gücüm kalmadı daha 21 yasındayım ama gwrçektne canıma tak etti
üç kızım var.
senin yaşadıklarını yaşayıp bana anlatmazsa yaşadıkları için değil, bana güvenmediği sığınmadığı için kızarım.
ne olursa olsun, evlatsın, vazgeçilmezsin.

Aranızda cinsel anlamda bir şey yaşandı mi ?
Bunu sorduğum için özür dilerim ama bu tip adamlar hep bu gibi şeylerle tehdit ediyor...
Ne olursa olsun ondan sakin korkma !!!
Kardeşin, teyzen ne bileyim ablan kim varsa yakın hissettigin anlat..
Oda annenlere anlatsın..
Ay benim de başıma çok geldi .
Daha geçen gün biri kapıda bagiriyordu..

Anneme kıyamıyorum çok üzülür ama anlatırsam annem o çocukla olmamı hiç istemiyodu durmadan annem geliyor gözümün önüne kurban oldugum annem benim ölürüm onun için nasıl yaptım ben böyle bir hatayı allahım yardım et ya

hiç muhatap olma bundan sonra.
engelle her yerden.
sana yaklaşırsa polisi ara.
yani el mi yaman bey mi, göster şerefsize.

ilk işin en kısa zamanda annenle görüşmek olsun.

Yok canım olmadı onun dışında yaşanacak herşeyi yasadık

hatasız kul olmaz.
hatadan dönmek önemli.

Evet duruyor tabi

hıııccc korkma hıc asla cevap verme ona
hersey senın lehıne suan olayı cok guzel cozersın

cınsel bırlıktelık yasayıp bunu telde vıdeoda msj da saklayıp bununla tehtıt edenler var
onlar bıle halloluyor cozuluyor
senın mevzu gercekden senı en az hasarla kurtaracak ...

Hatamdan döndüm ama çok geç değildir umarım o kadar korkuyorum ki
yaşın daha 21.
hiçbir şey için geç kalmış değilsin
korkma.
zaten sana yapabileceği tüm eziyeti yapmış.
daha beteri yok.
dibe indin. şimdi yukarı çıkma zamanı.

hemen şimdi her yerden engelle.
bir anda tüm bağları kopar at.
çevrende dolanırsa onun duyacağı şekilde polise ihbar et, tacizci var diye.
tanıma görme duyma.

Umarım lütfen benim için dualarınızı eksik etmeyin ömrüm boyunca duacınız olurum bu aralar onkadar ihtiyacım var ki artık ölümü düşünüyordum yapamıyorum o kadar zor ki böyle bi insan çla birlikte olmak insan demeye bile yakışmaz ama

Engelledim zaten ama başka numaralardan arıyor numaramı değiştirecem aileme anlstır anlatmaz kurtulacagm bu köpekten

Ailene ondan önce sen anlatacaksin.
Ağla gerekirse iki sopa ye hiç değilse ailenden ye.
Önce kızar sonra sarilirlar sana,evlat öyle bir şey.
Bir daha da ailenin onaylamayacagı kimseyi sevme. Görüyorsun bir bildikleri varmış.

şikayet et

bukadar basıt sey ıcın ölüm mü dusunulur mus hıc :)
hele bı okul bıtsın ıse atıl daha ne kazıklar yıceksın ne kalleslıkler gorceksın bunlar tecrube bu ne kı .. sonra sende bu adam yuzunden bosa aglamısım dıyeceksın

bundan sonra daha temkınlı dıkkatlı olursun

bu mevzu aılenın haklı oldugunu gostermıs sana suan aılene kendını daha baglı hıssedıyorsun ...buda bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…