Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Cnm sana tek birsey diyorum AILENI DINLE !!!
aile daima hakliymis bunu anladim ! 15 aylik evliyim bana kiyamayan bir sacimin teli icin dünyalari yakan adam bam baska birisi oldu ! Evrt esimi seviyorum oda veni seviyor biliyorum ama ailesi esimin safligi iyi niyeti herseyi maf ediyor. Huzur mutluluk neydi ? Ben unuttum nasil birseydi ? 15 aylik evliyim inan belki her 3 güne bi agliyorum..geceleri aglayarak geciriyorum cünki agladikca icim birazcik rahatlio... aileni dinle diyorum sana sadece... ailene napacak sana ? En kltü ihtimal biraz dayak yer laf isitir sonra gene bagirlarina basarlar. Ailenin dayak atmasimi daha kötü yoksa elin oglununmu? Esimin bana ilk vurdugunda tek aklima gelen babamin göz yaslari oldu !!! Babamin tek tokatini bile yemeden gelin oldum !!! Ama babamin sözünü cigneyip evlendigin o kadar güvendigim sevdigim esimin tokatini yedim ya... dedimki keske keske babamin dayagini yeseydim !!! Inanki sana o kizan bagiran cagiran aile varya birgün anlarsin onlari tirnagi bile olamaz kimse !!!! Eger bi hata yaptiysan bile sevgilinle nolirsa olsun evlenme !!! Aileni dinle !! Dönüp dolasip geldcegin yer ailenin kapisi... ama sana abla yada arkadas tafsiyesi nolirsa olsun aileni dinle !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…